Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
Znalazłam 🤪 🤪 🤪 🤪 Wypisywałam maile do naszych basenów i mam namiar na pływanko z Franiem
http://www.hipcio.com.pl/

O Loli primark good sprawa....Ja mogę Ci dawać cynk na to, co laski teraz chcą kupować 🙂 Sama coś kupię ☺️ Jak już of kors Krystian zacznie zarabiać heheheh 😜

Elu no wlasnie o to chodzi jak tutaj klienta zachecic do kupowania naszych ubran 🙂 i jak byscie wlasnie mialy jakies znajome to by bylo o wiele wiele lepiej 😉
A co myslicie aby np. zrobic teraz nowy watek o zapytanie tutaj dzoewczyn czy byly by zainteresowane kupowaniem ubranek dla dzieciaczków ?

buuterfly napisał(a):
No u nas 320 zł plus kaucja 15zl/ jedna specjalna pielucha 5zł plus jeszcze dojazdy itp. Muszę pomyśleć.....

pieluchy specjalne można kupić w sklepie przecież.
no ja szukam teraz, ale myslalam, że troszke taniej będzie

hej dziewczynki :*

Iga śpi to jestem 🙂 🙂 co tam u Was jak dzidziołki? :P
stęskniłam się za Wami 🙂 ostatnio czasu na wszystko brak 😞 ☺️ próbuje właśnie zgrac zdjęcia młodej na AGU ale coś mi się komp wiesze CHAMAN NO!! 😠
opowiadać mi tu, co się działo??
Elu a to sie chcesz na specjalne zajęcia zapisac?? my chodzimy indywidualnie, sami z niunią za nią się nic nie płaci tylko trzeba pampersy mieć, a my 7,50 od dorosłego 🙂 tyle że dojechać musimy

Loli napisał(a):
buuterfly napisał(a):
Znalazłam 🤪 🤪 🤪 🤪 Wypisywałam maile do naszych basenów i mam namiar na pływanko z Franiem
http://www.hipcio.com.pl/

O Loli primark good sprawa....Ja mogę Ci dawać cynk na to, co laski teraz chcą kupować 🙂 Sama coś kupię ☺️ Jak już of kors Krystian zacznie zarabiać heheheh 😜

Elu no wlasnie o to chodzi jak tutaj klienta zachecic do kupowania naszych ubran 🙂 i jak byscie wlasnie mialy jakies znajome to by bylo o wiele wiele lepiej 😉
A co myslicie aby np. zrobic teraz nowy watek o zapytanie tutaj dzoewczyn czy byly by zainteresowane kupowaniem ubranek dla dzieciaczków ?

ja z mila checia tez bym kupowala jak bylam w angli to tylko sie tam ubieralam w primarku 🙂

bobas napisał(a):
mam pytanko
czy wasze dzieci jak sie przewroca na brzuch to potrfia z powrotem na plecy sie obrocic?

Asiu u nas z tym przewracaniem t jest różnie raz jej się chce a raz nie 🥴 leży i woła żeby ja obrócić na plecy umie ale na brzuch to jeszcze nie ☺️ i nie chce jej sie poprostu troche mnie to martwi, ale moja teściówka uspokaja że ma jeszcze czas, (pielęgniarka 😜 )

Loli napisał(a):
moja mnie wkur.........
ma czkawke ale napic sie nie chce ! i ryczy bo ja wkurza nosz szlak!

Aga skąd ja to znam 😁 złośnica mała 🙂 a moja wtedy pyskujeee że aż strach 🤢