Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Widze ze temat cycuchów i brzuchów poruszany 😜
ja zawsze byłam szczupła 😜 i powiem wam teraz mi ta skóra została troche 😞
a co do cycóchów to są takie jak z przed ciąży 🤪 rozmiar ten sam i do jędrnosci też je już doprowadziłam 😁

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ech no widzicie, każda ma problem z cyckami po ciązy, ale spokojnie...dojdą do siebie! ja troszkę ćwiczę, więc nie są najgorsze, ale i tak im dużo brakuje sprzed ciąży...i są dużo mniejsze niż w ciąży hyh
eloite niepraktyczne? 😁 no nie wiem, ja tam kocham moje cycory 😜

Elunia kochana, foto włosków dla ciotki Agi poproszę 🙂 😘

Eluśka 😁 a bo chciałam mieć taką ładną córeczkę jak Ty chyba 🙂 ale kurcze...jak bym wzięła Ciebie i Nikolkę, to dla niej byłabym babcią...a to chyba lekkie przegięcie 😜

Aniu ech, wiesz że ja czytałam w jakiejś gazecie że nawet polecają te stoppery? miałam je kiedyś jak złe spałam i było o wiele lepiej, bo nic mnie nie budziło ( mieszkałam koło zajezdni tramwajowej 🙂 ), więc idź do apteki i kup...ja też sie chyba znowu zaopatrzę.

• Mamusia
glupia jestem ale zamknelam go w 2 pokoju we wozku bo juz mnie moge sluchac jego darcia.. a tak mnie podrapal 😠 😠 😠
niech sie troche wyryczy to go wezme narazie jestem wkurwiona... 😞
ehh 😞 jeszcz dzisiaj to szczepienie...na leb kurwa dostane 😠 😠 😠 i oczywiscie sama ze wszytskim 😠 wkurwia mnie to juz 😠

LOLi.. ale one chyba sa tylko 0. nie wiem wlasnie 😞

ELAAAAAAAAAAAAA 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 jak nie widac nic jak widac???????????????????????? Krystiamn sie nie zna...

• Mamusia
Hahahah Agaa mam identycznie blond i wlosy krotki jak miala Rihanna w teledysku Umbrella 😁 napewno kazdej z was znana fryzurka 😁 ale chyba bym miesiacami plakala za swoimi wlosami, ale moze wkoncu trzeba cos zmienic? sama nie wiem zastanawiam sie a bede w polsce i chyba bede musiala zachaczyc o jakiegos fryzjera...

ELuska boska mamuska z ciebie :d i fajne te dolne masz wloski :d z córcia chyba podoba do ciebie ?