Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Agaa napisał(a):
Aniu uuuuu ale mi narobiłaś 'smaka' na te solarium! jak tylko będę sama na mieście to na pewno sobie wejdę! nie byłam...póltora roku? 😁 hehe a to tak humora poprawia i nastrój 🙂

jeju mam nadzieje Aniu87 że Olci się poprawi! musi, koteczek malutki 😘

Iwwwa wyobraź sobie że tej różnicy nie jest 100 a 40 🙂 tak więc strasznie się cieszę i sprawe załatwiłam 🙂

Eluśka a dziękuję za gratki 🙂 a jaka to książka? ja mam dostęp do bazy ksiązek w pdf, może Ci coś ściągne? 🙂

Ewka już obczaiła że rączki też można używać do przemieszczania się i...ich używa! to jest masakra 🤔 a jak się denerwuje jak nie wychodzi 🙂

Anulka daj linka do tego jej foto 😜

Bzikulec a masz coś z anatomii??
Napewno masz 😜 😜

gdzie ta Eluśka? 🙂

Iwa kwarantanna już minęła 🙂 kochosz mnie znowu? 😁

dałam temu mojemu dzikusowi ciasteczko! wpieprzyła jak smok! domaga się jeszcze, a mlekiem pogardziła wcześniej!
ile razy Wasze dzidzie piją na dzień mleko? bo Ew tylko dwa razy....rano i wieczorem....

nie, lekarka powiedziała żeby absolutnie nie dawać...nie wiem czy w ogóle każdemu dziecku czy tylko Ewie ze względu na to podejrzenie skazy ( ale raczej jej nie ma, bo po jogurcie czy tam po kaszce na modyfikowanym ( której niecierpi! ) nic jej nie ma...
aaa i powiedziała że absolutnie nie takie z kartonu, bo to świństwo, także, bądź tu mądry....
wiem że Ty dajesz i wszystko jest ok....

no widzisz! w ogóle powoli ta lekarka Ewy mnie wkurza, bo powiedziała mi ( na pewno tak usłyszałam ) ze ten spray do ucha mamy używać dwa razy dziennie!!!! a pisze na nim że dwa razy na tydzień! pojebało jej się, ale to chyba istotne pojebanie co? 😠
no i jeszcze jedno...mówi że nie, raczej zęby jej nie idą, a potem że to będą jednak zęby bo ma SZEROKIE DZIĄSŁA. czyli że co??
ciekawe co dzisiaj wymyśli..... 😮

Cześć laseczki,narazie nie dam rady Was nadrobić 😞
  • Aguś moje gratulację za zajęcie drugiego miejsca 😘
  • Ja tak nie wyspana ,że hej wiecie co Paweł mi robił ciągle się wiercił przebudzał a jak go miałam przy sobie i mi się zasneło to czuję coś mnie szczypie a ten łobuziak przez sen mnie szczypał 😮ja jakaś chorawa łeb mi pęka oczko boli i spuchło mi;(a i do tego uszko boli normalnie szkoda gadać,dobra niesmęce więcej .a co tam u WAS?????
  • Loli głosuję na Oleńkę 🙂

łooo matko, niezła!
    no taka nie za stara...ale dziwna, spróbuje następnym razem do tej drugiej co tam przyjmuje...ale kiedyś chciałąm i było pełno dzieci, czyli MUSI BYĆ lepsza!

mam filmik, zaraz zgram 🙂

no dzisiaj tu ruch jak na marszałkowskiej haha
    kurde aga przegapilam o tej skazie na tvn a mowili cos ciekawego czy takie podstawy?
    ania solarium dobry pomysl mi sie marzy fryzjer bo juz patrzec nie moge na siebie 😜
    perełka 😘