Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej spiochy 😜 Ida spac po dobranocce a potem do nas pretensje 😜
Aga, idź koniecznie z koleżankami moze na jakiś striptiz męski 🤪, oj facet sie wnerwi !!! Zrób dekolcik i wio, szału dostanie zobaczysz.
Nina, miejsce faktycznie piekne, rezerwat przyrody, najróżniejsze drzewa i krzewy 😠 dostałam alergii a potwornie mnie glowa bolała cały wieczór az wzięłam 3 tabletki wapnia to zaraz przestała. Kurcze tylko co mogło uczulić 🤔 Mam uczulenie na pyłki kasztanów i kwiat pomarańczy ale tego nam na 100% nie było.
Poza tym cały czas wojna o tam tą sytuacje bo do niego nie dociera zupełnie co zrobił, zero wyrzutów sumienia. Do niego dotrze jak zadzwonię przy nim do domu i powiem ze szczegółami mamie jak to było.
Boże, jacy faceci sa durni aż boli ta głupota.

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
U mnie zawsze był ten problem, że kilogramy idą w brzuch, tak jest i teraz, ale w sumie to dobrze, że tylko w brzuch idzie 😁
Właśnie miałam to napisać, że jeśli chodzi o seks to nie znaczy tak 😜
Oj, my tak narzekamy na tych facetów a u siebie to żadnych wad nie widzimy 🙂 to zawsze oni są winni hhaah 😁
Beato może na coś nieodkrytego masz alergię. Ja dostaję alergii marzec/kwiecień, wygląda to jak ciężka angina, ale nie wiem na co jestem uczulona. Dobrze, że oczy mi nie łzawią.

• Mamusia
Tu macie fajnego linka 🙂 http://www.mamazone.pl/tv/bede-mama/ciaza/kalendarz-ciazy-animacje.aspx?page=2

Ja na razie lecę do rodziców 🙂 Potem się pojawię, także piszcie oszczędnie 🙂 Bo te 20 stron to jeszcze Wam wybaczę, ale potem się pogniewamy jak jeszcze raz taki numer mi wywiniecie.

• Mamusia
Ale na ten striptiz się wybierz 🤪 bo impreza z koleżankami tak go nie zdenerwuje jak wypad na gołych facetów 😁 Był kiedyś na moi imieniny w klubie do którego zawsze chodziłam i uśmiałyśmy się z przyjaciółką do łez. Nigdy nie widziałam nic bardziej zabawnego niż grupkę facetów robiących z siebie pajaców.

• Mamusia
Ale cisza 😁 Ja właśnie wróciłam ze sklepu i już najadłam się świeżo upieczonych bułeczek bo są u mnie w polskim sklepie 😁 Dobrze, że były już zimne bo bym nie wytrzymała jak pachniały ślicznie 😁 Kupiłam sobie w sklepie wkładki laktacyjne 60 sztuk z chicco za 2,49 funta to myślę, że tanio. Ale czy są dobre to nie wiem 🤨 Miała któraś z Was je po porodzie ??

Aga to dobrze,ze się mąż się poprawił trochę,dostał nauczkę!!!

Goście poszli,obiadek pycha,zrobiłąm devolaye z ziemniaczkami i mizerią,,ja się kiepsko czuję,duszno mi,te moje plecy i ręka bolą jak cholera,w głowie mi się kręci 😞
Oskar też marudny już bardzo,bo śpiący 😞,jeszcze godzinka i idzie kąpu i nyny 🙂

• Mamusia
Hej, dopiero usiadłam. Byliśmy zwiedzac kolejne rezerwaty przyrody, potem do kościoła i jak wróciłam zabrałam się za robienie schabowego z ziemniakami i sałatka. U nas upał dzisiaj około 30 stopni a ja się ciepło ubrałam bo myślałam ze jak na Szkocję przystało będzie wiało a tu guzik, zero wiatru!!! Ale było fajnie.

• Mamusia
Aguś super że mąż przeprosił i zrobił wam miły dzionek 😉 oby więcej takich.
My się dziś ubawiliśmy na chrzcinach Ewunia dała mi popalić w kościele nie chciała usiedzieć w miejscu ,a na przyjęciu był dziewczynka 6 letnia więc nam sie trochę zajęła Ewunią 🙂 najadłam się i pękam co do kilogramów to ja się boję wejść na wagę bo to 3 tygodnie obżarstwa było !!! We wtorek do lekarza więc się dowiem wszystkiego.
Beatko pisałaś ze ci wody odchodziły kilka dni hmmm nie wiem jak to możliwe ale na szkole rodzenia mówili że jeśli odchodzą wody to do 2 godzin najpóźniej dotrzeć do szpitala ! Podobno jak się rodzi więcej niż 12 godzin po odejściu wód płodowych t odziecko może mieć jakieś bakterie i wtedy antybiotyk nas dlatego dłużej przetrzymali w szpitalu bo robili dodatkowe badania Ewci,urodziłam w 16 godzinie po odejściu wód płodowych.
Uciekam spaciulki dobranoc mamuśki

• Mamusia
Hihi chyba nikt Wzoru nie lubi 😉 Przynajmniej z osób które znam. Ten serial działa na mnie tak jakoś rozpraszająco... NIGDY nie skupiłam się dobrze na ani jednym odcinku. Za pół godziny Kości 😁 co tam, że stare odcinki, przynajmniej moja krótka pamięć w końcu się na coś przydaje, bo dzięki temu mogę często pooglądać powtórki i nie pamiętam co i jak 😉 Ja też spędziłam miło dzień 🙂 Zjadłam dwa kawałki torta, bo moja szwagierka zrobiła 🙂 Popiłam go colą... Czyli trochę dziś miałam nie za ciekawe menu dla dzidziusia, ale czasem można sobie pofolgować, a ze słodkiego torta baaardzo się ucieszył 😁 Bo dzieciaczki w brzuszku uwielbiają słodki smak 😁 A gdzie Wy Dziewczęta?? 😁

• Mamusia
Ale macie dobrze jadłyście torty 😜 A ja też chce i moja Alicja 😉 Ja siedzę i się właśnie nudzę. Nie wiem co ze sobą zrobić 🤨 Dzisiaj przeglądałam ciuszki dla dzidzi i ma tego wszystkiego tyle, że muszę się powstrzymać i już nic nie kupować dla noworodka. Kupię jeszcze tylko jakąś spódniczkę i chociaż z jedną różową bluzeczkę i jakieś dodatki typy spineczki itp. ale to drobnostki 😉

• Mamusia
Jak brzuch ładnie śmiga, to Was nei ma i nie mam z kim popisać, Aga idzie spać. I zostałam sama....
Aga~Mini23 Ty to chyba masz mięciutkie serce wobec najbliższych, przynajmniej względem męża 😁 Ja bym różę przyjęła, ale przeprosin już nie, niech się męczy 🙂
Beata- kolejna wyprawa, a ja tylko pytam, czy tym razem też w szpilkach?? hahaha 🙃 🤪
U nas taka duchota, że przeszłam z psem dwa kółka wokół bloku i przyszłam zmachana jak nie wiem co, ale brakowało mi powietrza. Po kąpieli zauważyłam jak wyszły mi takie niebieskie żyły na dekolcie i biuście i po bokach brzucha, ale to chyba normalne..tak myślę...
Latam po pokoju, bo przyszli nieproszeni goście~komary i na razie udało mi się jednego zabić. Nie cierpię jak mi coś bzyczy nad uchem, albo wiem, że może po mnie łazić. Już wolałabym chyba, żeby pająk po mnie łaził niż komar. Przypomniało mi się jak wczoraj gadałyście o tego typu zwierzątkach. Ja się boję panicznie tylko jednej rzeczy: gryzoni...szczurów, myszy, piżmaków... Żywe, martwe, obojętnie. Po prostu nie mogę dojść do siebie przez parę godzin po spotkaniu z takim stworem. I nawet chyba na terapię bym się nie odważyła. Węże, żaby, pająki, mogą dla mnie sobie żyć. O, jeszcze nietoperze są wstrętne.

• Mamusia
Ja też lubię Kości 😉 Pewnie się nie oprę bo ostatnio tez było, że już nic nie kupię i wyszłam z torbą ze sklepu hahahaha 😉 Ale mąż mi to wybacza hihihi 😁 Tylko, że ja będę musiała Małą z dwa razy dziennie przebierać w nowe ciuchy żeby zdążyć to jej założyć 😁 😁 No ale pewnie wszystkie tak mamy 😁

• Mamusia
Aga, mi wody sie sączyły od soboty a urodziłam w poniedziałek. Sączyły dość solidnie bo co się ruszyłam to zaraz miałam mokrą na wskroś wkładkę . Sączyć się mogą bo i tak sie uzupełniają. Zakażenie jest jak zmienia się kolor.
Nina, dzisiaj miałam adidasy ale wcale to nie pomogło bo cała byłam spocona. Następnym razem zabieram ciuchy i buty na zmianę.
Jutro się szkola zaczyna więc reszcie w sklepach i ogólnie zrobi się pustawo bo tak to wszędzie natolatków pełno.