Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Hej...
Nadrobiłam, widze że z Kubolkiem lepiej SUPER!!!!
Elus sinecod też dostałyśmy, Franio i Lunka wyglądają razem BOSKO!!!!
Hmm co jeszcze..
zaraz golądam zdjęcia
a ja miałam iśc z koleżankami ale nie wypaliło.. 😞
eh trudno

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ela ja bardzo chetnie ale musze poczekac jeszcze az sie na swoje wyprowadzimy a to jeszcze moze zejsc.... tutaj u rodzicow mamy wilczura, Hektor sie nazywa 😁 troche sie balismy jak na O zareaguje bo to pies podworkowy i jak do tej pory dosc agresywny do dzieci, ale Olka przyjal 😁 i nie moge sie lata doczekac, bo tak to my caly czas spedzamy z nim na dworze 😁 a on uwielbia towarzystwo...
Kurcze coś Olek marudzi, budzi mi sie ostatnio ze strasznym krzykiem i nie m oge go uspokoic, i kupilismy mu dzis dywan co by mial po czym szorowac na podlodze 🤪

• Mamusia
Już dobrze. Sępi o jedzenie, skorzystała z chwili nieuwagi, próbowała wciągnąć mnie na zbocze więc jest już ok 🙂 Byle do zdjęcia szwów 😉 Franuś już śpi, ale masakra ile muszę teraz przy nim robić przez tą chorobę przy wieczornym myciu 🤢

jak tak patrze na te filmy Eli to tak mi strasznie szkoda że moje dziecko wychowa się bez psów! ile ona traci! ja miałam przez zwierzęta takie piękne dzieciństwo 🙂 tak strasznie mi się te filmiki podobały 🙂 jak ona go przygryzała fajnie!! aż mi się buzia śmieje 🙂 a Franek jak fajnie reaguje na nią tymi stopkami kochanymi 🙂 ach ☺️

yorki i te brzydale cziłały? 🙂 ciocia Micha hoduje i na pewno na jedne z nich mam uczulenie. a poza tym ani jedna rasa ani druga to nie mój typ psa 🙂 ja bym chciała takiego kundelka, białego z łatką na oku jak miałam 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Hehehe 😜 Polecała bym Ci wykonać małej testy na co konkretnie jest uczulona.Bo może być na sierść, a może na ślinę. Jeśli na ślinę to pozamiatane. A jeśli na sierść to do wyboru masz m.in.:
Boxer
silky terrier (bliscy kuzyni yorków ale o lepszym charakterze 😉)
Jamnik krótkowłosy
pudel
hawańczyk
-bichon frise (pies chmurka)
-bolończyk
-schih-tzu -
sznaucer -
maltańczyk
-berneńczyk
-terierek niemiecki
-york -
dog tybetański -l
hasa apso -
Peruwiański pies bezwłosy
-Amerykański terrier bezwłosy
-Nagi pies meksykański -
Chiński grzywacz
west higland white terier

to jest moja wymarzona rasa te JRT 🙂 najmądrzejsze na świecie 🙂 właśnie takiego z łatką miałam...był pewnie kuzynem JRT ale był niesamowicie mądry 🙂 szliśmy do sklepu on niósł mi przez całą drogę portfel czy siatkę....ach milion pięknych rzeczy robił 🙂 🙂 star go potrącił 😞 w 95 roku...
wydaje mi się że mam na ślinę...bo skoro drażnią mnie i jorki i chichuły? a ttesty robiłam, ale tylko badali pod kątem sierści. i wyszło dość duże te 'kółeczko' alergiczne :/
ALE! pocieszający jest fakt, że nabyta w trakcie życia alergia może zaniknąć, także kto wie 🙂 🙂

• Mamusia
Ela... ona jak jego mama sie zachowuje i sie bawi z nim 🙂: 😁 😁 😁 😁 😁
Franio jak ja zaczepial:P

A co dot ego piesiunka to Rambo tez byl taki maly 😜 ehhehe ze ja jednej rece sie miescil, i z wyprostowanym ogonem pod kaloryfer wlazil 😜 A teraz.....
A no on malego nie trawi... TO MALO POWIEDZIANE...
bylismy dzis.... to maly mial na lozku rozlozony kjocyk rzeczy tzn kurtke i takie tam.... to nie wiadomo kiedy on tam wlazl i wszytsko co Marcela zrzucil na ziemie...
Marcela nie ma na skoczku to ten wlazi pod zeby go tam nie wkladac....
On sie tak na niego cieszy a wystarczy ze spojrza sobie w oczy to Marcel ryk....
dzis tez szwagier trzymal go i podszedl do Ramba... i jego raczka chcial poglaskac a ten czub go by szczupil- ale na szczescie nie jego reke zlapal. 😲
Troche sie boje o to .....co to bedzie jak on zacznie chodzic?? 🤢

Dobranoc kolorowych snow:***
i Milego weekendu:**

No i oczywiscie najwieksze i najslodsze buziole dla naszych choruszkow:***

SUPER ZE DOMI Z KACPERKIEM W DOMU!!! 😘

bry!
my niewyspane jak zawsze, ciężki i pracowity weekend przed nami...
Ewka nie usiedzi na pupie ani chwili!

hehe Aniu każda się boi tego co będzie jakd zidzia zacznie chodzić 🙂