Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dOBRY 🙂
NIE ODZYWALAM SIE Z RANA BO kUBA ZASNAL TO SZYBKO DO ROBOTY, BO MAM KILKA DNI NA OPRACOWANIE DUZEGO PLANU.
Oj caps look 😞
W kazdym badz razie wlasnie wstal. wiec dlugo mi nie dal popracowac.
ela Kuba mi wstaje 5-45 6 tez niezaleznie o ktorej idzie spac. Tylko ze wypije mleczko i idzie spac dalej.
Perelka ale super te mebelki!!!! Sliczniutkie. Naprawde, zdolna bestia jestes.
A moje hdzie chyba na agu kawalek bylo widac. Nie wiem czy luknelas. Moje z kolei byly takie drewniane stare babcine.
Dobra idziemy obiadek jesc bo jek.

Dziękuję ☺️ ☺️ ☺️
  • Eluś ten biały to wrzosowy pastelowy z dekorala w rzeczywistości wygląda jak jaśniutki fiolet ,a ten ciemny to tez z dekorala śliwkowy do drewna i metalu 🙂
  • Iwwcia nie zauważyłam ☺️zerkne 😘

Przyszłam tylko kuknąć co tu u was 😉) i mykam na zajęcia 😁
    wziełąm się na maxa za siebie i juz jestem -3 kg 😁DD hip hip HURA 😁 😁 😁 😁
    Buziaki 😘

• Mamusia
    przepraszam ze dopiero teraz zagladam ale nie mialam mozliowsci wczesniej...
    Perelka mebelki cudne!
    🤪
    Elus salatka brzmi smakowicie ja bym ja tez wszamala ale K nie bardzo.. widzialam duzo przepisow tam jest jak bede miala czas to sobie przegladne konkretnie ta str 🙂
    Iw to widze wesele tez czad 😜
    I tak duzo pracy.. eh
    Domi gratuluje -3 😁

bylismy u dr..
    siusiora naciagnol konkret....ze juz nigdzie nie musimy jechac 🙂
    mleko mam mu dawac chociaz po kilka ml a kilka razy dziennie... bo musi jesc- bo oczywiscie dzis tego bebiko nawet nie chcial... 😮
    No i ogolnie leki zapisal, maly masakra nerwus w miejscu usiedziec nie moze.. ale to chyba przez siusiaka bo mowil ze moze go szczypac i bolec przy siusiuaniu...
    A ogolnie u mnie ok... K znowu wolne 😠 😠 😠
    do niedzieli.. ale kierownik mowil ze jak zacznie sie robota to cale miesiace ich nie bedzie( zniwa)
    T mnie jebie przy kazdym zakrapianiu nosa ze sie znecam... 😮 😠 ale kurna on sie wysmarka i oki a taki maly co... 🤨

a no i 2 noc z rzedu spal do przed 9.. jak bedzie tak teraz wstawal to bosko:P heh z 4-5 tak na 9 sie przestawic to milo 🙂
    jutro ide te dowod zalatwiac, meldunek zmienic.. eh
    :*

• Mamusia
    Anulka to fajnie ze z siurakiem juz oki.
    Ja sie martwilam o siuraka Kuby, bo codziennie go "cwicze" w sennsie naciagam zeby umyc i jak naciagalam to sie pojawila taka jakby...hmmm kurde jak to opisac taka jakby malusia kulka tak jak pryszcz ma glowke biala tak mniej wiecej wygladalo. I to sie powiekszalo. To bylo tam w srodku jak naciagnelam to wtedy bylo widac. Ale dzis patrze i nie ma 🙂
    Domi ale super. To normalnie lacha jak 150!

Przyszlam sie pochwali MAMY PIATEGO ZEBA 🤪MLODY ZACZYNA RACZKOWAC I DZIS JAK STANAL PRZ OPARCIU NA TAPCZANNIE CIAGNAL MI ZA FIRANE 🤪 🤪 🤪
  • A niu super ze juz dobrze
  • Iwa czasem tak bywa Pawel tez tak ma i piotrus tez tak mial to sie zebrala biala maz i to wyglada jak pryszcz dziewczynka tez tak czasem sie robi ttylko ze one to maja inaczej 🙂

wiecie co od trzech dni zoladek mi napierdzielaa i goniedo kibelka yhhhhh 😞i cos mnie w mostku sciska masara ,tessknie strasznie za moim panem az sie dzis poryczalam jak z nim pisalamm ehhh a ten mi tu ze slubem wyskakuje zebym byla szczesliwa 😲

Iwwa ja wszystko rozumiem ale jak slysze chce zebysmy sie mieli lepiej to mam dosc kto sie ma lepieej ja napewno nie a on zna moje zdanie pieniadze szczescia nie daja!!!!!!!!!!

a wesele sama nie wiem jak ja chcialam i prubowalam z nim gadac na ten temat to migal sie a treraz naraz hmmm i ze niby ma mi to szczescie dac ehhhh on mi da ale papierek nie