Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej 🙂 🙂 🙂
Moja Ola bez zmian 😞 Goraczka cały czas sie utrzymuje, spedzam czopkami ale i tak wraca, dzisiejsza noc masakra. Byłam juz z moczem na badaniu i jest ok. Więc zap.układu moczow. wykluczone , zostaje 3dniówka i zęby. Okaże się dziś bo to 3 dzień goraczki (zaczęła w niedziele goraczkować)
Mini super , będziecie mieli domek 🤪, fajnie , ja też nie moge doczeklać sie fotek.
A lukasz sie zmienił na 1 zdjęciu nie wiedziłam czyje to dziecko 😁 😁, duży i śliczny chłopak,
Idę myc okna , zajrzę do Was pózniej 😉 😘 😘 😘

• Mamusia
Sylwia, to będziesz ciocią 😁 trzymam kciuki za lekki poród, potem czekamy na zdjęcia małej 😁
Czita, Łukasz miał zazwyczaj przy zębach 3 dni gorączki,, czasem nawet ponad 39 stopni i potem był ząb. Zbijałam czopkami i znowu wracała... U Was się okaże czy to trzydniówka po wysypce.

• Mamusia
Tak mi jej zal gdy ma goraczke , jest taka smutna i poplakuje 😞 😞 😞 No mam nadzieje ze to zabki wyjda, a do buzi nie da sobie zajrzec 🤢 A jutro do lekarza na kontrol idziemy.
Sylwia i ja trzymam kciuki za lekki poród i zdrowa , silna niunie 😆
A Kaffi nie wiem na co maz choruje ale zycze szybkiego powrotu do zdrowia.
Ja juz wypucowalam okna i ramy i rolety u siebie, jeszcze kurze i mopyc podlogi .
Pigi kiedy do męża lecisz ??????? Teraz zapowiadali lato w Polsce 😆, więc jeszcze skożystasz z upałów 😉
A ja w piątek idę ostatni dzień do pracy i tydzień urlopu mam 🤪 🤪 🤪 🤪
Mrówa nie wiem co u Was 😞 Jak się czujecie ???
😘 😘

• Mamusia
Ja wracam do Anglii 6 września 🙂
Oj u nas upał aż się w głowie kręci od tego słońca 😲 😮 🙃
Moja Ala śpi- ostatnio po południu robi drzemki nawet po 4 godziny 🤪 🙃 Ma wygar do spania 😁 Po Tatusia hihi 🤪 🙃 😜
A ja też teraz przechodzę ząbkowanie ale SWOJE !! Bo mi ósemka wychodzi i też nawet dwie noce gorączkowałam 🤔 ☺️ Strasznie mnie boli dziąsło i jest okropnie spuchnięte 😮

• Mamusia
SylwiaC napisał(a):
Dominik ma kuzynke przed 16 sie urodzila ale narazie wiem, że ma niecałe 3 kg 😁

Sylwia to gratuluję kolejnej członkinni rodziny 😉 Zdrówka dla mamy i córci 😆
A jak to sie stało z Iwonką ????? Poroniła??? Czemu ???
Moja Ola na razie nie ma gorączki, ale jest słabiutka 😞 Zajrzałam do buzki ale nic tam nie zauważyłam , nie wiem co jej jest 🤢 Wysypki też nie ma. Martwię się bardzo.Aż mi się beczeć chce 😞 bo nie wiem co jej dolega. Jutro moja mama z nia do pediatry idzie bo ja do pracy a Tomek babcię do szpitala zawozi. Ach te maluchy ... Ile one biedne się nacierpią i ile zmartwień nam przysparzaja .
Jak dzis juz nie zajrzę do Was to życzę dobrej nocki.

Mini23 napisał(a):
Jestem 🙂 padnięta troszke,jutro idzie tylko Paweł bo z dzieciakami nie robota 🤢
dziś szef nawet pomagał i kazał nam wybrać czy drzwi do pokoju mają być ze szkłem czy bez....
wybraliśmy "obojętnie" 😁 🙃
Łukasz kawał faceta 😁
Gosiu może to początek przeziębienia? teraz ciepło dasz picie i już gardziołko chore 😞
Kasia 8-semki są do dupy 😠 bo się łatwo psują 🤢

;*;*

Mini23 napisał(a):
Alexis123 napisał(a):
ta jednodniowa goraczka mojego dziecka to chyba trzydniówka była bo jest dzisiaj cała wysypana czerwonymi plamkami.... 😮
czyli 3 dniówka zaliczona 🙂

ale ma te plamki na plecach tylko i udach nigdze wiecej
no ale goraczkowała tylko 1 dzień...;/

• Mamusia
No to ulga jak trzydniówka u Ali 🙂 Oby u Olusi też tylko trzydniówka była 🙂
Kasia, ładnie to tak wracać po nocach haha , super, że było super! Takie spotkania są potrzebne dla rozładowania napięcia 😜
Mini, to teraz możecie odliczać dni do przeprowadzki 🤪 Super!!! 😁
Nina pisała, że może nad morze pojedzie dzisiaj a ja tu siedzę i pewnie nici z jakiegokolwiek wyjazdu bo przez ten wychowawczy kasy brakuje...
Rafał na urlop ojcowski idzie od poniedziałku ale wolne ma ogólnie od soboty i dopiero we wtorek 6 września 🙂 Nie wiem jak to wytrzymam ale musi być dobrze 😁 😁
U nas było oberwanie chmury, masakra... Ale teraz wyszło słońce więc niedlugo na spacerek pójdę z Gabi bo mąż w pracy 🙂
Miłego popołudnia i wieczorku 🙂