Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Eluśka będzie dobrze, nie martw się 🙂 pomyśl, że są osoby, co mają gorzej, i pomyśl np. o mnie 😁

Elu wow...no sen niezły 😲 skąd to w tej głowie?

w nocy wstawałam tylko raz...także nie wiem o co chodzi z tym ząbkowaniem, ale teraz jest lepiej niż było przed wykluciem się zębolka. bo już go czuję pod palcem 🤪

Anulka daj znać co ten lekarz powiedział skubany. a ten drugi za łapówki? nieźle~! 🤨

• Mamusia
Dobry 🙂
Elka niezly sen, kurde masakra tak snic 🤪
Anulka daj znac co powiedzial lekarz, sama jestem ciekawa co wymysli.
A Ciebie niestety nie musi zbadac, ja mialam tak samo i mnie nie chciala, powiedziala, ze mam isc do swojego rodzinnego bo ona tylko do dzieci, ja jej mowie ze ja dziecko tylko troche duze, no ale coz, nie to nie. To sie sama wyleczylam 🙂

A Kuba pzespal cala noc, bez problemu, wypil mleczko i poszedl dalej spac. Teraz sie chyba budzi powoli 🙂

dobry
no elu nie zly sen ale pamietaj ze sny zawsze czyta sie odwrotnie wiec nic zlego sie nie zdazy 🙂
ni i tak z samego rana nalot dlatego jedna rzecza zniewielu jaka sie ciesze z pobytu w wawie to to ze mieszkam z dala od tescia 🙂
Aga no chyba to przebicie zeba jast najgorsze pozniej juz chyba tak nie boli?
a u nas nocka spoko spal do 6:30 wiec sie troszke wyspalam 😜

a jeszcze dziewczyny mam pytanko
czy ktoras z was wie jak sie pozbyc zajada (ma pekniety kacik ust) mecze sie z tym juz miesiac i nie chce zejsc poradzcie cos?

Agaa napisał(a):
Asiu mega dawka witaminy B? chyba tej... a maściowo...pomaga Tormentiol 🙂

dzieki 😘 zaraz poszukam w apteczce czy nie mam wit B

• Mamusia
Asia ja tez sie meczylam z zajadami dlugi i teraz tez musze uwazac bo nawet jak sie ktos z mojej szklanki napije to odrazy mi wylazi. A w aptece kup sobie masc na zajady z witamina A. Jak powiesz babce to bedzie wiedziala. Mi pomoglo 🙂

Agaa napisał(a):
dzięki też, bo mi przypomniałaś że nie brałam dzisiaj mojego stosu tabsów na włosy, uczulenie, alergię i takie tam... 🙂

no to tez sie faszerujesz tymi lekami zeby nie smarac biedna jak ja sie ciesze ze nie mam na nic alergii za to moj synek nadrabia za mnie 😞

• Mamusia
A probowalas pasta do zebow to nalozyc??tez pomaga ale wit jak laski pisza lepsze 🙂
No jak mnie nie przyjmie to w d jej 😠

ogladacie TVN????
zawsze bylo ze jak dzidzia ma katar to podniesc troche materac a ten ze na plasko 😮 😮 juz nic nie wiem.....
Ale teraz dobry cykl DZIECIAKI ATAKUJA 😁 ehhe

wiesz, brałabym je bez problemu ale po pierwsze...one prawie nic mi nie pomagają! a dodatkowo, niby pisze że tak nie działa, ale u mnie powodu senność i otumanienie 😞 tak więc jeśli znowu nic pomoże to odstawiam, bo to nie ma sensu!
alergie są okropne...najlepsze jest to że mam na sierść psią, kocią mniej...a przez całe dzieciństwo miałam psy, koty i inne 🤔 a jak jakieś dwa lata temu kupiłam sobie chomika, to qrwa na niego też miałam 🤪 i byłam mu wdzięczna że...odszedł ;/