Skocz do zawartości

\"Jestem jak male ziarenko..\"-Bejbiki styczniowe 2011 | Forum o ciąży

molala

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 23 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• wesa

2463

• kasiulek85

1984

• nusia27

1988

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Molala, tak cudowne uczucie zobaczyć kropeczkę i potem widzieć jak rozwija się.
Ja zobaczyłam swoją pierwszy raz w 7 tc, a czas szybko zleciał, teraz już prawie jestem na finiszu - od dzisiaj zostało 19 dni do terminu 🙂

A inne Stycznióweczki 2011 powinny niedługo dołączyć, jedne czekają na 2 kreseczki, drugie czekają pewnie na potwierdzenie u lekarza, inne poczekają do końca trymestru. Ja na brzuszek zarejestrowałam się w 4 m-cu.

Dużo zdrówka i spokoju 🙂

Pozdrawiam 🙂

• Mamusia
Witam! 🙂
dopisuję się do Was Mamusie styczniowe! dokładnego terminu jeszcze nie znam bo nie byłam u mojego Gina( wybieram się na początku czerwca) ale z moich obliczeń wychodzi mi połowa stycznia! 🙂 moje dwie kreseczki ujrzałam 9 maja!
jestem już mamusią lipcową 2009! mam cudownego synka Marcelka i po cichutku marzy mi się córcia ale najważniejsze żeby było zdrowe!
pozdrawiam

• Mamusia
Witam,
walcząc z całodobowymi mdłosciami i wymiotami (uroczyście wkroczyłam w 6 t.c.), a także płacząc nad tym, że można ułożyć kostkę rubika w 10 sekund dołączam się do jeszcze wąskiego grona mamuniek rozgrzewających silniki na styczeń. U mnie to będzie końcóweczka stycznia.

Gratulacje dla Was stycznióweczki 🙂 ależ ten czas leci jak szalony 🙂 niedawno ja męczyłam się z mdłościami i liczyłam dni kiedy przejdą potem do każdego USG i podglądania a później do porodu i teraz mam już swój Skarbek chociaż czasem bywa ciężko ale za te pierwsze uśmieszki świadome i nieświadome jestem w stanie znieść wszytsko i za tą małą łapkę która sobie leży na moim cycusiu jak Misia wciaga mleczko...KOBIETKI DZIECKO TO NAPRAWDĘ CUD! Życzę jak najmniej dolegliwości ciążowych, rozstępów 😉 cellulitu i bezbolesnego porodu 😘

• 2 tygodnie później...
  • Mamusia
No to ja dołączam do stycznióweczek. Moje maleństwo ma przyjśc na świat 20.01.2011 🙂 Już nie mogę się doczekać aż będzie wiadomo czy urzodzę Tomeczka czy Natalkę.. Niby dopiero 9 tydzień a ja już mam wrażenie że brzuszek jest troszke bardziej wypukły. Pozdrawiam wszystkie stycznióweczki i zdrówka życzę :*

• Mamusia
Witajcie Stycznióweczki 🙂
Czy można dołączyć? My test zrobiliśmy na majówce Lekarz potwierdził wczesną ciążę 12 maja. Termin mamy na 6 stycznia. Tak jak moja mama ze mną. Urodziłam się jednak w Sylwestra. Czyżby czekała nas powtórka z rozrywki? Na pewno jednak będzie to wspaniały noworoczny prezent

Razem z mężem i naszą córeczką Natalcią czekamy na naszego dzidziusia.

Pozdrawiam serdecznie

• Mamusia
Mamusie styczniowe co tam u was???? U mnie brzuszek powoli sie zaokrągla, szybciej niż przy pierwszej ciąży. Z córką pojawił sie dopiero ok 3 miesiąca. Ale to fajnie, teskniłam już za brzuszkiem:P:P Teraz licze na synka, jeszcze kilka tyg i sie okaże co sie kryje w brzuszku. 🙂