Skocz do zawartości

Mamy listopadowe jak sie czujecie | Forum o ciąży

Marzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia82

1431

• leniuch

1490

• Sathi

1519

• akigo

1373

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Trzeba poprawić bo doszły mamusie 🙂

Paulisia jest,Mamasynka no ale to musi Hania poprawić 🙂
U Kukunari imię jest już wiadome,pozmieniało się troszkę :P

U mnie według usg termin jest na 10 listopad,ale ja pozostaje przy 13,z miesiączki jest chyba bardziej wiarygodny 🙂

Paulisia poczekaj jeszcze trochę,do porodu trochę zostało :P

Sama jestem ciekawa która z Nas pierwsza urodzi 🙂

• Mamusia
hania hania zrobiła tą listę 🙂

olga te piosenki to ja znam i te klipy bo moim dzieciom ciągle puszczam z you tobe, ale do słuchania i tąnczenia bo niektóre to są niezłe ...

a witam Jagodę !!! nareszcie ktoś z okolicy 🙂

no i reszty nie pamiętam co miałam napisać. hehe

a widzicie [poszłam po Maje a ta mi mówi że kolczyka nie ma i mi pokazuje zakrwawione ucho 🤨 pani nie wie jak to się stało (oczywiście wróciłam się do przedszkola z pytaniem jak się to stało) miała podpuchnięte więc musiała nieźle szarpnąć. kurcze ona ma niecałe 2 miesiące. ale poszłam do kosmetyczki kupiłam drugie przebitki i na szczęście dało się założyć jej na to uszko. bidulka się trochę zestresowała niestety, no ale niestety było albo ściągnąć drugie - i niech zarosną, albop założyć tego jednego i niech się dalej goi.

dostałam też mój kombinezon dzisiaj 😁 😁 😁 😁

oki to potem znowu zajrze 🙂

• Mamusia
Hania na pewno Was dopisze i Olga jeszcze jest do dopisania.

Madeline o ile dobrze pamiętam będzie miała córeczkę,długo jej nie było u Nas,co nie??

Kasiu a może takie na śrubki lepsze by były do szkoły,chociaż nie bo to dzieciaczek,to może zgubić,ale że wychowawczynie nie wie jak to się stało to szok 😲

Tak jak Kasia mówi,większość z Nas spędza całe dnie bez towarzystwa 😞 ale mamy Siebie i Nasze listopadowe forum :P

Mamsynka odpoczywaj,leż i uważaj na Siebie,niewiele zostało 😉

• Mamusia
Jeszcze Madeline i Agnieszka!Ciekawa jestem co z nią dawno sie nie odzywa. mamy ja na NK. Bardzo dawono jej tu nie było mam nadzieje ze u mniej wszystko ok.
U mnie dzisiaj mama cały dzionek siedziała odrobiła mi lekcje z mały uff mam z głowy.
Ja jakoś lepiej sie czuję .Szwagierka mi kupiła ręczniczek dla małej. Więc juz jeden mam.Ja mam z nia fajnie. Ona jeździ na giełde bo stpoi na rynku to mi zawsze coś taniej kupi 🙂.
Moja malutka też dzis bardziej ruchliwa i też mi brzuch faluje.

• Mamusia
jagoda mam dwoje _ taj jak iwonka 🙂 (akigo) starsza córa Zuza ma 6 lat, młodsza Maja ma 4 latka 🙂

gosiu ona ma przebitki - musi mieć przebitki bo to stal hirurgiczna i od niej nic się nie dzieje i dobrze się w nich uszy goją. ona ma niecałe chyba 2 miesiące uszy przebite. na szczęście już jest ok, ale mam nadzieję że już się coś takiego nie przydaży. ostatnio wleciały obydwie na siebie na przedszkolu na placu zabaw i Maja chodziła z niezłym guziorem ... od razu mnie pani zaczepiła tłumacząc się co się stało, a na drugi dzień jeszcze mnie zawołała jak ja na tyo zareagowałam (może chciała bym ją opieprzyła :P wkońcu są pod jej opieką), ale powiem wam że mamy fajne przedszkolanki, nie ma co na nie narzekać i lubią dzieci i fajnie się nimi zajmują ... 🙂 .... w sumie to mają dwie przedszkolanki. jedną lubię bardziej drugą mniej i nawet dziewczyny sobie tak samo upodobały.

• Mamusia
Jestem ponownie 🙂 Witaj Jagoda , jesteśmy z Tobą , staraj się być spokojna bo stres też swoje robi , Całuski. A ja załatwiłam część rzeczy co miałam załatwić, na obiadek były kluseczki z sosem bolońskim mniam :P Po rannej wizycie miałam 10 stron do nadrobienia 🙂 Ja też jestem bardzo ciekawa kto od nas pierwszy urodzi :P Już niedlugo do listopada tylko półtora miesiąca, a tak niedawno każda z nas prawie, martwiła się czemu jej brzuszka jeszcze nie widać pamiętacie? Ale to szybko minęło nawet nie wiem kiedy, mi się najbardziej dłużyło w pierwszym i początku drugiego trymestru