Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Gosiu nie szkodzi ja i tak mialam zaledwie miesiąc i kilkanascie dni jak on umarl wiec go nie pamietam, no ale jak tak mama opowiadała to sobie wyobrazilam takiego malutkiego brzdaca podobnego do mojej siostry no ale jakis bol jednak jest. no nic uciekam papa 🙂

imię jakie by nie było i tak będzie najlepsze 😉 ja np. nie byłam do Kuby przekonana ale bardzo szybko się przyzwyczaiłam i nie umiałam już inaczej 😉 Poza tym.. jak się dzidzia rodzi to już wiesz czy wybrane imię będzie pasowało;p 😉

• Mamusia
A słuchajcie, mam problem z wyborem łóżeczka. Mianowicie mój mąż che żebysmu kupili łóżeczko turystyczne, bo nie ma szczebelków, w które może dziecko włożyc nóżke albo rąćzkę (tak robił jego bratanek, nie mógł w ogóle spać w takim łóżeczku drewnianym),mi z kolei podoba się łóżeczko klasyczne, chociaż jego argumenty mnie przekonują. A wy co o tym myślicie??

• Mamusia
Agus aj ci nie pomoge bo my sie bedziemy nad tym samym problemem glowic chyba do porodu 🙂 tak samo z wozkiem znalazlam taki za 500zl nowka tyle ze tylko gleboki a przeciez spacerowke moge sobie dokupic na wiosne a z drugije zstrony za tysiaka jest tez fajny gleboko-spacerowy z obrotowymi przednimi kolami(co jest moim zdaniem wygodniejsze niz te bez obrotowych) i tez nie idzie sie zdecydowac ktory :/

Dobranoc Gosiu 😉
Aguś ja mam klasyczne drewniane i jest ok - wystarczy ochraniacz i nie ma się co bawić. Ale te turystyczne też są w porządku (turystyczny mam akurat kojec). Z tym, że przez szczebelki dziecko lepiej widzi jak już się podnosi i siada np. poza tym fakt - wygląda ładniej przynajmniej wg mnie 😉