Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej kobity 🙂 jest ktoras na jakiejs kawie czy herbacie??
Ja wczoraj mialam niezle przeboje od rana do wieczora Alek spal tylko jakies 2 h i to z przerwami oczywiscie a wueieczorem znow plakal wieboglosy i w ciagu 2h jadl 3 razy yhh a potem przyszla nagroda zasnal o 22 i obudzil sie dopiero2:20 a potem dopiero o 6 🙃 🙃 🙃 i w koncu sie wyspalam bo juz myslaam ze po tych nockach ostatnich bede po scianach lazic ale wczoraj moj mnie pocieszyl i mowi " kumpel w pracy mi mowil ze jak jego cora byla mala to plakala od 24 do 5 rano o 5 oddawal ja zonie i szedl do pracy a mala ryczala dalej zonie az nie zasnela ze zmeczenie" wiec stwierdzilam ze my jeszcze tragedii nie mamy 😉

• Mamusia
hej mamunie 😞ale mam doła byłam dzisiaj u pediatry z małym i jak mu nie przejdzie i nie będzie sie regularnie wypróżniał bedziemy musieli iść do szpitala 😞 😞 😞dostał czopki i jak nie pomogą to oddział chyba sobie w łeb strzele dlaczego to moje biedne dziecko musi takie męczarnie przechodzić 😞 😞 😞 😞 😞zaliczyłam dzisiaj jeszcze ortopede z bioderkami wszystko w porządku chociaż to jest optymistyczna wiadomość ide sobie kawe zrobić bo jak wyszłam o 7.20 to teraz wróciłam 😞

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
hej mamunie 😞ale mam doła byłam dzisiaj u pediatry z małym i jak mu nie przejdzie i nie będzie sie regularnie wypróżniał bedziemy musieli iść do szpitala 😞 😞 😞dostał czopki i jak nie pomogą to oddział chyba sobie w łeb strzele dlaczego to moje biedne dziecko musi takie męczarnie przechodzić 😞 😞 😞 😞 😞zaliczyłam dzisiaj jeszcze ortopede z bioderkami wszystko w porządku chociaż to jest optymistyczna wiadomość ide sobie kawe zrobić bo jak wyszłam o 7.20 to teraz wróciłam 😞

Gosia

Ty karmisz cycem 🙂 prawda?
Moze jesz coś z czego maluszek ma zaparci.Pij soki ...hmmm pewnie pijesz ale może zwiększyć ilośc.
Na rzaie nie mam klopotow z Miloszkiem.Tez mial biegunke i nie wiadomo z czego.Mialam oddac do szpitala ale tata sie zaparl i powiedzial,ze nic z tego.Lekarka byla na tyle wyrozumiala,ze napisala nam przepis na kleik ryżowy.Teraz kupki są w normi ale maly je jak stary żarłok.
W środe bylam u lekarza i na wadze pokazalo sie 5.300 gram 🙂 🙂 Czyli sześć tygoidni po urodzeniu ma 2 kg więcej.
Mysle,ze jest jakiś sposob.Napewno herbatka koperkowa,to napewno możesz mu dawać.
Caluje mocno malego w brzusio

• Mamusia
nie mój nie ma problemu z kupkami bo codziennie robi kilka razy 🙂 także ja raczej z myślą o młodego żeby go nie uczulić z sokami bo woda mi obrzydła 😉 a kompotu z jabłek raczej się nie chyce 🙂 bo nie lubię za to jabłka jem co drugi dzień jak mnie ochota najdzie 😁 a co tam u was dawno nie zagladałaś na forum 😉

• Mamusia
maluda napisał(a):
Milosz tez jest bardzo grzecznymjuz wiecej w dzien lezy ,macha łapkami ale w nocy kiedyś przesal po spacerze ponad siedem godzin.Dzis spal od 22 geij do 5.45 wow jak pieknie sie spi

wiesz co moj je o 12 w nocy obudzi się o 3 i śpi tak do 7:30 jak moją do przedszkola budzę 🙂 także też jest spokój ze snem 🙂