Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
O Loli ja znam 🙂 Zaraz wkleję linka 😉
Wystawiłam te moje rzeczy na allegro i napisała do mnie laska.Czy będę mogła wystawić dwie pary moich jeansów i takie czarne kimonko za 40zł+przesyłka 😮 To ja jakiś chytrus jestem czy ona pogięta, że za dwie pary takich spodni, niezniszczonych bo było lato chce dać 40zł?

• Mamusia
no a z tesciowa robie takie naloty na lumpeksy 😜 w sumie tu sa tylko 2... 🤨 a np w wiekszym meiscie moja siora teza chodzi i jest ich masa... to takich ciuszkow nie ma... wiec nie wiem od czego to zalezy.
A wogle slyszalam ze te kontynery na pck co sie daje to te ciuchy ida do lumpeksow tez.... 😮 😮 haha usmialabym sie jak nie wiem jakbym znalazla w lumpie swojego cos 😜 hahaha

ja dzis pomidorowa z makaronbem 😉

• Mamusia
kurde ja tez bym te wielkie szmaty musiala sprzedac i ta cholerna suknie.. laska sie odezwala o foty a nic nie odpisala wiec nie wiem;/ ehh

ostatnio zalozylam bluzke co cala ciaze chodzilam w cumie i rosla ze mna 😜 haha mowie a pod sweter 😜 boszszee byscie mnie widzialy... hahah byla tak ogromnaaa 😁 😁 🙃 haha

• Mamusia
no u nas nie ma wycenionych... 1 tylko jest to dawno juz kupilam ta zielona z bialymi rekawami mu... za 3 zl to mowie sobie ide zobaczyc... i byla fajna koszula dla niego na teraz... patrze 3 zl to bieeree sweterek dla siebie taki cieply za 20 i body za 2.. i ona do mnie 35 zl.. zaplacilam zamotana bo wozek na dworze musialam zostawic i lece do msalego a w domu patrze a ta koszula 13 zl 😮 ale co zrobic 😜

aa noo... wy np jak idziecie do miasta same chcecie wejsc do sklepu to z wizkiem co robicie?? i z dzidzi? bo tu kurna wszystkie maja kilka schodkow albo za waskie drzwi... i wozek musze nieraz zostawic 😮 😠

ostatnio sie klucilam z baba z polo bo sa za waskie kasy... a ta sie drze do kasy prosze i mi nie wiewrzyla ze sie nie zmieszcze ze tyl;ko na alkohole wjade 😠
a w jednym polo to przez bramke nie wjade 😠

Czesc mamuski. Aniu ja wchodze z wozkiem wszedzie.. I nie ma to tamto. Jak sa schody to wozek pod pache i wio chociaz ciezki jak cholera.. :/
Elus co do bujaczkow to nie mam pojecia..Podobal mi sie z fisher price czy jakos tak.
A ja tez mialam pomidorowa z ryzem 😜

• Mamusia
Ela ja właśnie też chce małemu kupić, bo ostatnio ciocia przytaskała jakiś stary po moich siostrach i strasznie mu przypadł do gustu 🙂 Włączyć wibracje i dziecka nie ma 4h 😜
Powiedz mi jaka granica cenowa Cie interesuje?

Eluska ja Cie podziwiam z tym wózkiem.. Ja mojego sama jeszcze nie wynoszę, bo jeszcze mam zabronione po cesarce, ale wiem, że jest w pierona ciężki. I nie wiem jak to będzie później. Póki co ładuję się tylko tam gdzie nie ma schodów, nawet jeśli oznacza to dłuższą wycieczkę 🙂

Ania ja dziś byłam w przedszkolu po moje siostry i oni tam mają dużo stromych schodów na wejściu. Więc musiałam wózek zostawić przed wejściem i zabrać ze sobą Alka 🤔
Nie wiem ile moje dziecko obecnie waży, ale z pewnością dużo za dużo 😜
Myślałam, że mi ręce odlecą.
A co do lumpeksów strasznie bym się chciała już wybrać. Ale mój mały nie lubi zakupów, szybko się złości- dziś wparowałam do hurtowni, porwałam kilka swetrów, szybko zarzuciłam na siebie, krzyknęłam "biorę" i zapłaciłam. Całość nie trwała nawet 5 minut, a mały zdążył się w tym czasie poryczeć. Typowy facet 😜

U nas jest raj jeśli chodzi o ciuszki dla niemowląt. Lumpeksy są nimi wypełnione 😉

hej dziewczynki 🙂
moja gadzina już dawno śpi, przebudziła sie tylko na chwilę na jedzonko bo po kąpaniu była obrażona na cyca i nie chciała, zjadła o 21 dopiero.
Ja jeszcze z małą nie chodzę po sklepach, raz byłam jak musiałam zakupy spożywcze zrobić a byłam sama, wózka po schodach też nie nosze => ELUŚKA PODZIWIAM!! bo i tam mam dość schodzenia z domu i z powrotem z samą gondolą, to już mi daje w kość, stelaż na szczęście stoi w garażu. Kurdę muszę jutro przegonić Dawida w końcu po ten pesel dla małej, o znowu przeciągnie się za 2 tygodnie.
Mieliśmy iść do szczepienia jutro, ale nie pójdziemy 🤢 zdecydowaliśmy jednak kupić ta 5 w 1 i muszę poczekać na wypłatę a pech chciał ze dopiero w piątek bedzie, bo Dawid zatankował fiestę na full i kasy mam tyle co na zakupy. Kurdę ale mi strasznie głupio z tego powodu 🤨 . Ale z drugiej strony czytałam gdzieś ze te skojarzone dawać ciut później, niż po 6 tygodniach (po7 -8 najlepiej).
a powiem wam coś dobrego (ale sie uśmiałam)! 🤪 była u nas położna znów wczoraj i pyta sie jak mała,a ze byliśmy we 2 to mówimy na zmianę co i jak tj. ze wszystko oki 🙂 a Dawid wypałił "tylko długo kupę robi" a położna: "a ciekawe jak by pan robił na leżąco" hahahahhahaha 🤪 normalnie go zatkało a ja myślałam ze padnę 😁 😁

a Ela ja tez poluje na leżaczek: już mam upatrzony tylko czekam na przelew 🙂
taki kupuję: bo starczy na długo :
http://allegro.pl/lezaczek-bujaczek-2-modele-fisher-price-hit-i1280031822.html
(ten z prawej)
ja zmykam bo mi zarz plecy odpadną 😞
buziaki 😘 😘

HeY Laseczki 😘
Wy już wszystkie śpicie a ja dopiero teraz mam chwile by 🤪 do was napisać 🙂
Wiadomo rano zajęcia, przyszłam zajecie małym + robienie obiadu zrobiłam dziś placek po węgiersku póżniej jazdy bo znów egzamin mam w przyszłym tygodniu bo w ciaży poschodziłam tylko raz i wiecej nie chciałam ze względu na stres i tak jakos teraz mam dopiero chwile dla siebie 😉 po jazdach zabrałam małego do mamy na kawke pojechałam bo też juz dosc troche u niej nie byliśmy. Mój maluszek juz dzisiejszej nocy spał lepiej tylko 1 pobudka troche to dało ze go przytrzymywałam z tym spaniem wciągu dnia wczoraj 😉

• Mamusia
HEj MAMUSKI 🙂
ZNOWU PIERWSZA... 😜
Maly wczoraj wieczorem juz byl taki spiacy bo praktycznie w dzien to kimal po 10 15 min. i no koncert obowiazkowo bo po co zamknac oczy 😜 heh
I juz bylam trak padnieta dobrze ze karol wrocil to go nakarmil i potem ja spalam to mi na brzuch go polozyl zeby zasnol bo ja nie dalabym rady juz chyba... 🤨
I obudzil sie tez raz 😉 i teraz tak powoli zaczyna sie przebudzac 😉

Elus Ty zrob sobie fotke jak podnosisz ten wozek bo ja mam taktyke odpinania gondoli, biore ja bokiem i opieram na biodrze, wnosze do domu i lece po stelaz, opieram na kosci lonowej i jazda jak z taczka kolka go gory 😜 i mam dosc a Ty caly wozek?????????????szacun;D

Elka co do lerzaczka ten co Qrka pokazywala jest fajny, z wibracja itd ale jest np glosnieszy niz ten co ja mam .. ( stwierdzenie mojej kumpeli ktora go ma)
http://allegro.pl/fisher-price-lezaczek-bujaczek-3w1-0-18-kg-i1266588678.html
Ja mam taki... siora w komisie dala za niego100 zl a jest nowiutenki 😉

Kasiu przeciez Ty dawno juz mialas ta Cc... ja po 2 tyg targalam wozek...
Ela a Ty tez nic ciezkiego nie nosisz??

• Mamusia
Leżaczek taki jak ty aniu chce tylko z metalowymi płozami bo tańszy ☺️ do 180zł z przesyłką są. u mnie w komisie stoją tylko takie zwykle leżadełka ubrudzone 😞 a przeznaczyc chce do 200zł na niego. a wiadomo, ze chetnie jak najmniej bo wtedy moge cos jeszcze mu kupic 🙂
hmmm....dzwigac tez aniu nie powinnysmy. ale w takim razie z domu bym nie wyszla 🤢 bo kto by mi wozek znosil i wnosil i zakupy i czasami wanienke z woda do kapieli???a moj wozek tak jak kurki cholernie ciezki 🤔
chcialam dzisiaj isc do lumpa bo mi chcicy tymi ubrankami narobilyscie.i chce upolowac ladna posciel i z niej uszyc posciel do lozeczka 😉