Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
heheh Agus wiem wiem ciezko juz jest 🙂
Ja wsumie motywacje mam taka ze od rana mialam sprzatac i co ??????
Brzuszek mnie wciaga jak zwykle 😉

Eluska super ze jestes szczesliwa, chociarz juz sie nie musisz martwic o mieszkanie teraz tylko powoli porobic remoncik poukladac wszystko i bedzie super.
Co z tego ze bedzie ciasno, zawsze sie mowi ze jak ciasno to bardziej przytulniej 😉

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej laski...
Ja od 6 na nogach bo moj do pracy szedl i mnie obudzil...cala hate po kolanach szorowalam... 😜
Dzis tatuska na bzykanie wezmiemy mam nadzieje ze to cos pomoze to juz nie wytrzymuje... 🤨

Elus pierwsze slysze zeby kokos/gryka byly za twarde 😞 w kazdym sklepie mi to polecaly.. i ze dzidzius musi miec twardo czy cos...ja ten mam i zobaczymy...materac na to kocyk i przescieradlo i mysle ze powinno byc oki 😉

ja slyszalam ze cos z tymi naturalnymi krzywiznami kręgosłupa sie dzieje. No ale tak to jest każdy mowi inaczej, hmm zadzwonie do tej firmy i zapytam ile czyszczenie by kosztowało.
Ja myziałam wczoraj swojego to nie i nie i nie.. paskudnik 😜

hehehe Anulka się będzie dzisiaj sioperzyć je je je je je 😁 😁 😁 jazda Anulka! bo póki jakaś z Was się nie rozpakuje to mamy z bobasem umowę że się do tego czasu nie pakujemy...a ja do mamy w czw jadę i musiałabym się spakować 🙂 także do roboty laski!! 😁 😁

Eluśka hmm...ja mam właśnie ten kokos/pianka/gryka. i tak jak piszę Anulka dzidzia ma mieć podobno twardo...ale widzisz, co kraj to obyczaj 🙂 rób po swojemu 🙂
super że będziesz na swoim 🙂 ciasne ale własne 😁 zobaczysz jaka będziesz zadowolona!

ja się zaraz biorę za naczynia...jakiś mam cholerny problem ostatnio z ich myciem! przez całą ciążę nie ma dnia żeby nie zalegała kupka brudnych naczyń...fe!

• Mamusia
Heheh no Ania dobry plan tylko ze zanim bym wysprzatala, kuchnie,korytwrz,schody,lazienke i swoj pokoj to ho ho ho zeszlo by mi pewnie 😉
A tez juz od 6:30 rano nie spie 😉
A niestety nie moglam sie tak wczesniej zabrac do sprzatania bo niektozy jeszcze spali przed praca 😉

Anulka kiedy na ta porodowke idziemy ???

Dobra uciekam podzwonic i wogole bo pozniej jeszcze po kolczatke dla pieska, i na usg 😁 i oczywiscie dam Wam znac 🙂 Nie lubie schodzic z forum, mogła bym siedziec cały dzien no ale niestety..
Agus daj te naczynka do mnie wrzucimy do zmywarki 😜
Miłego dnia brzusie kochane jak bede mogla to zaglądne 😘

• Mamusia
Anulka daj spokuj u mnie 17 🤪 i jestem lekko przerazona.
A jak u ciebie ze skorczami? bo u mnie cisza.
Miekkiego tez nie ma 😁 a u ciebie ?
U mnie jedynie to co, to tylko twardnieje mi brzuch i klucia mam w pochwie zawsze okolo 24 jak by mala naciskala glowka... to chyba bylo to skracanie sie szyjki? jak dobrze pamietam jak opisywalyscie?

Eluśka a idź z tą zmywarką! 🙂 bardzo bym chciała, bo w ciąży nie daję rady tego zmywać wszystkiego...Anulka ja nie wiem, być może...chociaż w sumie jak przez całą niedzielę nie było zmywane, to co ja się dziwię 😜

• Mamusia
OOOO to ja tez tak zrobilam :9 nie zmywalam wczoraj wcale i syf jak byk 😮 ale to mi sie czesto zdarza 😜 ehhe wole raz a wiecej niz po 1 talezyku 😜

Loli..hmm skurcze mam czasami regularnie ale np po pol albo po godzinie ustaja...
maly sie zapiera nogami strasznie o zebra
Ale co mnie dziwi... 😮 ze juz mnie tak pachwiny nie bola jak wtedy 😮 i ta pipka tez tak juz nie kluje... nie wiem co jest.. ale np czuje ruchy malego bardzo nisko...jak by raczkami po gowie sie drapal albo cos... 😮
noo i problem typu kupa... albo sie wykupam ze loooo albo malenkie bobelki 😮 i w dodatku himoroidy...kurna faka! 🤢

A u Was jak z kupami??:P

• Mamusia
kurdeeee ej Agus a Ty nie masz zelaza czasem?? tzn nie bierzesz?? a jak co to jakie?
NOoo yyy ☺️ kurde po swojsku Ci powiem... przejedz po odbycie czy Ci nic "nie wystaje"... mi tak i ciagle mam wrazenie jak by mi sie chcialo kupe.. nawet baka nie moge puscic sobie ☺️ i to mi sie w brzuchu kumuluje chyba jak mi zrobia ta lewatywe to bedzie uuuhhhh nie chce wiedziec co bedzie 😜

biorę biorę...dobrze że mi przypomniałaś 🙂 tardyferon flo to się nazywa...
i może przez to ta kupka? kurcze, ale ja nie chce hemoroidów!! o matko...to już zamiast tego proszę o lewatywę dwa razy pod rząd... 🙂 🙂

Hey Dziewczyny !! 😉
Myśmy juz wstali ale zaraz jedzimy do mojej babci 🙂
Co do kupy to u mnie ejst tak albo zaparcia albo bobki 🤢
Ale mnie w nocy ten krzyż cholerny bolał grrr 😁 od dzis chyba zapierniczam po schodach by przyspieszyc ten poród 😁
Ok lece dziubki do póżniej Pa !! ;*