Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

super 🙂 może mi się podoba dlatego że nawet nie pomyślałam, że będziemy kupować? od początku jakoś oczywiste bylo że weźmiemy po siostrzenicy Michała...
a ta mała ostatnio mi mówi "ciocia ja będę tęsknić za łóżeczkiem..." i cioci było przykro.. 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No ja wiem ... tylko my mamy mieszkanko 2 pokoje, i spoczatku malutki bedzie z nami w duzym pokoju.... bo w tym malym to sie nie zmiesci lozko a gdzie jeszcze lozeczko... jest naprawde malenki.takze zrobimy mu kacik z nami.i tak mamy wymyslone ustawienie ze szuflada jest zbyteczna 😉po 2 nawet przy innym ustawieniu nie bylo by miejsca zeby ja wysunac;(

oj postaram sie nadążyć za Wami: loli my mamy własnie połowę 23tygodnia i według rozpiski na m-ce którą znalazłam to właśnie teraz zaczynamy 6 m-c

oj widze ze nie tylko ja miałam z tym problem 🙃 i znalazłam na necie taka rozpiske która mi sie wydała najbardziej 'prawdziwa' 😆
0-4,5 tc - 1m-c
4,5 - 9 tc - 2m-c
9 - 13,5 tc - 3 m-c
13,5 - 18 tc - 4 m-c
18 - 22,5 tc - 5 m-c
22,5 -27 tc - 6 m-c
27 - 31,5 tc - 7 m-c
31,5 - 36 tc - 8 m-c
36 - 40 tc - 9 m-c

No anula łądne to łóżeczko i ta komoda. My łóżeczko już mamy, więc rozglądamy się tylko za komodami takimi z miejscem an przewijak jak ty pokazałaś 🙂
Ale mamy tu blisko nas takie "świat dziecka" i są tu naprawde nie drogie te rzeczy, bo tak poruwnywaliśmy cenny sobie i są tu niektóe rzeczy dużo tańsze niż nawet w supermarketach 😉
Więc teraz we wszystkie potrzebne akcerio do maleństwa będziemy zakupywać tutaj 🙂
W tym tygodniu przejdziemy się rozejrzeć czy tam przyszły jakieś nowe komody bo ostatnio same z takeigo ciemnego frewna były.

nooo to nie polowa 23 tyg 😜 ehhe sie zdziwilam bo ja mam na 2 wrzesien i mam 23 i 2 dni... eheh a ty 2 dni po mnie i jestes dalej to jak to jest 😜

Dosik lozeczko to jest pikus.. ja tam sie wozkiem przejmuje bo nie wiem jakie jest dobre.... i w miare lekkie i sprezyste.
mam taki magiel w glowie z nimi ze masakra.
A to zeby wygladal jakos ladnie to juz jest mniej wazne bo teraz jest tyle tych mozliwosc itd ze hoho

ale to sie tak mowi... a liczy sie miesiace tak jak piszesz czyli masz 22 i 3 dni.
A ja mam 23 i 2 dni i to jest 5 miesiac 3 tyg i 1 dzien... 😉

zoba ja patrze wg tego...http://www.pregnology.com/pregnancy/08/30/2010 to jest akurat moje tygodnie
A ja wiem jak ty liczysz, tak jak lata ze jak masz np 23 urodziny to konczysz 23 i leci ci 24.. no ale przeciez nie mowisz ze masz 24 lata nie?? tylko 23... i tak samo jest z tygodniami...

no mi sie tak wydaje przynajmniej 😉

Ide juz w kime bo juz troche wolniej kumam itd ..czas nynu 😜
Kolorowych laseczki do jutera 😉

e tam ja liczę tak i juz 😎
dziewczynki pochwalę się moimi pierwszymi zakupami dla naszej niuni: (właśnie wygrałam aukcję)
http://www.allegro.pl/item1014968549_pajacyki_disney_2_pack_sliczne_okazja.html
🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Ja mam dziwnie z tymi tygodniami, bo wg ostatniej meisiaczki to mam 18 tydzien, a wg wielkości Dzidziusia to jest 19 (mierzone w 12 tygodniu), ale ja miałam nieregularne miesiączki, więc te obliczenia mnie nie dotyczą.
Nad wózkiem to zastanwiamy nad tym:
http://www.bambinesco.pl/p,pl,139,vulcano+bebetto+8+w+1.html
Pozdrawiam 😁

witam dziewczynki, ja już nie śpię od godziny co najmniej 🥴 za oknem napierdziela jakiś skowronek, Dawid się rozchrapał na całego, dzidzia robi okopy, więc wstałam, wcięłam banana i siedzę 😮

• Mamusia
Ale mi się przykro zrobiło..... 😞 😞 😞
Kiedyś zauroczył mnie pewien chłopak. Ale nie chciał ze mną być więc zostaliśmy przyjaciółmi. Imprezowaliśmy razem, chodziliśmy w każdą wolną sobotę na balety, tańczyliśmy, chlaliśmy i ja mogłam wyżalić się jemu, a on mi. Później on znalazł dziewuche. Pusta jak tamburyn. Widocznie tego trzeba mu było. I teraz na majówkę umówiliśmy się z nimi nad to morze. A w sobotę on napisał, że jednak nie pojadą bo majówkę chce spędzić rodzinnie (bo miała do nich jego siostra z dziećmi przyjechać). No ok...Rozumiem. Ale skąd nagle biorą się zdjęcia na NK z mega imprezy na plaży i u kolegi w domu? Okłamał mnie. Jest mi przykro i chce zerwać z nim kontakt. Napisałam mu tylko pod tym zdjęciem -NO TAK...MÓWIŁEŚ , ŻE MAJÓWKĘ SPĘDZASZ RODZINNIE.
Przykro mi, że zrobił takie świństwo.