Skocz do zawartości

Redakcja

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Dorka1986 napisał(a):
wlasnie to sprawdz sklad bo rzeczywiscie jak jest taki sam sklad to nie ma sensu placic za marke 🙂

No ma nieco inny skład, patrzyłam na ten podwójnie działający krem przeciw rozstępom. Jak skończę ten co mam to sobie wypróbuję, tym bardziej że brzuch będzie już duży 🙂

• Odpowiedzi 672
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja też używam musstele bo podobno jest bardzo doba, poleciła mi koleżanka farmaceutka.
jedyny jej minus to cena 🤢

Mam też tańsze kremy perfecta i smaruje się na zmianę rano tym wieczorem tym.
Też mi się często nie chce ale myślę wtedy o tym jak "pięknie " wyglądają rozstępy 😮 od razu łapie za krem z półeczki....

• Mamusia
Witam miłe 20tki, teraz to chyba tylko ja zostałam bez fotki 😞
Ja też się do tej pory niczym nie smarowałam a brzuszek już spory, no ale skoro mówicie że to takie ważne to chyba cosik kupię, bo jakoś nie uśmiecha mi się wyglądać jak mapa z kreskami w każdym punkcie brzuszka 🤢

to ciekawa jestem co teraz przypominasz swoim wyglądem skoro do człowieka masz się dopiero upodabniać hehe
no mi też sporo brakuje do normalności ale już to gdzieś pisałam niebawem biorę się za siebie

Normalność to bardziej zidentyfikowany obiekt chodzący. Ja miałam plany na sprzątanie ale niestety podłóg nie mogę umyć bo tylko to mi zostało a okazało się że dziś jakies zawiadomienie było że u mnie wody nie będzie. Chwilę się poplączę i pojadę do szwagierki przygotować jej potrawy na imprezę andrzejkową czy ostatkową nie wiem co to

• Mamusia
Ewelinaaleks napisał(a):
Wy dziewczyny sprzątacie a ja właśnie z pillates dla ciężarnych wróciłam.. 🙂
Kurcze też chciałabym już czuć kopniaki a tu narazie muszę na wstrzymanie sobie wziaść.... 😞

A gdzie chodzisz na ten pilates? Bo ja też jestem z Warszawy...

• Mamusia
Zajęcia w gimnasionie są 3 razy w tyg z jedną prowadząca. Naprawdę polecam bo warto ul. Al Stanów Zjednoczonych, teraz chodzę do joga klub dziś byłam pierwszy raz w tej placówce ale nie jest najgorzej tu jednak jest więcej możliwości wybrania dnia zajęcia bowiem odbywają się codziennie oprócz soboty prowadza różni instruktorzy a dodatkowo znajdziecie tu jogę dla kobiet w ciąży.