Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Już jest jutro. Iwwwa gdzie jesteś? 😜
Wypiłam na noc theraflu i obudziłam się cała mokra tak się upociłam, ale najważniejsze, że juz o niebo lepiej się czuje. Muszę poczekać na roślinki do akwarium aż listonosz przyniesie i planuję wyjechać na dwa dni do rodziców.Tylko jeszcze nie wiem jak i czym. Bo poszła bym tam u nich do weterynarza. Mam zaufanego. No i do gina bym się może umówiła. Ale to zobaczę jeszcze.

• Mamusia
Opcja z IP pojawiła się po aferze, która miała miejsce bodajże dwa dni temu.
Okazało się, że dziewczyna, która rzekomo urodziła grudniowego dzidziusia, mama trojaczków, i dwa inne loginy to jedna i ta sama osoba, która wprowadziła wiele zamieszania na forum.
Admin robił z tym porządek i dla naszego spokoju i bezpieczeństwa wprowadził początek adresu IP.

• Mamusia
Hej 🙂
u nas noc masakra.. od 3 tak sie telepal wyl, prezyl... chyba go brzuszek bolal bo jak go polozylam na sobie i poklepalam po pupie to takie purty szly ze koniec... dalam kropelki i lepiej bylo.
Nie wiem co mu bo nie jadl nic nowego 🤨

Teraz chwile posiedzimy i idziermy na spacer 😉

Elus odpoczniesz troszke 😘
Iw.. no wlaha:P where ale ju? 🙂

• Mamusia
eloite napisał(a):
Okazało się, że dziewczyna, która rzekomo urodziła grudniowego dzidziusia, mama trojaczków, i dwa inne loginy to jedna i ta sama osoba, która wprowadziła wiele zamieszania na forum.
Admin robił z tym porządek i dla naszego spokoju i bezpieczeństwa wprowadził początek adresu IP.

Loo Kasia Ty ale poinformowana 😁 hehehe
No to to malenkie dziecko co teraz urodzila co tak dziekowala Perelce tu za gratulacje???
🤢

• Mamusia
Ania8888 napisał(a):
eloite napisał(a):

tak :|

Loo Kasia Ty ale poinformowana 😁 hehehe
No to to malenkie dziecko co teraz urodzila co tak dziekowala Perelce tu za gratulacje???
🤢

• Mamusia
Znam wiele innych sposobów na pożyteczne spędzenie czasu...Przed komputerem nawet 🤢 Ale dobrze, że nasz rycerz w lśniącej zbroi już przegonił złego smoka 😁 I fajnie, że w końcu oczy całego forum nie są zwrócone na nasz wątek hehehe 😜 Bo tu już nie ma trollujących...heh

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
Znam wiele innych sposobów na pożyteczne spędzenie czasu...Przed komputerem nawet 🤢 Ale dobrze, że nasz rycerz w lśniącej zbroi już przegonił złego smoka 😁 I fajnie, że w końcu oczy całego forum nie są zwrócone na nasz wątek hehehe 😜 Bo tu już nie ma trollujących...heh

haahahahahahhahaha 😁
oo tak Admin nasz rycerz, obronil nasza wierze babel 😁 hehe
ta reklama z oczami TP mnie rozwala 😁