Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

ja jedyny zakaz jaki miala to przez pierwsze 3 miesiace bez sexu ☺️ ale pozniej lekarz pozwolil i na szczescie do dzis wszystko jest ok bez zadnych zakazow wiec nie dziwie sie wam ze sie wkurzacie bo sama nie dalabym rady caly czas lezec

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Asia ja mialam problem z kręgosłupem wiec cierpiałam strasznie, nawet jak malutka byla jeszcze maluśna. No ale przyzylam wiec te bole tez dam rade. Ale teraz duzo wiecej, leze i odpoczywam i nie ma mowy o noszeniu ciezkich rzeczy itd.

sioperka jakie Was?? 🙂 🙂 mi się jeszcze nie dostało...ale z drugiej strony to co? pojawi się rozwarcie to już w ogóle mamy dupy z miejsca nie ruszać? 😞

nie martw się Eluśka 🙂 on mi pewnie powie o tej pękniętej żyłce...mam nadzieje 🙂 mała się pięknie rusza...aż boli!! więc jest OK!
tylko teraz nie wiem czy mam się martwić....bo od tego krwawienia rusza się masakra mocno i praktycznie cały czas od 10tej do wieczora...wczoraj tak się ruszała że mój M się przestraszył że mi skórę przebije...no ale poczekam jeszcze godzinkę i będę wszystko wiedzieć 🙂

Bede czekała jak wrocisz i nam opowiesz wszystko. Moja tez sie ladnie rusza, kurcze ostatnio ciagle mysle jak to bedzie jak ona sie urodzi taka malusna kruszynka z wielkimi pucami ☺️ 🙂

Agus wcale nie tak dużo, jak sobie polezałam w tym szpitalu to wcale duzo czasu nie zostało, Aga na dobra sprawe to jakies 2 tygodnie, chyba ze maluch chce zostac do konca no to wtedy dluzej.

eloite dlatego ja postanowiłam że jeśli tylko będzie mi można to WSZYSTKO co mi zostało do załatwienia załatwię w przyszłym tygodniu, poczekam na pierwszą która się rozpakuje, sama się spakuje i będę na spokojnie czekać, a nie mieć tak dokładnie jak napisałaś...że jeszcze TYLE do zrozumienia...

Eluśka no jasne 🙂 pucka! nie wiem co to pucka 😁 myślałam że się martwisz w jakiś sposób że będzie miałą większe bo dostałą ten zastrzyk na pęcherzyki 😜 nie wiem, jakieś głupie myśli mi przychodza do głowy 😜

no ja niestety do rodzicow ma 300km wiec daleko dlatego jade ostatni raz bo pozniej to juz bym sie bala.
Ale jak urodze to mama obiecala ze przyjedzie do mnie na tydzien pomoc mi w domowych obowiazkach gotowanie,sprzatanie itd no i oczywiscie jesli ja poprosze to w opiece nad adasiem bo powiedzala ze sama nie bedzie sie wtracac jesli nie bede chciala.

Hahaha no nie nei boje sie ze bedzie miała większe płuca 😁 Ale wymyśliłas 😁 haha 😁
No Asia to faktycznie kawał drogi. No moja tez powiedziała ze mi pomoże jak bede chciała i że mała będzie brała na spacery ale ze mi ją odda 😁 a ja mowie ze spróbuj nie oddac 😜

Eluśka no Ty z zagrożeniem wcześniejszego powodu to możesz się 'obawiać' że za dwa tygodnie się już spotkasz z malutką 🙂

bobas to uważaj na siebie i powiedz swojemu żeby jechał spokojnie, bo mnie jak jadę autem to bardzo boli brzuszek!! albo weź sobie jakaś poduszkę jeszcze pod pupę 🙂 dla wygody...

no Eluśka widzisz jakie pierdoły mam w głowie 🙂 🙂

za godzinkę powinnam wejść do gina...wiadomo że pewnie dokładnie o tej nie wejdę, bo komuś się wcisnęłam w paradę 😞 nie lubię tak!

Nooo nie tak wczesnie nie może 😁 Musi poczekac do wrzesnia, niech siedzi w brzuszku grzecznie 🙂
Tez nie lubie Aga no ale trudnoo.. Awyjątkowy przypadek jestes. U mnie jest napisane ze o kolejności pacjentów decyduje lekarz chociaz ja nigdy nie weszłam wczesniej czy cos.

Jutro ma byc jeszcze gorzej. Sebastian powiedział ze moze jutro pojdziemy na lody 🤪 🤪 😁 Tylko i tka po poludniu, i zauwazylam ze sloneczko duzo szybciej ucieka mi z okien w kuchni.

Nie umiem nadrobić co pisałyscie bo się tnie 😜
Eluś Aga ma racje Ty jak masz zagrożenie przedwczesnym porodem to możesz urodzić niebawem
i nie przmęczaj się za dużo bo wiesz sama sobie przyspieszysz go 😜

dzieki pewnie ze bede uwazac 🙂 ale wiecie co jest najdziwniejsze ze jak sama prowadze auto to lepiej znosze ta podroz niz jako pasazer wiec zawsze chociaz polowe trasy ja prowadze nadal sie mieszcze swobodnie za kolkiem. 😁
ale musze sprawdzic w necie czy nie ma jakis przepsow do kiedy mozna prowadzic auto w ciazy?

Eluś u prywatnego to jak chodziłam teraz co trzy tygodnie to on sobie na ten dzień zostawiał same ciężarne 🙂 więc nie było sensu się przepuszczać 🙂 a teraz może trafiłam np na czwartek starych bab z nadżerkami 🤪 ojejeje...

bobas mam identycznie, a przepisu może jako takiego nie ma, ale gdzieś czytałam że chyba od 34tc to nie powinno się prowadzić...

nooo do poniedziału ma być gorąco, ale jeszcze jutro bez deszczów chyba. Chociaż powiem Wam, że dzisiaj jak siedzę w pokoju gdzie słońce jest tylko rano to daje się wytrzymać...jest mi gorąco, spociłam się, ale wytrzymuje jakimś cudem...a paluszki u nóg znowu jak serdelki...fee