Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
kasia87krk JA DO SZKOŁY RODZENIA TEZ NIE CHODZIŁAM BO LEKARZ SAM MI ODRADZIŁ...POWIEDZIAŁ ŻE JAK MAM URODZIĆ TO I BEZ SZKOŁY URODZĘ...POZA TYM KAŻDY PORÓD JEST INNY I NIE DA SIE PRZEWIDZIEĆ JAK BĘDZIE AKURAT W MOIM WYPADKU...

• Odpowiedzi 631
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja mam wizytę 22 marca 5 tygodni od ostatniej i po zagrazajacym porodzie przedwczesnym wiec nie rozumiem tych lekarzy, ale prosic sie nie bede, zeby wydawac pieniadze i jak cos mnie bedzie niepokoic to pojade do szpitala;

co do szkoly rodzenia to ja tez nie chodzilam, bo mi kolezanki odradzily, kazdy porod jest inny i mi bylo szkoda kasy zwlaszcza, ze musialabym sama, bo mąz do pozna w pracy 😞

ja też nie chodziłam do szkoły rodzenia bo też mi lekarz odradził... A lekarza mam teraz w piątek - 3 tygodnie minęło od ostatniej mojej wizyty

• Mamusia
czy Wy tez już nie możecie chodzić?
ja od wczoraj mam tragedię ledwo się mogę w łóżku przekręcić, a chodzę tak, że musze nogami szurać taki ból, chociaz wstrzymywac porodu już bym nie chciała, ale leżę, bo nie mam siły nawet chodzić

• Mamusia
edi81 tez by chodzila pewnie sama bo maz tak samo ciagle w pracy, jestem praktycznie sama caly czas.
dzis sie zdecydwalam w koncu torbe spakowac do szpitala, chyba najwyzszy czas 🙂
capslocc masz racje kady porod jest inny, moze rezczywiscie nie ma co rozpaczac, w koncu to moje cialo podpowie mi co robic no i polozna 🙂
a powiedzcie i czy macie jakas swoja polozna do produ?

• Mamusia
wlasnie sie orietowalam w tej kwesti, to sa spore pieniadze, tez zdam sie na siebe i polozna na dyzurze,w koncu na pastwe losu chyba nie zostawia mnie...
maz nie chce isc do porodu ze mna, bylismy na badaniach ostnio razem w szpitalu to byl blady jak sciana z nerwow i mial nogi z waty 🙂

• Mamusia
polecam przeczytać sobie kartę praw pacjenta, gdybyście byly źle potraktowane, zastanawiam sie czy nie sklamac, że mąż jest prawnikiem może od początku będą zachowywac się po ludzku 😜

czy Wam też robi się słabo i duszno? już nie wiem czy to przez tą anemie 😞

• Mamusia
Upewnijcie sie co z ta szkołą - bo ja trafiłam na świetną i bardzo sobie chwalę zajęcia z połóżną i psychologiem. Tona praktycznych informacji. U nas Urząd Miasta finansuje niektóre szkoły - trzeba tylko sie dowiedzieć co i gdzie - ja chodziłam bezpłatnie. Ale normalnie kosztuje około 400 zł w Wawie.