Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

to tak jak ja...chcialam innej fryzury ehhh scielam w grudniu na bombke i teraz wygladam jak pol d zza krzaka...bo mi odrastaja jak by chcialy a nie mogly 😜
A to Wilkowice to chyba ogolnie zadupie bo to kolo mnie to tez zadupie...1 ulica i nic wiecej 😜

• Mamusia
no pięknie! jak siedze na forum to żadnej nie ma, a mnie pół dnia ne było i miałam 13 stron, no ale nadrobiłam, nadrobiłam 🙂 było coś ile się z facetami znamy, wiec nam stuknie w lipcu 5 lat jk ze sobą oficjalnie jesteśmy no i rok od ślubu. równo po 4 latkach wzięliśmy ślub. z tym że mój luby jest sporo starszy ode mnie bo aż 9 lat 🙂 ale mi to odpowiada ;D a u Was jak z różnicą wieku?

Co do siary to mi nie leci ale z 2 razy miałam tak jakby zastygnięte na sutkach już, nie wiem jak to nazwać, jakby tak mało wyleciało i już tam zostało puki nie wytarłam, dziwne takie, kolor lekko żółtawy i też śmierdzące, ale na szczęście mało tego było.

qrka dobrze że wróciłaś do nas, no i widzę że z moich okolic wreszcie ktoś 😉 ja też w rzeszowie kończę studia tyle że na uniwerku, a jestem z okolic leżajska, widzę że ty z łańcuta, ja tam zamierzam rodzić i właśnie nikogo nie znam z łańcuta, czytałam tylko na necie opinie, a Ty też w łańcucie rodzisz czy na rzeszów uderzysz? ja się zastanawiałam nad chopina w rzeszowie ale jednak będzie łańcut

o proszę 🙂 ja na pewno będę rodzić w łańcucie, od końca czerwca będziemy śmigać na szkołę rodzenia. Też na początku myślałam o rzeszowie ale lekarza prowadzącego mam tu u siebie w szpitalu i zdecydowałam się na łańcut, bo dużo dziewczyn sobie chwali naszą porodówkę 🙂

• Mamusia
🙂 no to będziemy śmigać razem na tą szkołę rodzenia 🙂 dzwoniłam chyba wczoraj to było, i pytałam kiedy to się zapisać i pani powiedziałą że ma już na nowy kurs jedną parę co mają termin na 4 września to może mnie dopisać no i się zgodziła no i właśnie mówiła że coś koło 17 czerwca się zacznie 😉 to się spotkamy 🙂
ja wybrałam rzeszów bo mój gin tam teraz pracuje no i ogólnie wszyscy mówią że w rzeszowie to masówka straszna, że czasem ciężko na oddział się dostać, i tak wczoraj postanowiliśmy już że będzie ten łańcut, trochę mam km żeby tam na tą szkołęjeździć ale leżajsk jak dla mnie odpada, no a do rzeszowa to mam nawet jeszcze troszke dalej, ale do doktora jeżdżę prywatnie do rzeszowa

ania87 no racja, troche poszalałyśmy 🙂
my z mężem znamy sie od 8 lat, małżeństwo od prawie 2 i dwa lata on starszy ode mnie 🙂
i znajomość internetowa 😜 także jesteśmy nowoczesną parą hihi
kurcze a mi nadal leci ta siara...ohyda! i boli...bardzo dziwne to jest!

no to właśnie my z terminem na 4 września 🙂, hihi będziemy się widzieć na pewno 🤪
Właśnie z powodu takich opinii zrezygnowaliśmy z rzeszowa, a w łańcucie jest teraz bardzo dobra opieka nad maluszkami i mamusiami też, będziecie chcieli rodzić razem?

• Mamusia
O jejku!!!! Chwile posiedzialam na telefonie z babciami a tu juz 6 stron do czytania! Nadajecie ach...

Dzieki dziewczyny 😁 😁 😁 😁
Miala byc dziewczynka i sie nie spodziewalam ale wazne ze zdrowe i maz uradowany.
No ja mialam termin na 13 wrzesnia a teraz sie przesunelo, ale dokladnie nie powiedziala na kiedy. Bo podobno jeszcze moze sie 5 razy przesunac.

Widze ze gadacie o owocach morza, ja jakos nie moge sie przekonac. Probowalam kiedys krewetek ale .... ufff nie podeszly mi.
A kiedy zapisujecie sie na szkole rodzenia?

qrka witaj bo chyba nie mialysmy okazji sie "poznac"

A i jeszcze co do znajomosci z M. To w sierpniu 8 wzielismy slub, a znamy sie jakies 3,5 roku.
A dla ciekawosci poznalismy sie uwaga... przez neta hihi zeby bylo smieszniej. 31 grudnia pierwszy raz ze soba gadalismy, tuz przed wyjsciem na sylwka, potem w lipcu sie przeprowadzilam do Gdanska jakies 300km ode mnie (z zachodniopomorskiego) i tak sobie zyjemy 🤪