Skocz do zawartości

Mamy listopadowe jak sie czujecie | Forum o ciąży

Marzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Otlesiu chyba bym się stoczyła dziś z tej górki a nie pod nią weszła... 😁 😉

Akigo kochana ta Twoja Ada. 🙂 Pewnie Marysia też taka będzie. 🙂

Leniuszku śliczny kombinezonik, w takim fajnym, żywym kolorze. 🙂 Body też urocze. 🙂

Maiha chyba tak. :P A co do karty to bym też tak zrobiła jak babka radziła - po prostu poprawiła samemu na karcie. Sprawę samego usg rzeczywiście musisz wyjaśnić z nimi przed badaniem. A przynajmniej tak myślę. 🤨

Leniuszku wiesz, pewnie lekarze nie chcą niepotrzebnie przesadzać z tą ilością usg. W końcu jak nic się nie dzieje to po co? A i tak niedługo zobaczymy nasze brzdące. 😉

Mój dziś ma dzień wojownika, jak już mówiłam. 🙂 Wojuje od wczesnego rana. Oj, lepiej dla mnie by się nie sprawdziło, to co któraś z Was pisała, że takie jakie są teraz będą po urodzeniu... 🤪

• Odpowiedzi 14,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia82

1431

• leniuch

1490

• Sathi

1519

• akigo

1373

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A ja po zakupkach ale mam takiego lenia,że brak słów,jak nigdy,kompletnie nic mi się nie chce ☺️

Karolinko podziwiam,bo ja z górki szłam i już najchętniej to bym się do domu cofnęła 🤪

Iwonko wspaniała ta Twoja córka 🙂 odciąży Cię trochę jak już Marysia będzie :P

Asiu kombinezon uroczy,w moim ulubionym kolorze 🤪 też taki poproszę 😁 body słodkie 🙂 co do usg to jak nie ma zaleceń więcej to się nie robi za dużo i za często,niby nie szkodzi,ale każdy lekarz ma inną opinię,a tak jak Paulinka napisała już niedługo zobaczymy te Nasze Maluszki 😉

Kasieńko odpoczywaj,bo ostatnio to w ogóle masz dzień za krótki,tyle załatwiasz,uważaj na Siebie 🙂

• Mamusia
7 stron w plecy!!!to jest nie do nadrobienia,łóżeczko już stoi,a raczej kołysze się (jest na płozach) wygląda super,szkoda tylko że jeszcze jest puste,chyba jutro pójdę do mojej ulubionej taniej hurtowni po pościel.
a teraz padam,właśnie miałam klientkę,balejage i przedłużanie kudełków.padam na pysk, a raczej na kręgosłup,coś strasznego,przydałby się masażyk...

• Mamusia
Witam
My wrocilismy ze szkoly ale sie nameczylam ale fajnie bylo ,pogadalo sie z dziewczynkami one tez maja przewaga na listopad grudzien porody

Teraz sie wykapalam zjadlam zupke ogorkowa i zagladam co tam u was...
Zapomnialam powiedziec ze wczoraj myslalam ze odejde od zmyslow,wogule niemoglam spac,jeszcze o 2 w nocy 6 kanapek zjadlam z seremi ogoreczkiem i pol krzyzowki rozwiazalam,teraz to juz warze tone....

• Mamusia
cofnęłam się do wpisu leniuszka,śliczne bodziaki!!!lubię takie kolory..
poczytam dalej to popodziwiam resztę nowych fotek..
a staniorki też niezłe mogłyby być bardziej sexi no ale niestety ciężarówki i mleczarnie to chyba nie mają prawa czuć się sexi!! 😉 😞 🙂

• Mamusia
ach mam chwilkę bo mąż sport ogląda więc wpadłam przeczytac o czym piszecie 🙂

staniczki super-ja tez musze kupic jeden albo dwa 🙂widziałm w auchan takie tanie za 11zł chyba jeśłi dobrze pamiętam wię ckupie je sobie i tak nie zmaierzam za długo z nich korzystać:P bo nie podoba mi sie w nich biust:P wole takie sportowe jak juz kiedys pisąłm ale tych mam już z 10:P na zapas żeby było heh

olga własnie wstaw nam zdjęcia łóżeczka 🙂 pooglądam sobie chociaż, bo ja jescze nie mam ale nawet jak kupie to poskłada mi je mąż jak ja bede w szpitalu

• Mamusia
cześć dziewczynki 😘
niestety juz nie zdołam nadrobić wszystkich zaległych stron, nie było mnie dwa tyg!!! przez ten remont nie mam netu, teraz chwilowo jestem u rodziców i zajrzalam do Was.
Jak u Was?? wszystko w porządku??
Mój Szymon bardzo kopie, rozpycha się 🙂 coś czuje, że urodze wcześniej 😉 jutro jedziemy na ostatnie zakupy- łóżeczko i wózek 🙂w przyszłym tyg postaram sie wejść na brzuszka, to wiecej poczytam, bo teraz juz lece do siebie.
Buziaczki dla wszystkich mamusiek i brzuszków 😘
😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘