Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
nie wiem czy sobie odciągać pokarm ,żeby sprawdzić czy naprawdę poleci potem to bielsze heh?bo już myślałam o dokarmianiu mlekiem bebilon czy jakimś takim....a wolała bym piersią ,ale wydaje mi się ,że masz Mimi rację.. 🙂dzięki
a masz jakiś patent na przyzwyczajenie do smoczka?bo moja mała z cyca sobie go zrobiła....... 🙃

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
My też już wykąpani 🙂 Tylko synuś milczy w leżaczku i chyba spać nie zamierza potworek mały 🙂 Ja zaszczepiłam tylko podstawowymi, skojarzonymi 6w1. Dodatkowo zalecane są pneumokoki i rotawirusy. Ale na to już mnie nie stać i myślę, że tyle tego świństwa to za dużo na tak małe ciałko 🤨

• Mamusia
WoW Eluska no to powiem ci ze niezle ta twoja Nikusia wcina 😁

Moja tez wlasnie okolo 20 zjadla 120 i spi jak narazie juz prawie 2H ale zaloze sie , ze sie obudzi 😉 okolo 12-1

Chciala bym zeby spala tak jak wczoraj od 12 do 6 rano 😁 nooo tak to sie mozna wyspac 😁 - zaloze sie ze dzis nie da mi pospac 😁

• Mamusia
Ty to masz dobrze...Mój po 1 , po 3 i po 5 😜 Ale i tak go lubie hehehe 😁 Kurde nie chu chu nie dało rady zapisać do okulisty na NFZ 😮 Do końca roku niet...I co ja miałam z takim szkrabem zrobić? Jak ma ciągle sklejone oczko biedny 😞 Znalazłam cudem jakąś babkę i cudem nas wcisła na 13.30 dzisiaj prywatnie. 60zł za wizytę. Ale pal licho kase oby pomogła i zaleciła właściwe leczenie.

• Mamusia
Znowu mam jakiś nawał pokarmu 😲 Zaraz mi cycek rozsadzi! Lecę się ubrać dopóki malutek śpi. A wy już macie wszystkie papiery Loli dla małej? Te które załatwialiście? Mi przed wczoraj listonosz przyniósł becikowe 😜 Leży sobie i czeka na czarną godzinę-tu czyt. rachunek za gaz 😁

• Mamusia
trzymam kasiu kciku 😉
maly przespal mi tak jak ola 😜 tylko od 20do ok 2 postekal-zrobil mnie w jajo i spal dalej no i o 4 na mleko i o 8 z banankiem mnie przywital.. ale dopiero teraz butla i spi dalej;/
ehh
kurde pizdzi jak nie wiem -1 ale musze isc zaplacic rachunki bo moja tesciowa zronila mnie wczoraj w jajo i nie przyszla po nie;/ ale slonce swieci to pol godzinki nic sie nie stanie chyba nie?? 😮

ela jak zatkany?? jak lekarka to dojrzala? i co mu beda robic? 😞

• Mamusia
ela wiesz co moja szwagierka tez z dzieckiem miala taki problem ,ale dopiero jak byl starszy, tak gdzies pare miesiecy mial, mniej niż pół roku ale nie tak zaraz po meisiącu na pewno - przebili mu ten kanalik i jak reką odjął. od urodzenia mu caly czas ropialo oko, posklejane caly czas i okropnie wygladalo, i najpierw miala masowac tylko zeby sierozeszlo i jak do jakiefos momentu niepomoze to przebic trzeba, igle wbijaja w oko- wyglada strasznei ale nie boli i wszsytko jest ok

• Mamusia
no kurde mi az tak ze tone to nie.. ale jak np jestem w kuchni i o malym mysle to leci 😠 😠 i to oczywiscie z 1... 😠 ale no przeciez ja nie karmie cycem 😲 😮

elusss lap kolo ratunkowe i mi nie ton tam 🤪 🤪 🤪 O- kolo 😜 hehe

kurde jemu jak cos jest to by sie przykleil do mnie najchetniej... na lozku spac nie chce i go tule to spi ☺️ widze dzien pelen roboty ☺️