Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja właśnie wtryniłam dwa seerki -ryż na mleku-uwielbiam mniam
A nie moge tu siedziec dlugo bo w tym pokoju moja siostra spi a nie chce jej juz tu smrodzic hehe
A moj lapek nie wytrzymuje bez smyczy a zeby go na gore zaniesc to cala procedura przenoszenia przelaczek na ang kontakty i nigdy nie chce mi sie z nimi ganiac 😞

• Mamusia
Mmm Berliso ???? Czy Muller serek :> ???? Cos na R ? z sainsburego 😁 ??????

OK to smigaj , smigaj spac bo pewnie juz twoj na ciebie czeka 🙂

Pogoda sie wsciekla i pada masakrycznie!

Ja ide robic kolacyjke zmienic teraz swojego pamperska wykapac sie i spac 😁 hahaha 🙂

Buziaczki i dobranoc 🙂

• Mamusia
iwwwa napisał(a):
Dobra uciekam, Loli śnij o tym Aniołkowie hehe
Buziaki 😘

Ochhhhhhhhh 😁 bujam juz sobie w oblokach 😁
Ale z tymi cyckami wywalilas 😁 nic ci nie bede pokazywala , predzej mialam cie pod nim zgwalcic 😁 ale nie wiem czy okres mi sie skonczy 😁

Kupisz gumy ????????? 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 hahahahah

wariatki 😜

u nas dzień się ladnie zaczął, chociaż mała obudziła się o 5, zjadła i zasnęła do 7...
teraz znowu śpi 🙂

moje plecy lepiej, aczkolwiek nad ranem pieruńsko bolały...a teraz mam już przyklejony plasterek, oraz jak za przeproszeniem stara babcia ( albo: "mój dziadek" - powiedział mój mąż~! ) szalik owinięty na około talii :>
no nic...starość nie radość 😜

idę robić kawkę 🤪

aha...jak dobrze pójdzie to pojutrze pożegnamy pieluchę orto!!! trzymać kciuki! bo się wqrwie jak będzie musiala jeszcze ją nosić!!! 😠

• Mamusia
Mało tego...Moja mama słomiany zapał znów mi truła, że chce do Niemiec do pracy jechać w wakacje. Już to widzę...Znowu się skończy na gadaniu. Tak jak na prawko poszła i nie skończyła. Nawet godzin nie wyjeździła. Ciągle miała jakieś wymówki....I ja wtedy mam się Julką zająć. Już ja bym im tam meksyk zrobiła. Mojemu bratu i ojcu. Bo matka to im na wszystko pozwoliła. W domu syf a ona drzewo do domu nosi i zwierzętami się zajmuje i w pole chodzi 😮 A oni za przeproszeniem z chujami przed tv cały dzień...DOSŁOWNIE! Już ja bym im poszła po drzewo 😠

• Mamusia
hejol, my sie wlasnie zbieramy na wazenie !
puzniej nie wiem co bedziemy robic.
Aaaaaa zapomnialam eam powiedziec kupilam taki gips do odbijania raczek i nozek , odrazu z ramka 😉 a wiec pewnie jakos zaniedlugo bedziemy odbijac jej 🙂
Pokaze wam efekt jak wyszedl.

Iwwwa hmm Olenka spala do 5:30 puzniej zjadla i spala chyba do 8 😁 nie wiem bo puzniej chyba z godzine lezala w lozeczku i sie bawila grzechotka :]

witojcie 😁
u nas noc super obudzil sie o 6:00 a pozniej o 9:30 a ja jestem dzisaj jakas do dupy zmeczona to chyba przez ta pogode szaro na dworze od ran aswiatlo sie swieci w pokoju 😞