Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej kochane 😉 ja dzis spalam do 9:30 🤪 🤪 oczywiscie z wielokrotnym budzeniem sie na siusiu ale jednak 🙂 gdyby kolezanka nie zadzwonila kto wie moze bym spala dluzej heheh ale pogadalam z nia umowilam sie na plotki i sie wybudzilam po 12 ide do niej, mielismy dzis isc na szkole rodzenia ale polozna zadzwonila ze w srode 🙂 i bedzie skakanko na pilce i oddychanie 😁

Cześć Wam śpioszki 😜 Pilnuję małego dziś u rodziców więc mówieę wejdę na neta porozmawiam trochę z dziewczętami no i nadrobie straaaaaaaszne zaległości... 😁 U mnie super, mieszka mi się fantastycznie wkręciło mi się wicie gniazdka więc wszystko w mieszkaniu musi być po mojemu 😮 Ale K. się podoba to najważniejsze i miałyście racje Dzioewczęta moje kochane jak się z kimś mieszka to już się nie przejmuje człowiek tak kłótniami, ja teraz na to zlewam i wiecie co to Krzysiek lata żeby mnie przeprosi ć jak coś nawali i wogóle jak daje mi w kość 🙃

• Mamusia
Dario kurcze no kochana musisz się przemóc i nie dopuszczać do siebie tych okropnych myśli 😞 wózek piekny i na pewno bedzie powozem dla Bartusia nie ma innej opcji 🙂 Kochana proszę zrób to dla mnie i nie myśl już o najgorszym bo jest mi strasznie smutno jak tak piszesz 😞 kolor sliczny a co do wózków to wszystkie wybrałyscie śliczne 🙂

Cześć Wam śpioszki Pilnuję małego dziś u rodziców więc mówieę wejdę na neta porozmawiam trochę z dziewczętami no i nadrobie straaaaaaaszne zaległości... U mnie super, mieszka mi się fantastycznie wkręciło mi się wicie gniazdka więc wszystko w mieszkaniu musi być po mojemu 🙃 Ale K. się podoba to najważniejsze i miałyście racje Dzioewczęta moje kochane jak się z kimś mieszka to już się nie przejmuje człowiek tak kłótniami, ja teraz na to zlewam i wiecie co to Krzysiek lata żeby mnie przeprosi ć jak coś nawali i wogóle jak daje mi w kość 😮 🙃

• Mamusia
Gocha ty tyryytyy przed chwila mialas 8 a teraz juz pod 30 se doliczasz heheh pogadamy w przyszlym roku teraz masz -escia 😜 ja za rowne dwa tyg tez bede blizej niz dalej trzydziestki 😁 😁
Martus super ze sie urzadzacie 🙂 oby tak dalej 🙂
Ja wlasnie zjadlam sniadanie i standardowo Aleks mi soe wypycha nioozkami i dupka tak mi sie wydaje bo cos mi sie brzuch krzywi za bardzo w okolicy pepka 😁 😁

Gosiu STO LAT I POCIECHY Z TWOICH MAŁYCH CHŁOPAKÓW NO I Z TEGO CAŁKIEM DUŻEGO TEŻ 🤪 No tak mieszkam, ale wszoraj to był koszmar, cały dzień ustawiałam rzeczy, myłam garnki, segregowałam ciuchy małego, myłam talerze, sztućce itd, wstawiłam dwa prania, upchnęłąm rzeczy do garderoby a na koniec dnia taki ból pleców że szok. A Krzysiek oczywiście dupa przed tv bo mu powiedziałam coś co on zrozumiał żeby mi się nie wpieprzał... Na koniec jeszcze przyjechali rodzice i oczywiście byłą dobra mina do złej gry bo nie odzywałam się z K, A na koniec dnia pralka mi się chyba zjeb.... jeszcze dziś do niej zaglądnę ale wczoraj nie reagowała na moje sygnały 😠 Ale i tak miło wspominam ten dzień a w sumie noc bo w nocy K. taka love się właczyła że było cały czas boże jak ja cię koooooooocham 😮 załadował mi baterie na jakiś czas 😁 😁 😁 😁