Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
AGAK1601 napisał(a):
GOSIEŃKO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO 🙂 DUŻO ZDRÓWKA, MIŁOŚCI A PRZEDE WSZYSTKIM SZCZĘŚLIWEGO DONOSZENIA CIĄŻY I SZYBKIEGO PORODU 😘 😘 😘 😘 😘 😘

Dziekuje Agnieszko 🙂 🙂 🙂 buziaki dla Ciebie i Bartusia Kamilka i męża 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
no to jest coś takiego i słychać serduszko bardzo glośno bo to w sumie sie ma przed samym porodem żeby zobaczyć jaka jest czestotliwość skurczy no ale ja mam 3 miliony badać robionych wcześniej zreszta bardzo dobrze bo tak ja bym chyba psychicznie już całkiem nie wyrobiła ...
jeszcze za 3 tyg mam znowu prenatalne to ostatnie takie ...

Miałam dziś nockę z główki, plecki to jeszcze nic ale moja lewa ręka 😠 Około 2 wstałam wziąć fenoterol i położyłam się do łóżka... Od drugiej do szóstej tak mnie ręka rwała w ramieniu że zwijałam się z bólu, płakałam nie mogłam wytrzymać 😠 😠 😠 K. cały czas mi ją masował na chwilę pomagało ale przestał tylko znów cholerstwo przychodziło 🤢 Nie mam pojęcia co to było podobne do złamania ręki ale mogę ruszać palcami więc luzik... Jedyna pozycja jaka mi odpowiadała to lezenie na plecach z reką uniesioną z tyłu za głowę inna opcja to max 2 min wytrzymywałąm ;/ Oby dziś było lepiej i ten koszmarny ból już nie wrócił

• Mamusia
Martus mnie w nocy rwaly cale plecy u dolu maskaryczny bol chyba z 5 minut mmnie trzymalo ale tak non stop :/ na szczscie jakos sie wyczolgalam z wyrka poszlam siusiu i jak wrocilam to bol juz byl o polowe mniejszy i zasnelam ale rozumiem cie bo bolalo jak cholera i nie wiem z czego sie wzielo:/

• Mamusia
Daria dobrze ze ci te wszystkie badania robia 🙂 jestes w dobrych rekach zobaczysz ze z ich pomoca pikna dzidzie urodzisz i wszystkie troski szybko zapomnisz 😘 😘 🙂
Ja mam skierowanie ale na ekg bo cos tam z sercem ostatnio mialam nie tak kolatanie jakies i puls 15o 🤪 ale podejrzewam ze to od tego goraca bylo ale pojde zrobic to ekg i jakies jonogramy potasu i sodu i zobaczymy co tam sie kurde dzieje 😁

• Mamusia
Daria podziwiam bo ja na plecach wyleze gora minute no chyba ze miala bym z 3 poduchy pod glowa ale to jz prawie pozycja polsiedzaca a nie lezaca 😁 no i standardowo jak sie klade to z lewego na parwy bok z 20 razy i za kazdym razem przekladanie poduszki pod brzuch czysta parodia hehehe a jeszcze takie waskie lozko mamy ze jaja sa co wieczor heheh

Cieszę się że mogę trochę z wami posiedzieć chociaż te pare godzinek 😉 Tęsknie za Wami bardzo a o internecie teraz nie ma mowy 😞 Następnym razem zrobię zdjęcia mieszkanka jak wygląda 😉 🙃

• Mamusia
marta no koniecznie zdjecia wyslij a ja wam wysle gotowego piekniusiego pokoiku dla Aleksa jak juz bedzie gotow tak pod koniec tyg mysle 🙂 a potem tylko lozeczko jakas komodka i bedzie super 🙂 a lozeczko chyba to bedziemy brali
http://allegro.pl/item1158937233_lozeczko_radek_ii_kolyska_sosna_szuf_materac.html

Ja już łóżeczko mam, tylko zostaje po nie pojechać i tyle 😁 Cieszę się każdym ciuszkiem, każdymi akcesoriami dla malca ☺️ Stwierdziłam że wanienki nie będę kupować bo mamy taki rozkładany leżaczek dla małego i wanne narożną więc tak mi będzie łatwiej 🤨

• Mamusia
my wanienke kupimy z tym wkladem gabkowym bo mam stolik w pokoju tak na metr wysoki to na nim postawie wanienke wszystkie akcesoryjki potrzebne do kapieli i bedzie wygodnie bo w naszej wannie odpada a poza tym mam mala lazienke i trudno byllo by go tam potem suszyc, pielegnowac i ubierac a w pokiku bede miala fotel rozkladany w ktorym bede na poczatku spala wiec od stolika przeniose go od razu na ten fotel i bede dzialac 😁