Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
http://imageshack.us/clip/my-videos/846/bsb.mp4/

Prosze 🙂
tak mam blisko kilkanascie razy dziennie:P

A ogolnie cos mnie tu dzis drazni... jakies widze dziwne cisze cos.. nie wiem o co chodzi wogle... 😮

Ach .. DOBRANOC 🙂
EEEEECCCCHHHHHHHHooooooooooooooooooo.... oo..ooo...oooooo.......

ma chwilke to napisze 🙂
moj synek zaprosil mnie na obiad do restauracji w ramach prezentu 😁 🤪 fajnie bylo bo bylo widac ze sami rodzice z dziecmi 🙂
a mniej wesola rzecz to to ze adas z wielkim placzem mi sie budzi 😞 dalam mu juz ibufen przeciwbolowy i narazie spokoj moze to zeby mu ida i go boli 🤢

• Mamusia
hehe Anulka, Marcelek jaki nerwus hehe, a jak piastki zaciska jakby mial zaraz boksowac 🙂
Super jest, moj to taki broj na spokojnie.
Ale macie co robic, Ela ma pewnie pralke naprawiona, Ty wiesz przynajmniej, ze uszy Ci dzialaja, a ja sie czasem zastanawiam czy mam dziecko 🤨

• Mamusia
Asia mojemu jak jedynki szly na dole to bylo to samo. Budzil sie jak nigdy z placzem, nawet w nocy. I chyba teraz juz sie jakis nastepny szykuje bo dzis sie z placzem w dzien obudzil i dlugo nie chcial sie uspokoic. Bo tak, jak sie obudzi to jeszcze potrafi z pol godziny sam w lozeczku do siebie pogadac i pospiewac a teraz mam nadzieje ze sie znow nie zaczelo 🤢

Anuuus ja dokładnie to samooo 😁
hahah a jak moja sie zlosci to tak fuka jeszcze ^^nagram ja kiedys :P
Cho na nalesnika
Nie było Agi i Loli dzisiaj...
cuś nie tak..
spokojenj nocy
jutro sajgon 🤢
😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

no oby to byly te zeby a nie cos innego tak wlasnie cos pamietalam jak pisalyscie ze wasze dzieciaczki tak marudza jak wychodza zeby
no to iwwwa zapowiada nam sie ciekawa nocka narazie spokoj oby tak do rana
A Marcel pieknie sobie gada a jak sie napina nerwusek maly 😁

dobranoc mamuski 🙂

• Mamusia
Biedny rozpalony, czerwony cały 😞 Nie mógł zasnąć, aż się zanosił od płaczu 😞 Dałam mu syrop, posmarowałam dziąsełka i się popłakałam bo on tak musi cierpieć 😞 Chciałam posprzątać pokój i wywietrzyć, ale zasnął i nie mam sumienia mu hałasować teraz. Mój malutki chłopczyk 😞

Bidulek kochany
Elus ale jak mu daja takw tyłek zęby kup mu płyn camillia
on jest rewelacyjny i naprawde pomaga
tzn ja juz jestem zaopatrzona we wszystko co mozliwe 😁
ale naprawde co slyszalam opinie to same dobre

http://radosnezabkowanie.boiron.pl/zabkowanie/a-jesli-to-pierwszy-zab/?gclid=CKGU4_G9h6kCFQGEDgod3VnJkw
proszę.
Wiesz co on dużo nie kosztuje
ale jakby mialo to NIkusi pomoc żeby ja tak nie bolało to bym juz jej wszystko dałą 😞

• Mamusia
Aaaaa dupa 😠 Szwagierka miała jechać na rynek warzywny. I mnie wyciulała i nie jedzie. Poszła bym pieszo, ale to kawałek drogi, a jeszcze musiała bym do bankomatu po gotówkę iść . Tylko, że boję się z Frankiem, a poza tym takie chmury, że strach się ruszać 🤢 Muszę to cholerne prawko robić bo szlag mnie trafia. Dwa auta pod domem a ja udupiona 😠

cześć dziewczynki 🙂

Elu buziaki dla Frania :* biedny malutki - skąd ja to znam Igulcia miałatak samo, i teraz tez nie mogę sie doczekać tych jedyne górnych - strasznie ją męczą

ślicznie Wam dzieciaki rosną i jakie sprawne już 🤪
Iga się jeszcze nie dżwiga, czasem uda jej się na raczka stanąć ale to na chwilę i zaraz się przekręca - boi się jeszcze chyba 😁 ale ma czas jeszcze nie chce - leniuch niech siedzi w miejscu 😜
Pozdrawiam, życzę miłego i spokojnego weekendu - u nas imprezowo 😁 młodą sprzedajemy babci a sami na imprezę służbową do firmy Dawida 🤪 MAJÓWKAAAA! 😁