Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ola88 napisał(a):
aga_ta napisał(a):
Ola88 napisał(a):

o nie Kumo ty przeciwko mnie...
😁 o nie

a co chrzest razem robicie??

niee Nina to teściowa mojej córki... ale onasz bedzie miec tesciową jaaa 😮

hehe to może za wczasu złóż do sądu o zakaz zbliżania się 🙂 myśle że w imieniu małoletniej jako jej matka mozesz to zrobić 😁

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ola88 napisał(a):
aga_ta napisał(a):
Mini23 napisał(a):
OLa ma focha bo teściowa jej córki ją zdradziła 🤪

a to nie kuma tylko swatka, rodzice małżonków są dla siebie swatami 🙂

u nas sie właśnie mówi kumowie albo swaty naprzemiennie 🙂

a widzisz u nas kumowie to chrzestni 😉

• Mamusia
No tutaj są tylko położne jak byłam w szpitalu teraz co myślałam, że szyjka się skraca to też lekarz nie przyszedł tylko położna mnie badała 🤪 😮 Tak szybko piszecie, że ja nie nadrabiam 😜 Zmęczona jestem już za dużo zrobiłam i znów mnie szyjka kuje 🤔

• Mamusia
Kropeczek napisał(a):
Mi już ciężko i gdy by lekarz mi powiedział że już moge rodzić to bym poszła jak najszybciej !! wizytę mam 23 więc czekam na wizytę i zobaczymy co dalej 🙂
A teraz zmykam zrobić kolację mężowi i będę czekać na m jak miłość 😉
Dobranoc dziewczyny 🙂

Teraz już żadnej nic się nie chce... każdej jest ciężko 😞 Mogłoby się to już skończyć, co?? 🙂 Takie ociężałe jesteśmy i wszystko boli 😜 Dobranoc Aguś 😁

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
no ja tez myslałam że mi dzisiaj powie że już gotowa do porodu a tu dupa zero badania jakiegokolwiek qwa jestem tak rozżalona że szok

No tak miałąś nadzieje że ci pomiesza a tu nic 😁 a poważnie nie mogłaś mu obcasa w dupie zostawić??

nie bo to szanowny pan orydynato

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
Ja tam nie chce być pierwsza daję Wam pierwszeństwo 😁 Ja mogę urodzić między Świętami a Sylwestrem 😁 Podobałaby mi się data 28 grudnia 😁

To była moja pierwsza data na termin porodu z usg jak maleństwo miało 3 mm, w 7 tygodniu 🙂
Kiedy to było 😮 😮 Kiedy nasze dzieciaki były takie małe 😮 😮 Teraz to olbrzymy 🤪 🤪

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
no ja tez myslałam że mi dzisiaj powie że już gotowa do porodu a tu dupa zero badania jakiegokolwiek qwa jestem tak rozżalona że szok

No tak miałąś nadzieje że ci pomiesza a tu nic 😁 a poważnie nie mogłaś mu obcasa w dupie zostawić??

nie bo to szanowny pan orydynato

Tak mi też szanowany pan ordynator zaniżył wage Oliwki bo "miałam za mały brzuch" 😠 😠

Jak oni awansują, ci ordynatorzy?? Chyba komuś dobrze pod stołem robią 😮 Ja wiem, że u mnie też jest bardzo niemiły ordynator na porodówce, bo dziewczyny mówiły. Wszyscy z jednej bandy 😠

• Mamusia
Dziewczyny 😮 😮 😮 😮 😮 😮 Obejrzyjcie sobie swoje zdjęcia prosto z przed ciąży, albo w pierwszych tygodniach 😮 😮 😮 😮 😮 Ja zawału dostałam, że taka szczupła byłam 😮 😮 Jak dziwnie bez brzucha 🤪 🤪 🤪 Nie mogę.... się ..........otrząsnąć ..... 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Dziewczyny 😮 😮 😮 😮 😮 😮 Obejrzyjcie sobie swoje zdjęcia prosto z przed ciąży, albo w pierwszych tygodniach 😮 😮 😮 😮 😮 Ja zawału dostałam, że taka szczupła byłam 😮 😮 Jak dziwnie bez brzucha 🤪 🤪 🤪 Nie mogę.... się ..........otrząsnąć ..... 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

wiesz kiedy dostaniesz szoku?? jak spojrzysz w lustro po porodzie i zdięcie za nim zostałaś mamą 🤪

To, to na pewno 😜 Nie chcę myśleć, co tam zobaczę... kawał skóry 😜 Ale będzie dziwnie bez brzucha, co?? Że jest pusty 😮

• Mamusia
aisak_89 napisał(a):
A ja się wolę z brzuchem kocham tego Bunia i będzie mi go brakować strasznie 🤪Jeszcze nie raz zatęsknimy za byciem w ciąży i tymi wszystkim objawami 😁

Ja też kocham swój brzuszek, ale czasami czuję się jak słonica... Żal mi, że to już końcówka i już pewnie nigdy nie będę w ciąży... 😞 Najfajniejszy był brzuszek w 6 miesiącu 😁

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):

wiesz kiedy dostaniesz szoku?? jak spojrzysz w lustro po porodzie i zdięcie za nim zostałaś mamą 🤪

To, to na pewno 😜 Nie chcę myśleć, co tam zobaczę... kawał skóry 😜 Ale będzie dziwnie bez brzucha, co?? Że jest pusty 😮

widziałyście moje zdięcie zaraz po urodzeniu Oliwi??

Nieee.... Dawaj 😁

naylaaa napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
A ja się wolę z brzuchem kocham tego Bunia i będzie mi go brakować strasznie 🤪Jeszcze nie raz zatęsknimy za byciem w ciąży i tymi wszystkim objawami 😁

Ja też kocham swój brzuszek, ale czasami czuję się jak słonica... Żal mi, że to już końcówka i już pewnie nigdy nie będę w ciąży... 😞 Najfajniejszy był brzuszek w 6 miesiącu 😁

skad wiesz może bedziesz...