Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
No a za nim pójde spac to prosze bardzo 😁 Świnia-zwana Kasią,Kura-zwana Niną,Foka-zwana Olą,Gosia zwana Gosią 😁 ,I wasz Mistrz-Alfons czyli ja 😁 🤪 🤪
[URL=http://img251.imageshack.us/i/mmmmmmmmm.jpg/][IMG]http://img251.imageshack.us/img251/7319/mmmmmmmmm.jpg[/IMG][/URL]
PS. ODRAZU WIDAĆ ŻE FOKE I KURE ŁĄCZY COŚ WIĘCEJ NIŻ RELACJA TEŚCIOWA KONTRA TEŚCIOWA :d 🤪

O kurwa ale jestem zajebista 🤪 🤪 🤪 🤪 Niezła dupa ze mnie hahahaha

A tak w ogóle to czesc laseczki 😉
W ogóle nie mam teraz czasu, Niedawno wróciłam od siebie z domu - troszku sprzątałam 🙂 🙂 🙂, Ale ładnie będę miała 😁 Tylko wkurza mnie to że ta dzielnica gdzie będę miaszkała jest nieciekawa 😞 łobuzeria , ćpuny i pijaki 😠, ale oczywiście mieszkają porządni ludzie ale ulica na której stoi mój blok jest bardzo ok. Na około domki 🙂
No u mnie nocka dobra Olcia zasnęła około 22:30 i na butlę się przebudziła około 3 a potem do 6 spaliśmy 😉
Pogoda u mnie wstrętna, na spacerek bardzo krutki wziełam Olę
Ola ale ładnie wyglądasz - kwitniesz (dawno nie widziała twoich fotek), a maleństwo przeurocze 🤪, Aga twój synuś też jest cudowny.
Uciekam dupy bo Ola sie obudziła i na kolezanke czekam bo włosy bedzie mi malowała 😉
to pa.

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Foka jaki makijaż sobie strzeliła 🙂 Macierzyństwo Ci służy 🙂 Sexy mama 😁
A Alicja jak się zmieniła 🤪 🤪 Szok 🤪 🤪
Pawełek od ostatnich zdjęć też się zmienił. Jaki przystojny brunet hohoh 😁 A jakie miny strzela 😁 uroczy 😘
A Gabrysia dalej ma pultaski 😁
Jeszcze raz muszę to powiedzieć - grudniowe dzieci są najpiękniejsze 🙂
Czy wy też tak macie, że nie możecie się napatrzeć na swoje dzieci?? 🙂
Aga, no co TY 😘 😘 MOże to taki chwilowy kryzys?? Przecież jesteście super rodzinką, macie dwie cudowne córeczki a Was połączyła wspaniała miłość, pamiętam jak nam opowiadałaś o tym jak się poznaliście 🙂 Jakie rozstanie... co wy gadacie??!! Rozstanie to ostateczność... Musicie ze sobą pogadać, pomyśleć co się zmieniło i zacząć nad tym pracować. Pamiętaj Aga, że masz nas i wal śmiało z problemami 😘
Gosia, trudno że dzielnica nie za ciekawa, ale będziecie na swoim 😁

• Mamusia
Krowa ja już nanosiłam świeżego sianka na posłanie dla Ciebie i Twoich Cielaczków 😉
Głowa do góry Kochana każdy musi przejść taki duży kryzys niestety nikogo to nie ominie 🤨 Pamiętasz jak ja miałam taki kryzys we wrześniu też już chciałam wracać do Polski i jakoś się wszystko ułożyło 😉 😘

• Mamusia
A tu CYCOLINA dla tych Zboczonych haha 😁 A tak serio to wiecie co w domu nie mogę chodzić z rozpuszczonymi włosami bo jak mnie Alicja za nie zczopi to klękajcie narody wyrywa połowę tego co ma w ręku !! 🤪
[URL=http://img4.imageshack.us/i/cimg1381qw.jpg/][IMG]http://img4.imageshack.us/img4/3954/cimg1381qw.th.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
Aga, może szara codzienność wam się wkradła. Wiadomo jak to jest, Ty zmęczona przy dwójce dzieci, marzysz tylko o tym , żeby odpocząć, a zawsze jest coś do roboty. Na pewno nie wierzę w to, że między Wami się coś wypaliło!! A macie możliwość żeby iść na randkę? Wiem, że mamie nie możesz podrzucić, ale może jacyś przyjaciele? Zostawiłabyś Mai mleko i byście poszli na jakiś obiad, czy kolację 😁
Pigi, tak się przyzwyczaiłam do Ciebie z WIELKIM BRZUCHEM, że aż tak dziwnie Ci bez niego 🙂 I szczupła jesteś, nie gadaj 😁 jakie chude rączki. My tak samo tyłyśmy i tak samo zrzucałyśmy,a teraz Ciebie pobiłam, bo ważę 66 kg, a przed ciążą 70 😜 Ale co z tego jak i tak nie widać, a brzuch mam 😠 sam się nie zgubi, a nie ma komu ćwiczyć 😜 w sumie to nawet nie mam kiedy.
Nooo nasze dzieci łapią za włosy i to jak mocno, co?? 🙂

• Mamusia
Ale co tak nagle między Wami się zmieniło? Od kiedy to się zaczęło i dlaczego??
Niech uśmiech Łukaszka Cię pocieszy, który jest przystojny jak jego tatuś 😜

[URL=http://img146.imageshack.us/i/7tydzukaszka1414.jpg/][IMG]http://img146.imageshack.us/img146/9530/7tydzukaszka1414.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Nina u nas co ś już się psuło za nim jeszcze z Mają jechaliśmy do szpitala,ale ten strach że mała może mieć operacje nas pogodziła ale nie na długo..
dziś za namową kolezanki chciałam pogadać z nim i powiedziałam że musimy pogadać,i czy zauważył że od 5 dni nie gadamy ze sobą,a on mi na to że nie gadamy by się nie kłócić...i czy przychodzą mi myśli o rozstaniu bo mu tak...później mu powiedziałam że zaczynam go nienawidzieć już chwilami,on że też ma mnie dosyć...i czy wogóle uwarzam że są szanse na to ze się ułoży miedzy nami bo miedzy nami iskrzy ale ze złości itp
później ze spaceru wrócilismy maja zasneła a oliwka bajki to je zostawiliśmy z moim bratem i poszliśmy na zakupy i jak obcy ludzie...obok siebie nie jak małżeństwo a kolega i koleżanka...pytał się czy chce na pewien czas zostać sama... mi się chce az ryczeć,ale nie moge się denerwować bo nie chce pokarmu stracić,nawet melise z miętą sobie zrobiłam...a oliwka mnie sie wczoraj i dzis pytała "czemu mamusia jestes smutna" to jej mówie ze zab mnie boli

Jeśli macie być ze sobą tylko dla dzieci, to to na pewno nie ma sensu. Musicie sobie odpowiedzieć na pytanie czy jest między Wami ta miłość, która Was połączyła. W końcu pobraliście się, zamierzaliście ze sobą spędzić resztę życia... więc warto o to walczyć 😘

• Mamusia
Aga, zawsze jest jakieś rozwiązanie 😘 😘 Przecież nie będziecie ze sobą na siłę i zatruwać sobie życia nie będziecie. . . jesteście młodzi.
Pigi nie bądź taka delikutaśna, że boisz się o szwy hahah, już na pewno zapomniałaś jak to się robi i masz tremę 😉 🤪 🤪 🙃 🙃 Kasia w Anglii jest znana Jessie J (piosenkarka)??

• Mamusia
hej 🙂 Wpadłam sie przywitac moze pozniej was nadrobie. W weeken byłam na egzaminach dlatego nie mialam czasu zajrzec a pozniej to my gdzies jechalismy to ktos do nas i tak ciagle cos. Dzis Dominik niespokojny jakis jest i wcale spac w dzien nie chial spal mi kolo polodnia prawie godzine ale na rekach bo co go polozylam to placz no i teraz troche kima wiec korzystam z okazji.
Ja mam wizyte u mojego gina w piatek ale juz tydzien temu wykorzysalam Pawła 🙂 hehe nie moglam juz wytrzymac. Tez nie wiem kiedy mam sie spodziewac okresu mam nadzieje, że nie szybko 😉
W czwartek mamy szczepienie tez to platne bierzemy.
Kurcze ale z Was laski Ola i Kasia 🙂 Ja waze juz 62 kg czyli tyle co przed ciaza a mam nadzieje jeszcze cos zgubic 😁 moze wpadne jeszcze pozniej

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
Nastąpił objaw zainteresowania mojego męża moją osobą - jak przysnęłam o 19 na kanapie to nakrył mnie kocem 🤔 i sam poszedł spać do pokoju dziecinnego...

no to moze go sumienie ruszyło, faceci tacy sa, mój mnie tak wkurwił ze siedze z mała na rekach i rycze jak bóbr, a on obrazony poszedł spac, faceci to prostaki 😠
my po wizycie, bioderko prawe rewelacja, lewe na pograniczu wiec na zabke duzo mamy kłasc i pytałam go o chuste, powiedział ze rewelacja, gdyby nie były takie drogie wszysytkim by polecał i jak bede nosic to nie bede miec problemów z bioderkami wiec to moze w koncu zamknie wszystkim buzie

• Mamusia
Hej Pięknotki 🙂 Nina najlepszego z okazji urodzinek troszkę spóźnione, ale szczere. Mini może parę dni rozłąki da twojemu M do myślenia??? Załatwiłam w końcu chrzciny na 2 kwietnia jutro idę załatwić sale i menu. Nareszcie Maji skończył się katarek i może normalnie spać i oddychać, bo bidulka się tak męczyła, aż płakała przez sen, ale już na szczęście jest dobrze 🙂

• Mamusia
Mini nie denerwuj się, bo tylko może Ci zaszkodzić i stracisz mleko z tych nerwów wiem, że łatwo jest mówić, ale wiem to po sobie, że jak ja się wku…. to mam mało mleka, a jak jestem spokojniejsza to cycki mam pełne i Maja zadowolona 🙂 Ja też mam sprzeczki ze swoim czasami to mam ochotę go walnąć…SPOKOJNEJ NOCY 🙂

Hejka 🙂
Nadrabiam stopniowo,bo się pogubię:
Ola super wyglądasz,na tym jednym zdjęciu nie do poznania 🤪,oczywiście mała słodziutka 🙂...ja nie znam hasła do AGU 😞,nie mogęwejść obejrzeć zdjęć 😞

Aga Pawełek minyrobi nieziemskie 🤪...słodziutki jest 🙂

Agata jak Zosia i jej podrapana buźka i skaza...lepiej???

Aga-Mini co się dzieje???? Chcecie się rozstać 🤪? Może to przejściowe????

nadrabiam dalej...
Kasia wyglądasz super,ale sobie tą wagę zawyżyłaś 😮
Aga-kafinka dobrze,że Maja już zdrowa 🙂
A co z Iwoną,jak mały,wiecie coś?????

Mini ja Cie doskonale rozumiem...u nas też jest na skraju rozstania 😞
nie piszę o tym co się u mnie dzieje,bo nie chcę Wam głowy zawracać...ale mój mąż pije średnio co 2-gi dzień,a jak jest pijany to zmienia się wpotwora-np.wczoraj wrócił o 17,akurat kumpela ode mnie wychodziła nasza wspólna,przyszłasię pożegnać,bo wyjeżdza do Norwegii,chyba na stałe...nie dość,że czekałam z obiadem i nic nie jadłam to wszedł,zrobił sobie a potem do mnie,że głodze Oskara,bo wolę koleżankę niż zgrzać małemu kiełbaskę(gdzie zawsze później je i nie był głodny)
oczywiście wyzwiska,których nawet nie przytoczę są zawsze 😞
ostatnio mi wygarnnął,mam jego syna w dupie i tylko myślę o tym,żeby nie płacił na niego i to ja chcę wnieść sprawę o obniżenie alimentów:woohoo 😞a on chciał!)
wczoraj wygarnął,że ja tylko na mieszkanie liczyłam po dziadku!!!
albo mi powie,że zapomniałam u kogo jestem i że on nie musi w domu jeść,bo może w Sheratonie tylko ciekawe jak długo ja wytrzymam bez jedzenia!!!
najgorsze,że wciąga w to Oskara-m.in. mówi mu-kogo kochasz bardziej...nie idź do mamy,bo jest głupia,mam woli Sebastiana!!!!
Oskar jak onkrzyczy to się cały trzęsie!!!! mówię mu,że się boi krzyków a jak Oskar do niego pójdzie,bo go woła to mówi,że mnie się boi,bo do niego idzie a nie do mnie
no kurwa jk można kazać dziecku wybierać!!!!on kocha nas obu,wiadomo,że pójdzie do niego,tymbardziej jak go od rana nie widzi
ciągle słucham,że mnie nienawidzi,nie możena mnie patrzeć,jestem idiotką itd,że pewnie co chwilę jakiś facet umie jest,dlatego dzwonię zawsze czy już jedzie
na drugi dzień oczywiście przeprasza,mówi,że on tak nie myśli,że miepamięta co mówił...a potem znowu to samo 😞
no i za każdym razem jest-idź się poskarż na brzuszku!!!!

ja już nie pamiętam kiedy wyszłam gdzieś sama bez dzieci,24 h z nimi apowiem Wam,że brakuje mi,żeby choć na krótki spacer iść,odpocząć chwilę....wieli pan jest biedny bo pracuje,bo przecież ja nie mogę być zmęczona...ja tylko sprzątam,gotuję,chodzę z dziećmi na spacery,zajmuję się nimi non stop...nie ma co mie zmęczyć nie?
nie mam nawet jak iść do dentysty,choć muszę 😞 albo z moimi plecami do neurologa po głupie tabletki przeciwbólowe..przecież ja mogę umierać z bólu...a ręka drętwieje mi i nie mam sił w niejnic utrzymać,jedyne co to ciągle smaruję końską maścią
jedyny lekarz u którego byłam to ginekolog na kontrolę,bo to onmiał w tym interes...a i tak był wyrzut-że dla lekarza czarne stringi zakładam 🤪....szczególnie,że mam prawie same czarne...idiotyzm!!!
ja już niewiem co robić 😞...raczejnic nie zrobię 😞

przepraszam,ze Wam ględzę,ale mi trochę ulżyło 😞

• Mamusia
hej laski 🙂 Widze, że znowu jakieś problemy z facetami... ech czasem tak już bywa ja z moim też się sprzeczam chociaż ostatnio już dosyć dawno temu. Ja po prostu jestem zmęczona mały czasem śpi ładnie w nocy a czasem mnie normlanie wykańcza i ja po prostu później chodze jak taka mina, która w każdej chwili może wybuchnąć 😉
Śliczne mamusie i śliczne dzieci grudniowe aż się napatrzeć nie można 🤪
Co do chrzcin my chyba robimy 19 marca bo tak mi pasuje, że mogę na zjazd nie jechać. Chyba będę w domu robiła chciałam sale albo katering, ale robimy na 20 osob wiec chyba nie ma sensu

hey cio tam laski??? Moja zasnela na chwile... Hihi
dzisiaj piekna pogoda wiec spacer murowany... Wkoncu... Eh dziewczyny ci faceci... Coz na nich poradzic... Opisuje ich jedno wyrazenie samolubne swinie... Eh...

Aga on jak jest trzeźwy to jest kochany a jak wypije to się zmienia w potwora,mówi straszne rzeczy i okropnie się zachowuje...mniejsza ze mną ale Oskar już wiele rozumie 😞...on nie rozumie jak jest pijany,ze krzywdzi dziecko!!!!
Ostatnio otworzyła balkon,żeby obrączkę wyrzucić...tyle,ze ja Sebusia miałam nagiego prosto z wanienki w pokoju!!!!
Mam dość wyrzygiwania,że ja nie pracuje,że mieszkam u iego w domu...Bożejesteśmy małżeństwem,przecież to wszystko jest wspólne...mam w dupie jego jebane mieszkanie,zresztą sprawy o spadek jeszcze nie dał od ponad roku do sądu a za mieszkanie nie płacimy od roku...dojdzie do tego,ze mu zabiorą a jak będzie tak dalej się staczać to ja z dziećmi wkońcu odejdę...zostanie SAM
nie ma go często całe dnie a jak wróci to myśli,ze prezentem zastąpi Oskarowi miłość!!!!
Sebusia często nawet na ręce nie weźmie,ostatnio mu śliniakzałożyłam,no ulewa i leżał w kołysce to mi powiedział,ze chcę dziecko udusić 🤪 a wczoraj mu na buźkę położył przytulankę
rano mi pisał,ze jestem kochana,bo powiedziałam,zeby kumpel się u nas zatrzymał,bo gożona wyrzuciła a wieczorem,że mnie nienawidzi
ja codzienie myślę i boję się w jakim stanie wróci
jak nie pije to jest ok,pobawi się z małymi,pomoże mi...kurwa co ten jebany alkohol robi z ludzmi...czuję się jakbym miała dejavu...moja matka robiła to samo co on,piła a miłość chciała kupić zabawkami,ciągłe awantury,alkohol 😞

Aż mi się żyć nie chce...tylko nie zostawię dzieci samych

Aga choć zamieszkamy razem ha ha...spokój od facetów 😁 😉

Dlatego też chcę wrócić szybko do pracy i stać się niezależna od niego
nigdy nie podejrzewałabym o o to,że będzie takim egoistą...zapomniał jak ja pracowałam na 3 zmiany nawet w każdy weekend i jeszcze sprzątałam,gotowałam i się Oskarem zajmowałam...a on pracuje(nie powiem,bo ciężko czasem)5 godzin dziennie,5 dni w tyg i jest wielce zmęczony życiem 😠