Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej dziewczynki po badaniu w porzadku 🙂 nie mialam usg bo moj lekarz uwaza ze jak jest dobrze to nie ma co go naswietlac ale zbadal mnie namacalnie hehehe i jest wszystko ok a teraz nowina numer jeden wlasnie pocieklo mi z lewego cycuszka hehhe i w nocy tez musialo bo mialam plamke rano na koszulce myslalam ze od galaretki ktora jadlam wieczorem a tu suprajs 😁

• Mamusia
no a tak poza tym dostalam skierowanie na ponowne badanie toxo w przyszlym tyg ide zrobc i bede wiedziala czy w porownaniu z ost wynikami mi to cholerstow spada czy nie lekraz powiedzial ze jak bedzie spadek to odstawimy antybiotyk a jak uroslo to nawet do konca ciazy bede musiala go brac :/

hej dziewczynki 😉 A my cały dzień w samochodzie;D mały się pewnie dzisiaj pięknie wygrzał... jazdy miałam i nawet dość zadowolona jestem 😉 Chyba to wczorajsze usg mnie tak uspokoiło;D i tak rozochociło do wszystkiego, że hej;D

Wracając do domciu wpadłam do sklepu i zakupiłam młodemu basenik i kąpielówki;D wydałam na to dosłownie 35 zł a jak widze jak się Kubi cieszy to aż mnie rozpiera z dumy 😁 hehe wstawię potem zdj jak się "ciapkał":P

Martuś cieszę się, że u Ciebie wszystko w porządku 😉

Daria, Ty się nic nie martw, bo z tego co piszesz to Twoje maleństwo będzie, już ma zapewnioną opiekę o jaką w naszym pięknym kraju rzadko... Będzie dobrze!!! Ja w to mocno wierzę i bardzo Wam kibicuję 😉

• Mamusia
ja tez przed usg sobie wyobrazalam sliczna dziewuszke ale jak mi pan doktor napisal na monitorze ze chlopak to mi lzy ze szczescia polecialy 😁i teraz swierdzam ze to jest naprawde malo wazne jaka plec wazne bylo ze pokazal mi bijace sreduszko i machajace raczki i nozki 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
hej kobietki, same chlopczyki a ja wyłamana z grona 😁 ale nie wazne co bedzie wazne ze zdrowiutkie i szczesliwe sie urodzi 🙂
co do glukozy ja mialam juz robioną na 3 wizycie tylko nie wiedziałam ze to to, nie pilam nic tylko lekarz mierzyl mi cukier jakims tam aparatem z krwi wyszło mi 80 takze luzz do 100 jest norma 🙂