Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
a Wy w tym roku te studia kończcie i się bronicie? ja też powinnam pisać pracę ale ja dopiero za rok kończę tyle że już niektórzy sobie piszą a ja też powinnam bo później z dzieckiem może być różnie z tym pisaniem, więc jakbym teraz chociaż j1 rozdział napisała byłoby lux ale nie mogę się jakoś zabrać, leży tam obok w pokoju wszystko co mam do tej pracy i straszy mnie co dzień 😞

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ale ten świat mały dziewczyny, spotkacie się na szkole rodzenia 😁 może któraś wybiera się do TArnowskich Gór na trójkę? 😜 było by super 😁
u mnie szkoła rodzenia od 25 tc...tak mi powiedział gin...
Iwwwa my tez przez neta 😁 nowoczesne z nas pary hihi

Iwwwa tak jest 😁 😁
dacie rade dziewczyny z tymi pracami mgr, chociaż Wam nie zazdroszczę...ja moją męczyłam i męczyłam...ale najgorzej zacząć, wbić się w to, a potem już idzie gładziej 🙂

Aniu, ja to już powinnam skończyć bo jestem na zaocznych i moje studia trwają 4,5 roku a nie 5 jak normalnie. Także naukę jako taką już skończyłam i tylko piszę pracę, mam oddać do końca czerwca i w lipcu się bronić, bo jak widzę jak ten czas leci to wrzesień już tuż tuż 😉

ja pierdziele ale wy macie tempo pisania... 😜
ale kazda studia..mmm... ja tylko mam technik dietetyk i specjaliste fizykoterapii policealne i podziwiam Was ja bym nie dala rady z nauka na studiach za nerwowa jestem i nie usiedzialabym tyle na tyuch wykladach itd...

hahaha ja kończę Ekonomię-biznes międzynarodowy.
Będziemy rodzić razem o ile mój maż wytrwa, ale na razie ostro zdecydowany, chociaż trochę się o niego boję bo strasznie boi się wszelkich igieł, krwi i w ogóle 😮 a żeby się martwić za niunię, siebie i jeszcze jego nie wiem czy dam radę 🤢 😉

• Mamusia
Anula88 dalabys rade! Wyobraz sobie ze na licencjacie siedzialam od pon do piatku od 8 rano do 20 wieczorem i dojazd 30 km wiec o 21 codziennie bylam w domu. Mgr konczylam zaocznie wiec bylo lepiej moim zdaniem. Chociaz na weekendy jezdzilam 100 km.
Ale wszystko my kobitki jestesmy w stanie zrobic!

Agaa na to liczę troszkę 😜 zwłaszcza ze brzuszek już mam okrąglutki jak u misia puchatka, to ciekawe jaki bedzie w lipcu w terminie obrony, także taryfa ulgowa będzie dużaaaaaa 🤪

no wlasnie kurde....mimo ze dietetyk to nie przestrzegam zadnych diet...a od poniedzialku wpycham w siebie ile wejdzie i jest pol kg od poniedzialku bo specjalnie poszlam do przychodni sie zwazyc 😁 takze sukces 😁
a teraz juz stresu z weselem nie ma ani innego to bedzie dobrze 😁 dzieki moim lodzikom dla synusia 😁 hehe

laski mykam na jakis filmik 😘 do jutera a jak nie to do poniedziaku na bank 🙂 milego weekendu 🙂