Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

Ja jestem złośliwa, odebrałabym i powiedziałabym "poco do mnie dzwonisz przecież ja tylko siedzieć na dupie potrafię ". Zawsze się odgryzam mojemu taka zołza ze mnie 😁

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

e tam - moim zdaniem lepiej nie odbierać. Bo jak już odbierzesz to zaczynasz gadać i przede wszystkim dajesz do zrozumienia "u mnie ok". A jak nie odbierasz facet ma w głowie mętlik - nie wie czy nie odbierasz specjalnie, czy może się coś stało (tak na podst swojego męża mówię). Kiedyś jak zasnęłam i nie odbierałam tel to przysłał do domu mojego brata tak się wystraszył;p

• Mamusia
Hej dziewczynki, potrzebuje pomocy 🤨
Od wczoraj bolą mnie jelita a dzis mam straszen rozwolnienie 😮 boli mnie brzuch i już dwa razy mnie tak przycisło że maskara, jak woda normalnie 🤔 nie wiecie co można na to wziąć? czy przeczekać ? proszę pomóżcie...

Aguś mi się wydaje, że jak przy normalnej biegunce.. zapytaj w aptece czy możesz jakąś smectę, węgiel czy cuś.. Gorzką herbatę pij, wody dużo - bo przy takich akcjach o odwodnienie nie trudno...

Gary pozmywane ziemniory obrane trochę czasu wolnego zostało 😜 Ale zaraz koleżanka na ploty przychodzi a też najchętniej położyłabym się spać 🤔

Ja w sumie jak jestem u Krisa to też nie ma z kim plotkować ... Bo do moich koleżanek 10 min autem, a w jego dzielnicy jedynymi babami jakie znam są jego matka i babka. Teściowa bardzo fajna nie narzekam, ale babkaaaaaaaaaaa istne zło!

Dziewczyny a myślicie, że ja jak u siebie to mam różowo?? z Grześkiem to nawet nie ma o czym plotkować;p więc w sumie zostaje mi... Kuba:/ też mało ciekawie;p

Pilar ja pomieszkuję z Krzyśkiem w jego domu rodzinnym więc to nie jest na stałe. 1 sierpnia przeprowadzamy się na swoje i już nie będę widzieć tego wszystkiego 😁 Chodzi mi bardziej o wtrącającą się babcię K. no i konkubenta mamy K. bo ten jest nieznośny jak się upije to jest maruda i obrażalski jak baba a lubi sobie popić naleweczki. A jak jest trzeźwy to tylko się wymądrza jakby wszystkie rozumy świata postradał ... eh brak słów;/ Tak rozkazuje i mówi podniesionym tonem do teściowej że ja to bym mu w tą papę nie raz strzeliła i to ostro!!!! 😠

• Mamusia
Teoretycznie jakbyśmy musieli wrócić do Polski to mąż się upiera, że wtedy będziemy mieszkać z jego mamą bo ma duże mieszkanie i mieszka sama, ale ja już wolę kisić się w małym pokoiku u moich rodziców.. A teraz spadam dziewczynki, zaraz wróci Filip i prawdopodobnie już jedziemy podpisać umowę o mieszkanie i w piątek przeprowadzka 😁 trzymajcie kciuki żeby w końcu po dwóch miesiącach szukania wypalilo.. buziaki i miłego popołudnia :*

haha! a myślisz Pilar, że w małym mieszkanku z mamą lepiej niż w dużym z teściową? Za mało miejsca na dużo osób to za duże pole do spięć.. niestety...

Marta zazdroszczę Wam tego mieszkania.. też bym chciała;p a tu zostaje remontowanie tej starej rudery..:/