Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Anno Nasza Założycielko Wątku 😁 z okazji Twoich 18tych urodzin 😁 życzę Ci wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, dużo pieniążków ( może jakiegoś spadku? 🙂 ), tak żebyście nie musieli wyjeżdzać...żebyś w swoim czasie założyła kolejny wątek 😁 np. marzec 2012? 😁 a tak sobie strzeliłam 🙂 🙂 dużo miłości od męża 🙂 zdrowej i radosnej Oleńki oraz...bardziej wyrozumiałej ( czyt. mającej problemy z mówieniem 🙂 ) teściowej 🙂
całujemy z Ewunią 😘 😘

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Anusiu :*
bidulo kochana ehhh 😞
Trzymaj sie tam
nie nadrobie nie ma bata 😞
nie mam czasu na nic..
Nika grzeczna, jak zawsze, zębów brak.
ale staje sama i raczkuje coraz ladniej.
u nas wsio ok tylko jutro do gin i juz trzęse portkami 😞
a czo u Was?

aniu ciekawe czemu tak ci robi juz od jakiegos czasu moze ten lekarz to dobry pomysl?
ANiUnr2 dolaczam sie do zyczen z okazji 18stych urodzin 😁 😁 😁 😘
adasko dzisiaj spal do 6:30 cud nad wisła 😁
dzisiaj idziemy do lekarza na comiesieczna kontrol a jutro do dermatologa tez na kontrol.

• Mamusia
agus i asiu :* dzieki za zyczenia, wiecie ze wszyscy zapomnieli 😞 jestesmy u moich rodzicow od rana i siora sobie dopiero przypomniala jak fb wlaczyla, a reszta jeszcze nie. J niby mowil ze wieczorem chcial mi zyczenia zlozyc jak cos kupi, no ale nie wiem czy nie zapomnial czasem. rodzice wczoraj pamietali ale dzis im tez z glowy chyba wypadlo. ale kumpel dzwonił i 1 kolezanka chociaz sms napisala to nie jest tak zle. zreszta co to za urodziny :P 18 hehe dobre.. teraz to juz bedziemy swietowac urodziny dzieci a nie swoje, chyba sie na imieniny trzeba przerzucić staruszki wy moje

• Mamusia
Aniu 100 lat 😘 😘 😘 😘 😘
I buziol od fochmistrza Marcela 🙂 😘

No ide z nim jutro na bilans..... wiec nie wyjde dopuki mi czegos nie da zeby spal....
wogle... co to zazwyczaj.... kazdy czlowiek spi w nocy a dzieci nie... dlaczego????
Takie niby madre a nie wiedza ze sie spi jak ciemno jest.... 😜

bylam u wlascicielki zapolacic.... OSTATNI RAZ 😁 😁 hyhy
A ona do mnie ejszcze za maj w czerwcu musisz mi zaplacic.... taaaaaaaaaaaa jasne 😁 powiedzialam ze ma z kaucji sobie wziasc 🙂

Asiu oby teraz co pol godziny dluzej spal:P ehhe

Ale wiecie co..... matka to jednak glupie nasienie.....za te noce to bym muuu uuuuuuuhhhhhhhhhh ☺️ ze strach myslec... alee w dzien to bym go zaprzytulala na smierc i nagapic sie nie moge na ta jego glupia mordke i sluchac jak sie kluci ze mna.... normalnie nie idzie sie wku na takiego noo.... 🤨

Aniu wszystkiego naj naj kochana ! 😘
Bywam tu tak żadko że aż wstyd.
ale naprawde nie mam czasu 😞
zresztą mój Peluś dalje mi tak w kosć poswiecam mu max swojego czasu 🙂
u nas wszystko ok 🙂 Mati pracuje, ja studiuje pozatym to dom i kacper na mojej głowie 🙂
jakoś leci 😉

• Mamusia
100 lat 😁 😁

Mój tez calą noc ryk, na oczy nie widze 😞 ale my go wzielismy do siebie go nie dalo rady w łóżeczku, co go polozylam jak zasnal na rekach to w ryk 😞 na dodatek gorączkuje, biedny Mały 😞

probuje znalezc ten artykuł o szczepionkach, ale mnie wywala z portalu caly czas, jak tylko go namierze to przesle 🙂
milego dzionka 🙂

• Mamusia
dzieki dziewczyny ! rodzice czeklai na popoludnie na wzmianke o moich ur, bo urodizlam sie po obiedzie 😜 jak doktorek zjadl sobie obiad to powiedzial ze mozemy isc rodzic heh. no takie smieszne to nie bylo bo ponad dobe juz mnie mama rodzila a on musial obiad zjesc. no ale jestem 😁
pisze dalej prace mgr, mam zamiar ją wykończyc w maju (albo ona mnie)

• Mamusia
Ale poszalałam z gotowaniem dla Franka. A plecy mnie bolą, że uch 😜 Ale ma różne kombinacje zupek. Ze szpinakiem, z groszkiem, z buraczkami i po raz pierwszy robię mu krem pomidorowy z ryżem. Zobaczymy jak to będzie tolerował. Ech , ale dla siebie oczywiście nie zdążyłam ugotować nic 😎 Tak tak anno....Matka to walnięta instytucja. Sama zdechnie z głodu, ważne , że smok ma żarcie na cały tydzień 🤨

• Mamusia
Ja dzis rybke daje pierwszy raz Kubie. Ciekawe czy bedzie mu smakowalo 🙂
Tez mam porobione w zamrazarce duzo jedzonka dla malego, wiec jak mam robic obiadek to tylko wyciagam, 15 min podgotuje i gotowe. I tylko urozmaicam a to z ziemniakiem, a to z makaronem a to z ryzem, a to z roznymi miesami. Wygoda, ze tez na to wczesniej nie wpadlam.

Ela co robilas ciekawego? Zarzuc przepisem jakims. Albo powpisuj w wolnej chwili na mamusiach.

Tak mu smakowalo ze zjadl poltorej miski 🤪

• Mamusia
A moj kurde o wpol 6 zasnol.... i mowie sobie o wpol 7 nie nie.. trzeba go obudzic.... bo nie mam sil...
A ten co?? caly czas do mnie przytulony 0 usmiechu 0 ruchu NIC!!! normalnie nakleil sie na mnie i ciul... mowie sobie chyba kurwa sen....!!! moje dziecko siedzi bez ruchu?? tyle czasu?? i sie przytula? i dal mi buziaka???
ze co ze kase chce??:P
I co.. postawilam go w lozeczku mowie uszykuje do spania po 7....
A ten ryk.. gleba o szczeble... bez zadnego ALE leki.. kropelki do nosa... amu i SPIIIIII 😲 😲

WTF.........................????????????????????????????? 🥴
mam sie bac nocy czy ze jak?

ale co tam radosc.. herbe sobei pije cieplusia umyta w lozku.. i ejst czad 😁
BATERFLAJUSKA CIN HERBA ZA TEN WIECZOR 🤪