Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
noo szperalam w zabawkach 😁 ehhe moja mama dala mi na glowe do myslenia ze chce mu konia na biegunach kupic ale on taki maly to nie siegnie i spadnie to znalazlam cos fajnego... tylko malo wyglete plozy chyba ale Karol zachwycony 😜 heh
http://www.smyk-online.pl/bujaki/708-motor-na-biegunach-little-tikes.html

cos w ten desen mamie kaze kupic jesli juz bo widze ze one maja siodelko bezpieczne i sa niskie...
a on taki szogun ze dzis cal usta rozwalil.. z zewnatrz o kant szafki a w srodku pogryzl... krew tak sie lala.... czolo od balkonu obite, pod okiem rysa po odrapaniu... mowie wam jak on wyglada 😜
heh
wiec musi byc bezpiecznie 🙂

pozdrow mezulka 🙂:***
spadam juz;*

• Mamusia
Hej kobitki 🙂
Ale dalyscie czadu, nadrabiania mialam, az milo 😉
U nas ok, chlopaki wlasnie spia, ja chate ogarnelam i wlasnie gotuje rosolek i szykuje drugie danie. Szarlotka sie upiekla wiec wsio mam porobione.
nie uwierzycie co moj kombinator ostatnio zrobil. Mowie do mojego zeby go na nocniku posadzil a ja ide zmywarke zapakowac. Przychodze po jakims czasie a maly biega sobie bez pampersa i moj mowi ze kupy nie chcial. To sie pytam, a posadziles go na nocniku i ogladales tv czy poczytales z nim czy cokolwiek? No siedzial sobie. Acha i owie ze jak on na kibel lezie to z iphonem albo z gazeta i Kuba robi to samo, jak sobie bezczynnie siedzi to sie nudzi i mu sie nie chce tak siedziec z jego adhd i odrazu schodzi. To on mowi oj dobra widocznie nie chcial, to zaloz mu pampersa, mowie nie zakladam bo za 5 min idziemy go kapac. No i biegal sobie, moj do kibla oczywiscie z iphonem hehe maly biega, przystanal i patrze ze kupe robi na dywan normalnie!!!! 🤪 🤪 🤪nie zdazylam nawet sie podniezc a ten juz po robocie. Dobrze ze klocek to sie nic nie wybrudzilo. I mojego zrypalam, bo mowie ze on chcial tylko trzeba sie nim zajac a nie siedziec z tylkiem i ogladac tv a dziecko niech sobie samo radzi. Boszzzzzze co za facet. 😠

Anulka daj znac jak tam bylo w pracy 🙂 Ciekawa jestem.
Ide schabowego zatluc 🤪
Buziak 😘

• Mamusia
w domu ejstem..
nudno strasznie.. mslalam ze fajna bedzie ekipa a taka jakas.... nie wiem nic do pogadania 🤔
i sobei w sumie milcze, ale co tam.. zmarzlam troche bo wiecie jak ludzie wchodzili to zimno wnosili... ☺️
Ale spoko 🙂 malo ludzi przychodzi 😉 na 20.30 lece spowrotem 😉

:*
jutrzejszy dzien juz mam ustalony........................ nie pytajcie 😠

• Mamusia
Ja mam sporo prasowania....Mały śpi. Iwwwa już sobie wyobrażam ten widok Kuby i kupy 😁
A znowu się pochwalę, że mój synuś bardzo mądry jest. Jak wychodzę po południu z psem to codziennie szykuję sobie śmieci, ubieramy się i wychodzę z małym na jednej ręce i workiem w drugiej. I wczoraj tak samo. Z tym, że worek oparłam o lodówke i poszłam na korytarz się ubrać. A tu mój chłopczyk ciągnie śmieci za sobą i dał je mi 🤪 W ogóle tańczy i śpiewa ostatnio często. Słodkie i śmieszne to takie. Wyciąga jedną rękę do góry i mówi U UUUU UUUU 😁

• Mamusia
Ela a nie za wczesnie? Moj jak w nocy spi to tanczy po calym lozeczku, moze dlatego sie budzi bo za ciasno. Jak spi z nami w wyrze to jest to samo, tylko sie nie budzi bo sie nie obija o twarde. A w dzin go klade na podlodze na poscieli i kocykiem przykrywam to dopiero widze jak on swiruje po calym pokoju, wiec nam takie lozko dla dziecka jeszcze sie nie nadaje. Chyba, ze Franio spokojnie spi i sie tak nie wierci to czemu nie?

• Mamusia
No moj tez papuguje a pomocnik z niego szczegolnie jak odkurzam, ubaw mam po pachy. A zazwyczaj papuguje dzwieki, jak cos robi nie tak to ja yyy yyyy ze nie wolno a ten yyy yyy i pokazuje nu nu hehe
|Ela widzisz a u mnie problem kto ma smieci wyniesc. Dawaj do do mnie.
My zjemy obiadek i jedziemy do siorki.

Heja ja na chwilkę 😉 Elka gg 😜
  • Iwa no nieżle z tym twoim Kubą hehe
  • Ania tak aż się nie dorobisz 😘
  • A mój uwielbia zamiatać miotłą hehe a jak t dokładnie robi kiedyś wam go nagrm a śmici też lubi
  • 😘

• Mamusia
    Ela mowili o tej bombe w wiadomosciach 😁 ogladalas??? 😁 😁: ehhe
    Ja dostaje chujozyyyy!
    jestesmy u T.... bo tu bede spac............
    wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ......!
    tyle ze jestem zbedna.
    nie mam prawa glosu.

hahah jedyne co to karol przez przypadek uderzyl mnie lokciem w oko, a Marcel jak moj rycerz mu nalupal 😁 ehehhehe

milego wieczorku 😘