Skocz do zawartości

\"Jestem jak male ziarenko..\"-Bejbiki styczniowe 2011 | Forum o ciąży

molala

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
To w końcu "tylko" faceci 😉

Asia ja daję kilka razy dziennie (3-4 razy dużą łyżkę) a i tak zazwyczaj Mała wszystkiego nie wypija. Daję jej taki sam czas jak inne leki czyli dopóki widzę, że jej potrzeba

ja se chyba zaraz humor poprawię i poszukam coś na llegro. Muszę kupić sobie krem więc może jakiś ciuszek znajdę 🙂

• Odpowiedzi 23 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• wesa

2463

• kasiulek85

1984

• nusia27

1988

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Za mną ostatnio chodzi turkusowy 😉 Nie wiem którą kupić 😞

Moi "kochani" teściowie pierwszy raz pamiętali o naszej rocznicy (w ogóle o święcie jakimkolwiek). Nawet o urodzinach syna często zapominają a dziś oboje już do mnie dzwonili. Półokrągła ta rocznica może dlatego 😉

• Mamusia
dziewczyny ale mam dzisiaj lenia
właśnie ..... wstałam
rano pokręciłam się po domu przygotowałam listę zakupów na obiad i stwierdziłam że się położe
no i pięknie godzina 16 mąż za 10 minut wraca do domu a tu ani zakupów ani obiadu
powiedziałam mu że ma kupić mleko
jeszcze nie wie że przyniesie sobie składnik na obiad - naleśniki hihihi 😆 ale będzie się ze mnie śmiał

justynko To wasza rocznica.
Może być szczególną okazją do tego, by się zatrzymać i spojrzeć wstecz na to, co osiągneliście w ciągu waszego małżeństwa.
Jest to czas zarezerwowany na wspomnienia radosnych chwil oraz rozwiązanych problemów.
To czas na podziękowanie Bogu za rozwój waszej miłości i trwałości waszego małżeństwa.

ja nadal zle sie czuje z noska leci 😁 i zarazilam meza 😁

jeszcze 13 dni do usg 😁

• Mamusia
Jeszcze raz [URL=http://img255.imageshack.us/i/moniaurodziny.gif/][IMG]http://img255.imageshack.us/img255/3570/moniaurodziny.gif[/IMG][/URL]

HONORATKA ale się uś miałam z tego obiadu Waszego dziś 😉

Niuśka a jak patrzyłam na Twoje fotki to wydawało mi się, że brzusio wcale nie jest za mlautki

a ja tylko pije zwykla herbate nie lubie owocowych w saszetkach a takie granulowane słodkie z checia wypije 😁 kawy nie pije bo nie lubie w zadnej postaci i herbate musze miec do wszystkiego ale pije taka jak siki 😁

• Mamusia
Ja to generalnie herbat to wypijam kilka rocznie dosłownie a od wody niegazowanej to -jak śmieje się moja mama- mam już chyba żaby w brzuchu. Do wszystkiego

Jejciu jak ja bym już chciała żeby to był czas na złożenie łóżeczka i ostatnie dni oczekiwania na naszego Skara małego. Albo przynajmniej Święta Bożego Narodzenia bym chciała 🙂