Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Witaj Orzeszek 🙂 miło mi,ze nas więcej 🙂...wreszcie 😁

Bagira jeju Ty znowu sie tyle nanosisz?! Uważaj na siebie 😞

Majka to na pewno nie od przeziębienia...na 99 % zęby,tymbardziej,ze dolna 4 jest tylko w połowie 😞,teraz się uspokoił trochę,pewnie po nurofenie...oj ciężka noc będzie 😞

Kurcze boli ten policz

Majka to na pewno nie od przeziębienia...na 99 % zęby,tymbardziej,ze dolna 4 jest tylko w połowie 😞,teraz się uspokoił trochę,pewnie po nurofenie...oj ciężka noc będzie 😞

Kurcze boli ten policz

Kurcze boli ten policz

Kurcze boli ten policz

Kurcze boli ten policz

Coś mi uciekło 😞

Chciałam napisać,ze policzek boli jak cholera,dotknąć nie mogę,jeśc zbytnio tez nie,zębów nawet umyć 😞...widać ciągle krew i chyba ropę,a jestem sama z małym z gorączką

• Mamusia
Aduś, jedź do tego szpitala bo nie daj Bóg trzeba na teżec szczepic to nie za wesoło będzie. Moze niech kolezanka z malym posiedzi. Nie chcesz przeciez sie okaleczyc. Jedź!!!
My imiona mamy od dawna tylko z dziewczynka kłopot bo ja mam swoje imie a mąz swoje i chociaż połączyłam je w ładna calośc to on i tak jeczy a co gorsza moze bez mojej zgody dziecko zarejestrowac po swojemu. On chce Natalię ja Shantall i połaczyłam w NataliShantall. Samego imienia Natalia nie znosze bo mam fatalne skojarzenia więc i tak niech sie cieszy ze zgodzilam sie na to. Dal syna Daniel. Maks mial byc Danielem ale wyszedl Maksymilian 😉

• Mamusia
Oj Kochane dla dziewczynek to mamy imion duzo 🙂 Julka Maja Ola Ania Nicola Kasia Magda a dla chłopczyka tylko jedno wymyslilismy Kacper wymyslil je moj luby i sie przy nim upiera 😜 a mi to sie jeszcze MAteusz Michal Adrian podoba ale nawet nie mam co negocjowac 😜 teraz musze troche uwazac zeby sie nie zarazic bo moje Kochanie sie troche przeziebilo a to teraz nie byloby za dobre dla dzidziusia ;(

Adus boze jak tylko bedziesz mogla to jedz na pogotowie z tym policzkiem zeby ci sie nie daj boze jakies zakazenie nie wdalo 😞 napisz jak sie czujesz i jak Oskarek

Bagirko ty to moze tak nie dzwigaj duzo zeby sie cos dzidzi nie stalo 😞 moze popros męża co??

A ty Orzeszku jak znosisz ciąże?? Masz jakies dokuczliwe dolegliwosci??

• Mamusia
Jeju ale sie u mnie pogoda popsula Orzeszku ja tez jestem alergikiem i niestety nie moge brac zadnych lekow na alergir 😞 Brzuchatki ja lece spac bo rano musze wstac i jechac badania porobic i zakupy zrobic bo w lodowce mamy swiatlo ☺️ Dobranoc 😘

Cześć mamuśki 🙂

Za nami ciężka noc...prawie 40 gorączki,spadało i znowu,mały krzyczał,płakał,budził się ciągle,także ja spałam może 2 godziny 😞
Na 14.20 idę z nim do lekarza,myślę,ze to ząbki ale niech go zbada,i tak musze przekazać co u gastrologa i jak w szpitalu było,bo jeszcze nie byłam.
Jadzisiaj też wstałam chora,bolą mnie mięśnie,głowa i gardło,nie mam sił 😞

• Mamusia
A co z policzkiem, lepiej już ? Kurcze, strasznie niefajnie Oskarek te ząbki przechodzi. Nasz marudzi potwornie ale nie ma gorączki, nic. Wiem ze idzie mu prawa górna piątka , moze coś jeszcze, kto go tam wie, gryzie mnie strasznie więc wole nie wkladac reki do lwiej paszczy 😁 Dzisiaj mnie rano skopal bo mu miejsce obok tatusia zajełam więc poszlam spac do duzego pokoju 😞 co za dziecko wyrodne a jutro dzień matki.
A jak tam Wasze brzuszki ? Prawda jest ze z drugim dzieckiem brzuszek widac szybciej, u mnie juz widac a wolalam troche poczekac. Co nie założę to juz się zarysowuję a dodam ze mam czym oddychac więc nie powinno az tak widac a jednak. Nic, niech dzidiza rosnie zdrowa. Jutro mam połozna i dentystę bo zapomniałam ze wczoraj go miałam miec i przełozyłam na jutro tak ze od lekarza do lekarza ale spoko, nie jest najgorzej 😉 Najwazniejsze ze dzisiaj głowa nie boli, póki co.
Powiedzcie mi dziewczyny, czy piejcie kawę ? z Maksiem strasznie dbałam o to co jem i pije a tearz ciagnie mnie na ta kawe i jedna dziennie musze wypic ☺️ Fakt ze rozpuszczalna i biała ale jednak. W piatek szwagierka anatola przywiezie to skoncze z kofeina .