Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
:laugh: :laugh: :laugh: NO I ROBIE TE NALESNIKI HA HA ALE ZARAZ MYKAM BO OD 14LEKARZ Z MAŁYM...WITAJ MORTIS MYSMY PRZYJEŁY ZASADE ZE MÓWIMY SOBIE PO IMIENIU...JA JESTEM eMILIA JEST GOSIA I DARIA 🙂:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: JA MAM TERMIN NARAZIE NA 10PAZDZIERNIKA 🙂A DRUGA WIZYTE MAM NA 25LUTEGO RAZEM Z USG 🙂GOSIA GDZIES TY NAM WSIALA??SPISZ SPIOCHU??WSTAWAJ TRZEBA ODSNIERZAC HA HA 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Witam mamusie 🙂 ja niedawno nalezalam do lipcowek 🙂 W sumie nadal naleze, ale 2009:P A teraz pazdziernik juz mnie tez dotyczy 🙂 Mam coreczke 7-miesieczna i wczoraj dowiedzialam sie ze bedziemy mieli drugiego bobaska wiec bedzie kolorowo:P Az strach sie bac bo ta moja Mala Lala to ladny lobuziak:P Ale cholernie sie ciesze!!!! chociaz na pewno latwo nie bedzie, ale milosc do dzidzi daje sile 🙂 Pozdrawiam was cieplutko 🙂

• Mamusia
Witaj zanetko 🙂ja mam dzieci rok po roku i swietnie sie chowaja 🙂takze spoko dasz rade...troche to przypomina jak blizniaki ale z przerwami miesiecznymi 🙂sliczna Lilianka jest taka usmiechnieta Aniołeczek,fajnie to juz nas 5jest...dobrze licze Daria??

• Mamusia
miło mi Daria 🙂 od dłuższego czasu tak sobie tutaj w 3 byłyśmy jeszcze Emilia i Gosia ale już coraz wiecej dziewczyn do nas dołącza 🙂
noo tak tu masz akurat racje ale ja bym sie bała troche no chyba że teraz mi sie tak wydaje 🙂 w sumie zawsze chciałam mieć trójeczkę ale to czas pokaże 🙂