Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Niektórych chłopów do szlag powinien trafić, bezmyślne typy. Mnie np denerwują "kochani tatusiowie", mężowie moich co poniektórych koleżanek, taki typ zrobi kobiecie dziecko albo dwójkę a potem ma wszystko w dupie, zero pomocy przy dzieciach, zero zainteresowania wychowaniem, a matka Polka jest przywiązana do dzieci przez ładnych parę lat.
Mam ogromna nadzieję że mój nie okaże się "kochanym tatusiem" na dochodne. Bo jak tak to ja mu dam popalić 🙃

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja zaakceptowałam jakiś czas temu i powiem szczerze że nawet dokładnie nie czytałam nowego regulaminu, potem ktoś mi powiedział właśnie o tym że główne foto może być gdzieś użyte. Może w takim razie zmienić główne foto na jakiś awatar?

• Mamusia
rabbitka napisał(a):
Ja zaakceptowałam jakiś czas temu i powiem szczerze że nawet dokładnie nie czytałam nowego regulaminu, potem ktoś mi powiedział właśnie o tym że główne foto może być gdzieś użyte. Może w takim razie zmienić główne foto na jakiś awatar?

Myślalam o tym , pytanie tylko czy oby na pewno chodzi tylko o to główne foto...

• Mamusia
Juz 4 raz czytam dlatego sie waham. Moje dane typu imię i nazwisko mogą przetwarzać bo Beat jest sporo a nazwiska nie mam podanego 😜 Zastanawia mnie czy po likwidacji konta mogą wykorzystywać dane dalej. Może tez zmienię na fotke mojej Kici i już, bo szkoda by było stracić sporo kontaktów.
Ps. a cholery, oni moga przetworzyć moje dane z formularza rejestracyjnego 😠 😠 😠 Kurcze, muszę się zastanowić albo zmienię na nazwisko panieńskie.

• Mamusia
Ja też zaakceptowałam i szczerze mówiąc, to nie miałam czasu czytać i nawet nie wiem co tam było napisane 😆 Od jutra mogę rzadziej bywać na brzuszku, gdyż przyjeżdża mój ukochany i będziemy nadrabiać miesiąc, jak się nie widzieliśmy. Tylko błagam Was, nie płaczcie i nie groźcie mi, bo to nic nie da 🙂 Wiem, że będziecie tęsknić za moją nieskromną osobą hihih 😁 Ciekawe czy zauważy jak mi brzuch urósł 😉

• Mamusia
Hej Mamuśki 🙂 Co do NK to nie mam o niczym zielonego pojęcia 🙂 Ja też nie mogłam zasnąć dzisiaj, poszłam spać jakoś o 4 w nocy 🤔 Dziś strasznie boli mnie głowa i wogóle czuję się nieswojo 🤢 Beata do Liverpool-u nie masz daleko a więc zapraszam do mnie jak coś 😉 zawsze jakiś kont się znajdzie do przespania 🙂 😁 Nina ma dobrze takie małżeństwo na odległość to fajna sprawa 🙂 Zero kłutni bo nie ma człowiek na to czasu bo tęskni. Ja tak miałam przez 4 lata i teraz się zastanawiam gdzie podział się ten wspaniały facet za którym tak strasznie tęskniłam przez te 4 lata rozłąki 🙃 😮 😉

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Aga, Ty poczułaś w końcu ruchy czy nie? 😘

Wiesz, że chyba nie, nie wiem zresztą, coś mi się bełta w brzuchu cały czas, ale to chyba nie ruchy dzidzi. W ten pon lekarz powiedział mi że najwcześniej poczuję za tydzień.

• Mamusia
Nina Ty i tłuszcz ?? A gdzie ?? Bo ja go nie widzę i pewnie reszta dziewczyn też 🙃 Wiem jakie jest życie na odległość i czasem myślałam, że zwariuję ale do wszystkiego idzie się przyzwyczaić. Może też u mnie było inaczej bo się jeszcze uczyłam a, że byłam kujonek to nie miałam tak czasu myśleć i się zamartwiać 🙂

• Mamusia
Mi się Kasiu coś zdaje, że będziesz miała dziewczynkę 🙂 Ale się okaże, Ty na razie czujesz, że chłopak. Mi się nie chce wierzyć i myślę, że u mnie jest chłopak. Ja pracowałam po 12h w hotelu, to wiadomo - dzień, noc, czasem trzy nocki pod rząd i byłam naprawdę zmęczona psychicznie i fizycznie, a i tak myślałam i ciągle tęskniłam, mimo że niby nie miałam kiedy. Dla mnie to nie jest życie. Fajnie, że Ty już czujesz swoją dzidzię 😁

• Mamusia
Wiesz Nina teraz to już sama nie wiem co będzie zgłupiałam bo ostatnio zaczełam też podjadać trochę słodyczy to nie są jakieś wielkie ilość- batonik albo jeden cukierek ale odczuwam na nie ochotę 😁 Chciała bym dziewczynkę ale nastawiona jestem jakoś na chłopaka 🙃 Najbardziej to bym się cieszyła jakbym miała bliźniaki 😁

Wróciłam od laryngologa,mam kolejne zapalenie zatok,zdjęcia zrobić nie może,dałami tabletki i krople na inhalacje,w piątek na kontrolę i jak nie będzie lepiej to antybiotyk...cholera to juz 3 raz w ciągu 4 miesięcy 😞
A i po porozie dostanę skierowanie na operację przegrody nosowej,bo mam krzywą 😞

• Mamusia
Oj Ada biedna jesteś 😞 Mało, że teraz chorujesz to jeszcze czeka Cię operacja 😞 Ja miałam jedną w swoim życiu na prawe oko prawie 8 lat temu. Nina a co babcie by przyleciały i by bawiły szkraby 😁 Ja też się trochę martwię nie tyle o apetyt ale o to, że jeszcze nawet kilograma nie przytyłam. Nie chcę być wielka i rozlazła ale jak się nie tyje w ogóle to też martwi 🙃 Ach same problemy w tej ciąży.