Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ej se wchodze.... z kompa wkoncu.. se patrze a tam temat HEMO 😁 normalnie jak w domu:P

No.. Mar oki.. smarowalam mu chyba ze 3 razy czopek + syropek.... zrobil kupe.... troche sie powyglupial przytulil sie i zasnol.. OBY spal 🙂

Rudi . gratuluje:P 🙂))
A moze odkryl ze ma wiecej zabkow:P
Ale czesto dzieci robia tak jak za duzo slodkiego jedza ( naszym jeszcze nie grozi:P)

Aga no co Ty:P
A w tesco widzialam:P bylam duzo dla dzieci 🙂
KAszki sie oplacaja tez 🙂
zreszta jak widzialam ulotki z innych sklepow to tez 🙂

hej
jeszcze was nie nadrobilam co tam pisalyscie ale chcialam wam opowiedziec jak bylo dzisiaj na tym slubie cywilnym 🙂
a wiec jako swiadkowa spisalam sie na medal 😜 pozyczylam jej moja podwiazke,zabralam ryz zeby im sypnac,nie zgubilam obraczek 😜wszystko bylo super 😁
bylo na 8 osob plus adas gwazda dnia wszyscy nie mogli sie nadziwic jaki on grzeczny i tak cicho sie zachowywal u USC myslalam ze pekne z dumy 🙂
wszystko bylo na luzie posiamlismy sie bo pan mlody pomylil sie na przysiedze zamias powiedziec iz wstepuje w zwiazek malzenskiz martyna weronika .... to powiedzial weroniaka martyna i wszyscy zaczelismy sie smiac naprawde dawno nie bylam na tak wyluzowanym slubie 🙂

jutro was nadrobie bo dzisiaj padam 😘

• Mamusia
Ale ja mu jeszcze slodkiego nie daje, czasem dam mu czekoladke polizac a tak to w sumie tylko chrupki kukurydziane... Olek wazy 9.5 kg i chyba jest najwiekszy na wrzesniu co?
Dobrej nocki wam zycze i dzieciaczkom oczywiscie 😁

• Mamusia
Rudi gratulacje kolejnego zabka.
Ja dzis wazylam Kube, ale na takiej normalnej wadze to wazy 9 kg. Jest co nosic. I humor mi sie bardzo poprawil bo jak zwazylam siebie to sie okazalo ze schudlam 5 kg 🤪 jupiii plastry i tabletki robia swoje przy wpieprzaniu tonami paczusiow hehe

Anulka kurde nawet nie wiem za bardzo co Ci napisac. Dawaj mu ten nurofen i co tam Ci jeszcze lekarka zapisala czy tam kazala, moze sie troche wyciszy po tym. Tak mysle caly czas co mu moze byc i nie mam pojecia. Nawet sobie dzis pomyslalam ze moze ktos go zauroczyl? Ja w sumie nie wierze za bardzo w takie cuda, ale kto wie... przypomnij sobie. Ja mam ciotke, ktora podobno zauracza. Jak bylysmy malutkie z siostrami to nas podobno zauroczyla i tez ryczalysmy non stop. I nie wiem za bardzo jak sie to konczylo, co tam sie robi. Mama mi opowiadala jak jej powiedzialam o Marcelku. I ta ciotka wredna jak np przychodzila na kawe i powiedziala ze ten kwiatek na parapecie masz ladny-do mojej mamy to na drugi dzien ten kwiat calkowicie zdechl nie do odratowania. Nie wiem, ale moze cos w tym jest?

Asia to super ze slub sie udal dzielna swiadkowo!

• Mamusia
No dziala, dziala 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
a ostatnio kupilam sobie jakis olejek za jedynego funciaka Rescu Oil i smaruje brzuchol i rozstepy znikaja po nim 🤪, juz nie sa takie widoczne, a smaruje dopiero kilka dni.
Ide na dol to zaraz spojrze na nazwy tabletek i plastrow. Musze wziac tabletke bo mi glowa peka 😞 zaraz Ci napisze.

• Mamusia
ja na cyckach na szczescie nie mam tylko na prawej w sumie dwa rozstepy male prawie niewidoczne, to tez z mlodosci jak za szybko schudlam bo w dwa miesiace 14 kg, wiec sie zrobily.

a moj sie wczoraj smial ze mnie bo powiedzial "jak zniszczysz moje spodnie to Cie zatluke" patrze na niego jak glupia i pytam jak mam zniszczyc? A on mi na to ze jego spodnie nosze 🤪 🤪 🤪 🤪 ja wielkie oczy i mowie ze to moje, ze jakim cudem jego? A on ze tak mi na dupie wisza i to sa jego ( a kupowalismy razem i mamy prawie takie same tylko on wieksze i bez pierdoly na kieszeni z tylu) i sie nasmialam bo sie upieral ze jego nosze i koniec bo sa za duze hehehe

a olejek rewelacja jak dla mnie i to jeszcze taki tani hehe 4,60 zl a takie cuda zdziala 🙂

• Mamusia
🤪
ja w mojego to bym utonela bo on stowke przekroczyl juz..
w polsce zrobilby furore! Mi moj kupil z pharmacerisa na rozstepy za 4 dychy ale jak dla mnie to nic nie pomogl, i to smarowalam je od razu jak sie zrobily, takie swiezutkie...

• Mamusia
Mi w ciazy jak sie zaczely pojawiac to kupilam sobie za 64 zl 🤪 i guzik dalo! Na marne wywalilam tyle kasy. A nie pytaj jak bylam wsciakla.
100 gk? Le no to moj proboje przytyc chociaz do 80 i nie moze, bo wiecznie na kiblu siedzi to sie nie dziwie hehe A chcialby 100 wazyc 🤪

• Mamusia
kurde cos mi malu pokaszluje, nie dobrze, ale na te zeby daje mu nurofen wiec moze sie nic nie rozwinie... mam nadzieje, bo nie podoba mi sie ten kaszel, a moj tata chory, antybiotyk bierze a mieszkamy z nim 😞, zeby sie tylko nie zarazil....
a moj to by chcial troszke zrzucic, to moga sie wymienic 🤪

• Mamusia
Rudi to przeslij mojemu troche sadelka hehe, ucieszy sie 😜

To trzymam kciuki zeby sie nie zarazil. Daj mu ten nurofen to moze powstrzyma.

Ide spac, bo mnie tak glowa boli ze nie wyrabiam. Moze uda sie zasnac i przespie bol.

Dobranoc 😘

witajcie kochane ;*
oglądałam te wasze dzieciaczki słodziaki małe 🙂
ja robie zdjęci Kacprowi ale nie miałam ich kiedy wrzucic :P
ale dzis juz to zrobie 😁
Pozdrowionka dla was ;***

• Mamusia
o co chodzi z koncem swiata? ja nie w temacie.
iwwa a ty jak o dzidzie sie starasz to odpusc sobie tabletki na odchudzanie bo to swinstwo jest. a co jak bedziesz w ciazy i jeszcze nie bedziesz wiedziec a bedziesz brala to? ja tez sobie kupie cos na odchudzanie jak bede miala kase ale my narazie sobie odpuscilismy przyczynianie sie do wzrostu populacji.

dopiero teraz zobaczylam napis na gorze o koncu swiata : 😁 😁 ale czego dzis?
aa iwwa jak w ciaze zajdziesz to ci przejdzie znow migrena, mi tak dobrze w ciazy bylo a tera znow co chila boli 🤢

hahaha no wlasniekoniec swiata
kurwa ktos mi dziecko podmienil!!!!przyznac sie!!1ktora to wiedzma taka!!
ehh mam jej dosc, nie jej tylko jej zachowania 😞