Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
a ja jem pomidorowke... moja sie kokosi wiec zaraz wstanie... 🤪

Plagiatorko ja też dziś miałam pomidorówke 😁

a ja mam jeszcze placki z jabłkami 🙂 🙂

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

wkońcu coś wiadomo o Adzie 🙂 to dobrze że są w domku 🙂 cieszę się strasznie... ze z małym wio ok
🙂miałam zdjecie małej zrobic ale ona śpi cały dzien i nie mam jak z otwartymi oczkami nawet... haha pozatym nie mam jak jej przebrac 😁 budzi sie na cycka i zmiane pieluszki i nic wiecej 😁 😁 dzis ma dzień 😁

• Mamusia
weszłam tylko na chwile, dzisiaj byłam z rodzicami u babci, nie rodze i nic się nie zapowiada za to nerka mnie nieziemsko boli, pożarłam się z mężem i na nic nie mam ochoty, nie odzywamy się, ale trudno nie ustąpie mam dośc odwalania wszystkiego za niego bo on odkłada wszystko na świetego nigdy, wczoraj sama szorowałam kabine prysznicową (my mamy cały prysznic z płytek ciętych) bo na fugach taka już pleśń że szok, a on mi od miesiąca obiecuje że wyczyści ją no i musiałam w koncu sama w chlorze sie babrać bo miałam dość czekania aż znajdzie chwile, na mecz na piwo na gre na komputerze ma czas koniec mojej cierpliwości, poddaje się, a w niedziele jade do rodziców ubierac choinke i może u nich zostane do świąt

• Mamusia
Agatka tak robi chyba każdy facet !! Jest czas na piwo, fajkę, kompa czy xbox-a ale poprosić o wyniesienie śmieci to z kosza się przed 3 dni ulewa i takich innych przykładów jest multum niestety 🤨 Ja wstawiłam znów pranie i może odkurzę, ale czuję się jak rozjechany kot przez tą noc ciężką 🙃 😮 A tu cichutko mało już Nas zostało w brzuszkiem a teraz to w ogóle dużo z nas jeszcze w szpitalu po porodzie, reszta już przebiera pampersy 🤪

• Mamusia
No tak to jest z facetami 😞 ja mojemu robie liste, bo tak sie umowilismy, ale on i tak to robi 10 razy dluzej niz ja, ale staram sie go wtedy nie wyreczac... my dzis idziemy na 20 do znajomych, z 1 strony mi sie nie chce, bo tez mialam koszmarna noc, z 2 - moze sie troche rozerwe 🙂. Fajnie, ze Ada jest juz z Sebusiem w domu! ciekawe czy wczorajsze dziewczyny wyjda w weekend czy raczej w pon (nie wiem czy sa wypisy w weekend??)

• Mamusia
Teraz można wyjść w weekend normalnie tylko wypis się odbiera od poniedziałku do piątku. Wiem, że u mnie w Polsce w mieście tak jest, ale czy w każdym tak jest szpitalu to już nie jestem pewna. Aguś dobrze jest wyjść z domu i się troszkę rozerwać nawet jak się nie chce 😉 Zaraz będzie w ogóle nam tego brakować 🙃

• Mamusia
A tu co taka cisza? 😮
Gabi po kąpieli i karmieniu więc śpi słodko 🙂
Aha dziewczyny- Mini, Ola- Wasze maleństwa śpią z Wami czy w łóżeczku??/
Nina pisała, że trochę gorączkuje i małemu wzrósł poziom bilirubiny więc muszą jeszcze zostać w szpitalu ale najważniejsze, że poza tym wszystko ok 🙂 Któraś może urodziła???

nooo podobna do kropki i Ewci 🙂 śliczna... a moja Ala śpi w łóżeczku swoim cała noc a jak mąż do pracy o 5 idzie to ona sie budzi akurat i spi juz ze mną 😁 do 8 😁 potem sie budzi i spi do 10 😁 nie przyzwyczajam do łóżka bo potem co?? jak seksik z meżem uprwiac jak mała bedzie w wyrze 😁 🤪 😁 jestem szajbnieta 😁

Martuska_D napisał(a):
A tu co taka cisza? 😮
Gabi po kąpieli i karmieniu więc śpi słodko 🙂
Aha dziewczyny- Mini, Ola- Wasze maleństwa śpią z Wami czy w łóżeczku??/
Nina pisała, że trochę gorączkuje i małemu wzrósł poziom bilirubiny więc muszą jeszcze zostać w szpitalu ale najważniejsze, że poza tym wszystko ok 🙂 Któraś może urodziła???

o nie jak słysze bilirubina to mam ciary... eh oby było ok...

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
Widać Alusia potrzebuje jeszcze tam posiedzieć z jakiegoś powodu 🙂 Chociażby może po to żeby jeszcze troszkę przytyć 🙂
A u mnie PADA ŚNIEG !!!!!!!!!!! 😁
Krowie już się pochwaliłam 😁

Bo ty bez krowy już usychasz 😁 🤪 😘

Ogonek mi się prostuje bez Krowy 😁

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
aisak_89 napisał(a):
Widać Alusia potrzebuje jeszcze tam posiedzieć z jakiegoś powodu 🙂 Chociażby może po to żeby jeszcze troszkę przytyć 🙂
A u mnie PADA ŚNIEG !!!!!!!!!!! 😁
Krowie już się pochwaliłam 😁

Bo ty bez krowy już usychasz 😁 🤪 😘

Ogonek mi się prostuje bez Krowy 😁

STAJE CI?? 🤪 🙃 😮 😁

gUpia prostuje się 😜 Widać kto tu głodny chodzi !! 🤪

• Mamusia
Cześć Laski 🙂 🙂
Ale Was wyprzedziłam 😁
Nie rodzę i dzisiaj jak najbardziej nie chce urodzić chociażby do 12:00 w nocy !! Ponieważ rano jakoś około 5:30 zmarł mój teść, ojczym męża. Nie chce żeby data urodzin mojego dziecka u Mariusza w rodzinie najpierw kojarzyła się z datą śmierci teścia 🤔 🤨 😮 🥴 Pewnie spać to już nie będę ale zajrzę dopiero później 😜 Od rana najadłam się kabanosów mniam mniam 😜 😎 A moje miasto zasypała lawina śniegu !! Tak pięknie za oknem !! 🤪 🙃 😁

• Mamusia
Martuska_D napisał(a):
OGŁASZAM, ŻE NASZA KOLEŻANKA AGATKA URODZIŁA DZISIAJ W NOCY O 1:20 CÓRECZKĘ ZOSIĘ. MAŁA WAŻY 3680 KG I MIERZY 55 CM. AGATKA CZUJE SIĘ OSŁABIONA WIĘC PÓŹNIEJ NAPISZE O SZCZEGÓŁACH. ALE SUPER!!! 😁 😉 🙂 🙂 🙂

OOO, SUPER< GRATULACJE!!! Czyli jednak dobrze obstawiałyśmy, a wieczorem chyba nic się nie działo 🙂