Skocz do zawartości

Redakcja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 331
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dzięki dziewczynki - przekazałam gratulacje siostrze - nawet nie wiecie jak fajnie się patrzy jak ona ma już Niunia przy sobie - taka trochę naturalna zazdrość mnie bierze, że ja jeszcze muszę tylllle czekać 🙂

• Mamusia
kasjalena2 napisał(a):
Dzięki dziewczynki - przekazałam gratulacje siostrze - nawet nie wiecie jak fajnie się patrzy jak ona ma już Niunia przy sobie - taka trochę naturalna zazdrość mnie bierze, że ja jeszcze muszę tylllle czekać 🙂

Ale za to potem jaka radosc bedzie 🙂 🙂Warto poczekac na swoje szczescie 🙂Z reszta obie juz za polowa jestesmy,szybko nam zleci 🙂 🙂Przynajmniej mam taka nadzieje hehe.

• Mamusia
kasjalena2 również gratuluje siostrze dużego maleństwa hehe Ja niestety ostatnie 4 dni spedzilam w szpitalu gdzie wtrafiaja ciezkie genetyczne i rozwojowe wady i nasluchalam sie strasznych historii i powiem szczerze ze podziwiam te dziewczyny ktore tak walcza o swoje malenstwa mimo ze niektore nie maja nawet 60% pewnosci na to ze po urodzeniu dzidzia ich przezyje Wielki szacunek dla takich mam ja nie wiem czy bym w takiej sytuacji zrobilam Jutro mam połówkowe badanie i strasznie sie boje chociaz maluch moj w brzuszku strasznie warjuje 😁

• Mamusia
Naszczescie wszystko jest juz ok 😁 a co do dzidziusia dowiem sie jutro 🙂 No niestety zima zrobiła się straszna jak szlam do szpitala to bylo gdzie niegdzie troszeczke sniegu a jak dzisiaj wyszlam to myslalam ze zamarzne :P Nie lubie zimy ale jak ona minie bedzie oznaczalo ze niedlugo bedzie termin 😁

• Mamusia
Dorka ciesze sie,ze u ciebie juz wszystko w porzadku.Z malenstwem tez napewno bedzie.Ja tez od 2 dni glownie w lozku leze,bo jakies swinstwo sie mnie uczepilo i nic jesc nie moge,bo ciagle wymiotuje.Leze i pije duzo wody.Dzis juz na szczescie troche lepiej jest,nawet budyniu troche zjadlam 😉No u nas w Londynie tez dzis snieg padal caly dzien.Co prawda od razu topnial,ale dla ludzi to i tak kleska zywiolowa byla.Ale zimno bylo.Brrr.

• 2 tygodnie później...
Witam ja też jestem w 22tygodniu ciąży i też biorę luteine dopochwowo ostatnio byłam u lekarza który powiedział że jest wszystko ok ale będzie lepiej jak będę brała ją dalej z tego co mówiła mi znajoma która jest położną to lek luteine bierze się do 24tygodnia ciąży puzniej już nie dlatego że macica zaczyna pomału przygotowywać się do porodu.Pozdrawiam wszystka mamusie 🙂 🙂 🙂

Cześć Dziewczyny,

jestem jak wy w 22 tygodniu i strasznie męczy mnie zgaga! Nie wiem już co robić żeby ją zwalczyc 🙂 Jutro mam USG 3d i nie mogę się doczekać żeby zobaczyć mojego Synka 🙂
Od początku ciąży przytyłam zaledwie kilogram czego przyczyną są uciążliwe wymioty do 18tyg ale brzuch mam już spory 😘

Hej dziewczyny 🙂 ja też doczekałam się 22 tygodnia... ale w moim przypadku każdy jest gorszy 😞 od samego początku źle się czuję...no i mój facet... i zero wsparcia 😞 życzę wszystkiego dobrego 🙂

• 1 miesiąc później...
hej Mamuśki ..Ja własnie zaczełam 22 tydz. i Czuje sie Tak Sobie ... Ponieważ Mam Anemie tak jak z pierwsza Córka ktora Ma 3.5 latek i urodziłam Ja 2tyg Po terminie ... jestem Bardzo Ciekawa Czy prod bedzie Tez taki Tragiczny jak z Pierwsza Córka 27h i +Kleszcze... ;(;( mam nadzieje ze teraz Pojdzie Latwiej z 2 Córka Pozdrawiam i 3majcie sie 😉 Gina

• Mamusia
Witam wszystkie mamusie ja także zaczełam 22 tydzień ciąży i wszystko było by oki gdyby nie zgaga a wlasnie co sie jej tyczy najlepsze jest picie mleka jak cie zacznie palić i pomaga a dowiedziałam sie o tym od koleżanek mojej mamuśki ;p czasami takie rady sa przydatne 😉tak poza tym przytyłam dopiero 3,5 kg od poczatku ciązy polozna mówi ze to nie za wiele alebrzuszek widac wiec kilogramy z czasem same przybeda ;p moja mamuska ze mną przytyła przez cała ciąze zaledwie 8 kg wiec sie nie stresuje 😉

• 2 tygodnie później...
Witam wszystkie mamusie 🙂, ja też zaczęłam 22 tydzień, wszystko było by super gdyby nie potworna jakby kolka w prawym dolnym boku (tak pod brzuchem), masakra, tak mnie boli, nie wiem co robić, maluszek fika, więc wszystko gra, ale dlaczego mnie tak boli. Może któraś z Was ma też takie dolegliwości, napiszcie proszę, pozdrawiam

• Mamusia
ja miałam takie dolegliwości i okazało sie ze to kamienica nerkowa badz kolka nerkowa wyszło to w badaniu moczu okazało sie ze mam krew w moczu lekarz przepisał tylko nospe i kazał pic dużo plynów nie martw sie dużo kobiet ma ta przypadłość Pozdrawiam

• Mamusia
Cześć Dziewczyny!

My tez z naszym Dzidziolem wskakujemy już w 22 tydzień z czego baaardzo się cieszę. Chciałabym, że jak najszybciej nasz Pawełek był z nami! Czuję się w miarę dobrze, ale męczą mnie te przejazdy autobusami do pracy, przesiadki i wczesne wstawanie 😞
A nasz Maluszek wyprawia w brzuchu jak opętany, już wiem, skąd się wzięło gadanie, że "jeździ na wrotkach"! Jakiś kosmos to jest, ale przyjemny!

• Mamusia
Hm, my również jesteśmy już w 22tc. Córcia na 100%, wczorajsze usg potwierdziło nam już ostatecznie tę informację. Dzidzia rozwija się książkowo i jak powiedział dr jest bardzo aktywna, z resztą ja sama to czuje :-). na razie przybrałam na wadze 3,5 kg, mam nadzieję, ze nie rozniesie mnie mocno bo dość niska jestem. poza tym u nas caly czas bez zmian, poza wojną w brzuchu żadnych dolegliwości i skutków ubocznych.