Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No tutaj takie same (bo to z H&M kupiłam) kosztują 170... więc różnica jest 😁 a stwierdziłam, że co tam baba je naużywała w jednej ciąży;p i nie żałuję 😁
Ja mam w sumie więcej ale w niektórych nie lubię chodzić.. poza tym muszę je podrzucić mamie do zwężenia bo w ciąży z Kubą byłam deko grubsza;p A no i mieszczę się jeszcze w kilka par nieciążowych (jedne długie 2 pary krótkich) więc nie ma z tym problemu;p

I dupa;( miało być kino i jak zwykle nie będzie 😞 zawsze coś się musi spieprzyć.. szkoda, że w ogóle coś planowałam. Ale nic.. widać do końca życia pisane mi są wieczory w domu 😞 a mój się pewnie cieszy bo wcale mu się jechać nie chciało... wkurwiłam się

• Mamusia
hej Martoo
co z tym twoim pępuchem?Pewnie maly wypiął za mocno dupsko.Moj jak sie czasami wypnie to łola Bogaaa ale zaraz mu oddaje.Postukam palcami i sie posuwa 😁.

Dziś bylam u mojego gina,mowilam że brzusio twardznieje i tak w sumie jest przez caly czas.Powiedzial,ze to niedobrze,bo w ten sposób daje oznaki do przedwczesnego porodu 😞Zapisal leki na rozlużnienie i KAZAŁ leżeć.Nie ma mowy o chodzeniu,nawet siedzieć kurde mi zakazał.Pytalam czy sikać moge iść,no to moge ;D
W każdym razie mam nadzieje,ze mały jeszcze jednak posiedzi w brzuszku.Przygotowuje łóżeczko, i ciuszki do odebrania ze szpitala.Dmucham już na zimne.Chłopcy nie wiedzieliby co z tym zrobić,a tak wrzuce wszystko do czystego worka i pozwole spokojnie czekać 🙂
Do wozeczka uszyłam pokrowiec na materacyk,taki dodatkowy,zeby tylko można bylo zdjąć i wyprac.Wykrochmaliłam leciutko becik,jutro go wyprasuje.Torba do szpitala naszykowana.Mam nadzieje,ze tym malego zaskocze i nie bezie chcial pchać sie na śwat 🙂

• Mamusia
ojejeje slodziak jeden buzki gorace od cioteczki Martuchy Miloszku siedz tam i skop mamie porzadnie wszystkie narzady i nie wychodz za wczesnie 😜 😜 😜 😁 moj spokojnie siedzi ogolnie jest dzis nadzwyczaj spokojny 🙂 chyba tez go ten gorac denerwuje tak jak mamuske 🙂 a poza tym kaszle jak gruzlik i chyba mu to nie bardzo pasuje i sie obrazil :/

Kino było;D bez znajomych;p pojechaliśmy sami^^
Jednym słowem wyszła nam randka jak za starych przedślubnych czasów;D
Żeby nie było;p baaaaardzo miło zakończona 😜 😜 😜 🙃 🙃 🙃 🙃

No;p to idę na tę glukozę;p;p do potem 😘

• Mamusia
ja tez nie lubie ale powiem Ci było miło pośmialismy się dziewczyny się upiły bo na 1 winie sie nie skończyło później mąż chciał mi jeszcze wynagrodzić to że nie mogłam upojnym seksem ale kuźwa zaniemogłam tak mnie te cholerne kości bolą ze sprawia mi to ból 😠 😞 więc chyba następny raz będzie 1 października gdy małego będziemy wyganiać już wtedy przeżyje to że boli 😁

• Mamusia
e tam 4 tygodnie ja jak urodziłam Damianka to seksu chciało mi się po 2 tygodniach bo już nic nie bolało no ale poczekałam te 6 tygodni i dopiero bo wcześniej się bałam 🙂 trudno do końca wrzesnia bedziemy się przytulać tak tez mozna 🙂 Idę pod prysznic za niedługo wracam a w południe idę na kawulca do kolezanki 🙂