Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
o to B wniebowziety 😁

Elu ! sam mi je zaproponowal zebym je kupila , bo mi sie podobaly tylko sobie pomyslalam gdzie bede w nich chodzila, i mowie do niego eeee nie wiem zastanowie sie i poszlam jeszcze polazic po sklepach 🙂 ale widzialam ze ma jakas znieszmaczona mine i puzniej usiadlismy na lawce niedaleko tego sklepu i mu mowie aaaa huj 6 funtów to nie duzo ide je kupic i jak wychodzilam ze sklepu to on czekal z Olenka i taki banan ze koniec 😁

• Mamusia
hej,
ja dzis wstalam jak nowo narodzona 🙂 tylko tak mi sie jesc chce ze nie wyrabiam. Zjadlam wielkie sniadanie a mnie dalej ssie 😞

Ela moze sie powtorze ale jestes na tyle dzielna i silna kobietka ze dasz rade, kto jak kto, ale Ty napewno! Wiesz co? Ciesze sie ze Twoja siostra jest właśnie Twoja siostra. Tez bym chciala taka miec 🙂

Biedulek Adasiek, oby szybko ta wysypka z niego zeszla.

Loli no kozaczki iliganckie normalnie, bierz mnie gryz mnie hehe. Ja to bym sie predzej na nich zabila zanim wyszlabym z domu.

• Mamusia
Anulka a jak twoje wygladaja ?
Ahm no sexi 😁

Ej Ktora z was mi wytlumaczy o co kama na fb? z tym ?
Iwona KrużołekAgnieszka Jankowska
Iwona Krużołek właśnie odpowiedział/a na pytanie dotyczące użytkownika Agnieszka Jankowska
Ona także odpowiada na pytania dotyczące znajomych.
~
Sprawdź:: co o Tobie powiedziała!
17 minut(y) temu przez: Badoo: · Lubię to!Nie lubię · · Nie pokazuj mi więcej tyc

Iwwwa czyli jednak było tak jak wczoraj na czacie pisałaś że B w domu to Loli harcuje 😁
i dobrze!

ach ten Adasiek 😞 oby mu szybko zeszło!

Ewa dzisiaj spała do 7, zaczęła stękać...ale strasznie nie chciało mi się do niej wstawać...i co? zasnęłam, obudziłam się dopiero o 9 i lece do jej łóżeczka co się stało, a ta się bawi pieskiem i poduszką 😁

lOLI to są takie 'głupie' zabawy, profile do gier czy właśnie takie jak to badoo do odpowiadania pytań. ja na to nie klikam, bo trzeba kliknąć potem zezwól ( na to żeby oni używali Twoich danych ) a ja jakos nie mam na to ochoty!

• Mamusia
Ania8888 napisał(a):
nie wiem bez sens to jest...
ja tez nie wiem o co cho z tym 🤢

A to na PL ile??? i z przesylka?? 😁

Anulka hmm wydaje mi sie ze wyszlo by okolo hmm 20 zl no to okularki by ci wyszlo okolo 12 zl 🙂 a przesyla napewno okolo 5 zl moze.... nie wiem dokladnie nie jestem pewna 🙂

• Mamusia
Loli napisał(a):
Ania8888 napisał(a):

Anulka hmm wydaje mi sie ze wyszlo by okolo hmm 20 zl no to okularki by ci wyszlo okolo 12 zl 🙂 a przesyla napewno okolo 5 zl moze.... nie wiem dokladnie nie jestem pewna 🙂

to ino pokaze siorze bo ona poluje na policyjne i bys mi kupila jak cos?/

• Mamusia
Ania8888 napisał(a):
Loli napisał(a):
Ania8888 napisał(a):

to ino pokaze siorze bo ona poluje na policyjne i bys mi kupila jak cos?/

Spoko luzik nie ma problemu , sa rozne !

• Mamusia
Zasnął...Nie no ja się nie denerwuje. Dzisiaj jest już o wiele lepiej. Dzisiaj mam być wsparciem dla Julki , a nie ryczeć i ją nakręcać na płacz więc dziś już ok. A on taki od 3 dni jest. Nie wiem czy te ząbki go męczą czy jak. I kupke zaczął o wiele częściej robić. I poraz pierwszy od daaawna ta kupka taka w miarę luźna i kolor w miarę ok 🤢