Skocz do zawartości

\"Jestem jak male ziarenko..\"-Bejbiki styczniowe 2011 | Forum o ciąży

molala

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 23 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• wesa

2463

• kasiulek85

1984

• nusia27

1988

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A wracając do grzybków słyszałyście o tym 6 latku co to kilka dni temu zjadł grzyby (m.in. był wśró nich muchomor) a dziś lekarze kilka godzin przeszczepiali mu wątrobę, której dawca znalazł się dosłownie w ostatniej chwili. Swoją drogą grzybki pyszne ale za wielu właściwości odżywczych nie posiadają.

a propo's grzybow,,,,mi dzis sie zachcialo takiej polskiej zapiekanki dworcowej,,,,tutaj takich nie ma 😞 wiec, smaze grzyby i sama bede takowe robic...........
nusia...w anglii sa jak w polsce chamburgery,zapiekanki i hot-dogi? czy tylko mc.donalds?

tu tez same fast foody ,ale takich jak w polsce-pysznych z surowkami to nigdzie nie robia....i tureckich kebabow pelno.lece do patelni ,,maz zaraz nalot na dom robi 😎 ...milego dnia dziewczyny 🙂

• Mamusia
Mój też łzy miał na każdym usg z Natalą a jak ją urodziłam i pierwszy raz nas zobaczył to płakał jak dziecko. I dziękował 🙂 Dał mi takiego słodkiego misiaka. Do tej pory mam ciarki jak na tego pluszaka spojrzę. Cudowne chwile i emocje. Oby każdy człowiek miał takich jak najwięcej w swoim życiu

• Mamusia
hej mamusie 🙂
jestem po wizycie i z dzidzią wszystko ok 🙂 słyszałam bicie serduszka 130 uderzeń na minutę 🙂
z cytologi wyszło mi że miałam jakieś jakieś grzyby które morfologicznie odpowiadają Candida i zmieniła mi się flora bakteryjna 😞
jeżeli chodzi o mój ból w prawym boku w żebrach to muszę iść do szpitala bo mój gin musi to skonsultować z neurologiem bo to może być coś na tle nerwowym (nerwica czy coś 😞 )

• Mamusia
Hej dziewczyny. Ale się rozpisałyście. Dawno mnie tu nie było (przez tydzień przez te burze nie miałam neta- radiowy). Ostatnio sporo się wydarzyło, miałam straszne skurcze zresztą mam nadal, w związku z czym mój gin ściągnął mnie na wizytę przed terminem. Na szczęście okazało się że to nic poważnego, ale przepisał mi nospę 3*po 2 tabl. i luteinę dopochwową 2 * po 2 tabl. Na początku września czeka mnie kolejna wizyta. A co najlepsze będę miała córcię, lekarz nie miał żadnych wątpliwości co do płci. Jeszcze jej nie ma na świecie a mojego męża już sobie owinęła wokół palca hehe 🙂 A tak to z dzidziusiem wszystko w porządku serduszko wygląda na zdrowe, nerki i żołądeczek też oglądał ale tylko tak pobieżnie, bo na następnym USG będzie sprawdzał dokładnie. Więc możecie do listy stycznióweczek dopisać że będę miała Natalkę 🙂 Co do wagi to ja tez już przytyłam 3 kilo.. Masakra jak to leci. Mam nadzieję że tempo tycia się troszkę zmniejszy, z tym że ostatnio ulegam pokusom dość często 😜

• Mamusia
milka gratulacje 🙂 to już jest 3 dziewczynki prawdopodobnie na 1 chłopca kasiulka 🙂
może wesa też przyniesie jakieś nowe wieści...
kasiulek masz wizytę dzień po mnie we wrześniu, ja licz na to że też się dowiem 🙂
póki co mój mąż daje radę żeby ze mną chodzić na usg - zawsze odlicza ze mną i nie może się doczekać 😘

• Mamusia
Ja już po wieczornej gimnastyce. Ocieplają nasz blok, zrywają stare tynki, styropian i kładą nowe. Codziennie mieszkanie wygląda jakby remont odbywał się we wnątrz 😞 No a okien w taką pogodę nie zamknę. Koszmar. Codziennie by móc się położyć muszę odkurzyć łóżka a także podłogi w całym domu, balkon... Spalam w ten sposób obiad 😉

Listę zaktualizuję w czwartek bo jutro mam dzień poza domem: wizyta u gina, wyprawa do pracy oraz kilka sprawa w urzędach. Już się boję ale 31 podpisujemy akt notarialny na tę działkę co sprzedajemy i potrzeba dołączyć kilka papierków. Już widzę te kolejki i miłe panie urzędniczki 😠

Spadam pod prysznic 🥴. Spokojnej nocki

• Mamusia
Hej juz jestem!
Najszczęśliwsza na świecie, szczęśliwszej nie ma hehe BEDZIE SYNEK 🙂 🙂) 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
tak sie cieszę, cała rodzinka oszalała, a mąż to juz nie mówie, chodzi taki dumny.
Dzidzia zdrowa, waży 254 g.
Ja waże 3 kg więcej 🙂
Z tej radości chyba nie zasne. Buziaki mamusie i do jutra