Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Sabat czarownic dopiero wieczorem 😉 A ja wrzucam fotkę, bo mi nudno 😁
To ja po obfitym śniadaniu 😜
[URL=http://img828.imageshack.us/i/p1020777e.jpg/][IMG]http://a.imageshack.us/img828/397/p1020777e.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
Cześć Grubasy !! 😁 Wagę mam dobrą na 100% a jednak pokazała, że mam + 6 kilo czyli w ciągu tygodnia 3 kilo złapałam 🤪 🙃 Ale nic po sobie nie widzę czyli to Alicja teraz przybiera tak szybko na wadzę bo nawet mąż mówi a gdzie ja mam te 6 kilo tylko w brzuchu chyba 😉 Teraz rzeczywiście nawet jak czytałam w necie to dzieci tak od 25 tygodnia ciąży szybko zaczynają nabierać tłuszczyku podskórnego- w końcu !! 😁 😁 Ja jutro już do Polski 😁 😁 Ale wiecie co będzie mi Was brakować przez ten tydzień !! 🙂 Ninka a Ciebie co tak wzdęło ?? Nie możesz sobie bączka puścić ?? 😁 😁 A tak serio to śliczny masz brzusio taki akurat 😉 😘

• Mamusia
Niom już jutro wyjazd a tak się cieszę !! 😁 😁 Już się stęskniłam za mamą i bratem 🙂 Cieszę się, że trochę przytyłam ponieważ trochę się tym martwiłam, że 3 kilo to za mało. Teraz już się uspokoiłam 😁 Dzisiaj będę się pakować bo z moją sklerozą to na pewno będzie mi się ciągle przypominać, że jeszcze coś miałam zabrać ha ha ha 😁

wróciłam 😁
hey laseczki...
Byłam u babci w szpitalu brzuch pokazać 😁
i kupiłam sobie sexi gacie z krową 😁
ja zdj tez bym zrobiła ale musze sie ubrać i ucesać 😁 hahahaha

• Mamusia
Ja pochodzę w Włocławka czyli centralna Polska. No ja też mam jeszcze ogórkową 😁 😁 Ale na śniadanie zjadłam 3 parówki z serem i ketchupem 😁 😁 Ola ja noszę w okulary ze względu na lewe oko bo jestem krótkowidzem na nie i też w ciąży strasznie mi się wzrok pogorszył 🤨 😮 Kiedyś mogła chodzić też bez okularów a teraz to ni rusz !!

• Mamusia
A ja nie wiem czy mi się pogorszył wzrok w ciąży 😉 Zawsze miałam świetny wzrok. Wiem, że po długim siedzeniu przy monitorze mnie oczy bolą i tyle 🙂 Ale to zleciało, Ty już jutro wylatujesz 😜 Ale zagadasz rodzinkę 🙂 Teraz masz 6 na plusie, a po weselu to pewnie z 10 plus 😁 hahaha tyle dobrego się najesz 🙂 Pozazdrościć 😁 A siostra na kiedy ma termin??

• Mamusia
A siocha to ma jakoś chyba koniec kwietnia czy początek maja także jeszcze dużo przed nią i szczerze nie zazdroszczę jej bo ja już się nie mogę doczekać końca !! 😁 Czyli nie porodu tylko żeby Alicje zobaczyć w końcu !! 😁 No tak po taki żarciu na weselu to mnie jak beczkę wyturlają z sali ha ha ha 😁

• Mamusia
Co do wzroku to ja też za dobrze to nie widzę ale nie chodzę w okularach. Przed pierwszą ciążą robiłam wszystkie badania kontrolne i lekarz dał mi dalsze skierowanie na oczy bo podejrzewał jaskrę ale się przestraszyłam i nic z tym nie zrobiłam. Teraz jak urodzę to sobie na nowo porobię wszystkie badania i zobaczę co tam się dzieje z tymi oczami.

• Mamusia
Ja też jej nie zazdroszczę, ale każda z nas musi być w ciąży ok. 9 miesięcy 😁 Ten grudzień niby tak blisko, a jednak tak daleko 🙂 Przyjdzie listopad a ja wpadnę w panikę, że zaraz poród 😜
Nie wiem czy Ciebie w drodze powrotnej na pokład wpuszczą... 😉 Przeciążysz samolot 😉