Skocz do zawartości

Mamy listopadowe jak sie czujecie | Forum o ciąży

Marzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia82

1431

• leniuch

1490

• Sathi

1519

• akigo

1373

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hehe iwona bo mi dogadujesz :PP z tym racji wieku bo też nie najmłodsza :PP ..... a każda kobieta jest piękna 🙂 i każda ma swoje wady i czepia się czegoś we własnym wyglądzie 🙂 ja to cycki małe mam ech, .. ale będę dłuuugo karmić by się nacieszyć duuuużo większym rozmiarem hehe ....

• Mamusia
Echhhhhhhh kobietki Wy to macie dobrze,cały dzień w domku 🙂 ja pracuję i tylko wieczorami jestem o ile mam siły jeszcze to zaglądnę,ale jak widzę że tutaj 15 stron do nadrobienia to już opadam z sił 😞 bym chciała częściej zaglądać,no ale nie mam jak 🥴

Dzisiaj miałam taki dziwny ból z jednej strony,aż się wystraszyłam,płakać mi się zachciało 😞 ale mnie uspokajali w pracy że może dzieciątko się przemieszcza,ruchów takich porządnych jeszcze nie czuje,coś tam mnie trochę i delikatnie mizia,ale to jeszcze nie to.Wystraszyłam się jak cholerka 😞

• Mamusia
Ja bym chyba zwariowała w domku sama 😞 Wolę chodzić do pracy,szybciej mi czas leci.Nie mieszkam w Polsce i tutaj jestem tylko z moim N,a wiesz jak On jest w pracy to ja sama w domu,szkoda gadać bym sfiksowała chyba.Na początku byłam 8 tyg na zwolnieniu,z tego względu że pierwsza ciąże poroniłam,to wolałam już dmuchać na zimne.

• Mamusia
ok ja ide spac teraz to już na serio - choć bąbel się teraz obudził i mi się wierci 🙂 ... jak znajdziesz to nas pozapraszaj - nie wiemczy mogę tak powiedzieć za wszystkich :PP ale chyba mogę 🙂. nie powinnaś mieć problemów ze znalezieniem bo wyskakuja tylko trzy kaśki. miejsowość klucze - to nie pomyłka 🙂

• Mamusia
O RANY JULEK Babki - zwariowaly-oszalaly 😉
2 dni mnie zaledwie nie bylo a do nadrobienia ponad 20stron a ile postow... ufff przebrnelam przez to 🙂 dlatego dopiero o tej porze pisze 🙂
Postaram sie krotko i zwiezle:
- wczoraj bylam na badanku - kolejnym USG genetycznym, nieinwazyjnym 🙂(jesli kogos interesuja szczegoly to piszcie) Dzidzia rozwija sie prawidlowo i wazy 350g 🤪 poza tym po raz kolejny wyszlo, ze babeczka 🙂
- zgaga dopada mnie czasem, ale tylko kiedy zjem zbyt obfity posilek, lepiej zjesc kilka mniejszych (tak twierdza lekrze)... Ale jak juz jest to wystarczy szklanka mleka i po problemie 🙂 bez zadnych medikamentow.
- dzidzia wiercipieta niesamowita kopie mame pod zebrami przewaznie 🙂
- za pare dni zmieniam miejsce zamieszkania 🙂 wybieram sie w cieple kraje 😁
- na n-k szukajcie: sandra fuerteventura lat 28 😁

Dziubaski laski i bobaski :laugh:

• Mamusia
beatasz widze żeśmy się też odnalazły 🙂

wiecie co, normalnie moje maleństwo to się przestawiło z pory rannej na nocną. Wszystko było normalnie dopuki któregoś razu z mężem żeśmy nie przespali całego dnia prawie. I od tam tej pory, dzidzia kopnie w dzień raz na jakiś czas, a w nocy tak daje czadu , że jak będzie większe to nie będę mogła spać hehe. :laugh: Wczoraj to myślłm że mi wyskoczy z brzuszka :laugh: