Skocz do zawartości

2011 lutowe dzidziusie na start!!! :D | Forum o ciąży

aallicee

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

aallicee napisał(a):
to ja chyba pierwsza jestem 🙂 dopiero co urodziłam a już kolejny bobas w drodze 🙂 no ale jak mówią...kto nie ryzykuje ten nia ma 😁

a wszystko prze NOC POŚLUBNĄ 😉

Gratulacje lutóweczko 😉
Ja też mam dzidzię za dzidzią;p Mój Kuba miał skończone 6 m-cy jak zaszłam w ciąże 😉 i winę nie ponosi wprawdzie noc poślubna.. ale... walentynki 😁 hehe pozdrawiam i zdrówka życzę 😉

• Mamusia
Witam. Ja też jestem lutową mamusią i z niecierpliwością czekam na maluszka. Mój Mąż ma przeczucie (a właściwie "widział" na usg w 9 tyg, że to będzie chłopak). A Ty masz jakieś przeczucia, myśli i nadzieje? Ja maluszka powinnam doczekać na początku lutego. 😆

• Mamusia
najważniejsze to, że dzidzia będzie zdrowa, choć nie ukrywam że myślę i dziwczynce. Natomiast mój mężczyzna cały czas mówi o chłopaku 🙂 wiadomo jak to chłopcy - wspólny język 🙂 już myśli jak to razem będą naprawiać auta 🙂

malamyszka napisał(a):
Witam. Ja też jestem lutową mamusią i z niecierpliwością czekam na maluszka. Mój Mąż ma przeczucie (a właściwie "widział" na usg w 9 tyg, że to będzie chłopak). A Ty masz jakieś przeczucia, myśli i nadzieje? Ja maluszka powinnam doczekać na początku lutego. 😆

hahaha;D dobre oko ma Twój mąż;D

• Mamusia
Witam.

jestem grudnióweczką a właściwie listopadówką 2009 .

Mam do sprzedania ubranka dla dziewczynki wiek 0-9 mies 175szt + gratisy w bardzo dobrym stanie oraz jak nowe. a niektore nowe bez metek. cena jaka mnie interesuje to 550zl. wychodzi 3.14zl za sztukę. nie sprzedawalabym ich , ale jakis czas temu zostalam sama z córeczką i potrzebuję mały zastrzyk gotówki. część zdjęc jest tutaj ale ubranek jest dużo, dużo więcej. jeśli któraś jest zainteresowana prosze o kontaktna gg 20749246 i wtedy porobie zdjęcia reszty ubranek.

oto linki :
http://pic...y=Gv1sRgCIOgueD-25KyBw#

http://pic...y=Gv1sRgCIqQ05OO2NOkPQ#

Pozdrowienia i niech fasolki zdrowo rosną 🙂

• Mamusia
poprawka linków .

http://picasaweb.google.pl/112642762168847547414/Ubranka?authkey=Gv1sRgCIqQ05OO2NOkPQ#

http://picasaweb.google.pl/112642762168847547414/Ubranka02?authkey=Gv1sRgCIOgueD-25KyBw#

i lista ubranek :

19 body na krótki rękaw
6 body długi rękaw
7 półśpiochów
14 śpiochów
3 dresy ( spodnie + bluza )
20 kaftaników
20 pajacyków
7 bluz
5 sweterków
10 par spodni
6 sukienek
4 pary butów ( 2 pary adiadsków "adidas" , buciki do chrztu , kozaczki zimowe )
2 szlafroczki
1 śpiworek do spania
10 par skarpetek
5 par łapek niedrapek
1 rękawiczki na zime
1 opaska
7 par rajstopek
17 czapeczek
1 czapka z daszkiem
3 kombinezony zimowe
2 rożki nieusztywniane
1 okrycie kąpielowe

• Mamusia
Witam wszystkie lutowe mamy 🙂
Ja mam termin na 06,02 już jedno dziecko z tego dnia mam 🙂 a właściwie to już 16 letni kawaler
Tak wiele tygodni jeszcze przed nami, ile mdłości bólów nóg i pleców.... tyle jeszcze niewygodnych pozycji do przyjęcia... a potem ten upragniony dzień nadejdzie
buziaczki dla wszystkich mam

• Mamusia
Witam. Pisałam już,że mam do odsprzedania rzczy po mojej córci Wiktorii. oto link do wszystkich zdjęć! 🙂

http://picasaweb.google.pl/112642762168847547414/Ubranka03#

proponuję również sprzedaż na sztuki. przy zakupie całego zestawu oferuję różnego rodzaju gratisy 😉

kontakt gg - 20749246

Niech brzuszki zdrowo rosną! ;*

• Mamusia
Witam 🙂
Z przyjemnością dołączam do przyszłych mam. Mam termin na 4-5 luty, (dwa usg, dwa różne terminy 🙂
Mam już "zimowego" synka (4,5 roku), i cały czas powtarzałam, że jak drugie dziecko, to w maju, żeby nie trzeba było maleństwa w kombinezony wciskać, tylko bodzi i do parku na pół dnia, a tu proszę - luty! Może się za to udało, i dziewczynka będzie.. Byłoby miło, choć oczywiście nie to jest istotne, tylko zdrówko.
Pozdrawiam wszystkie ciżarówki 🙂

• Mamusia
Witajcie Mamusie i Maleństwa w brzuszkach. 🙂 Termin mam na 30 stycznia, ale czuje że to będzie luty. Poprzednio urodziłam po terminie parę dni. W sumie to nigdy nie wiadomo kiedy dzidziuś będzie chciał ujrzeć świat 🙂 jak Wasze samopoczucia? Ja się czuje coraz lepiej i co mnie cieszy- coraz rzadziej wstaje w nocy na siusiu 😉 pozdrawiam

• Mamusia
Dla mnie upały dały się we znaki jeśli chodzi o siusianie. 😉 W czasie gorąca trzeba było duuuużo pić a co za tym idzie częściej korzystać z toalety. Czasami to były odstępy kilkuminutowe. Ale teraz jest już coraz lepiej 🙂 pozdrawiam

• Mamusia
Witam Was Mamusie !!!
widząc nowy wątek luty 2011 aż mi łezka poleciała bo ja jestem z luty 2010 i tak jakoś musiałam do was zajrzeć miło jest powspominać,ten okres, nawet nie wiecie (te mamusie co są nimi pierwszy raz jak ja, jakie jest piękne macierzyństwo, korzystajcie i cieszcie sie każdą chwila ciazy bo to jest niesamowite uczucie, możecie narzekać podczas ciazy, ale i tak zatęsknicie za tym stanem i będziecie go wspominać z sentymentem 🙂 ale bycie mamą jest najcudowniejszą chwilą na świecie, nawet nie da się porównać tego z najbardziej zajebistym orgazmem na świecie ( sorki za porównanie)
oki to tylko ode mnie lutówki 2010 buziaki dla Was wszystkich

• Mamusia
strasznie mnie korci aby sie pochwalić 🙂 okazało się, że nie jestem jedyną ciężarówką aktualnie w rodzinie (dołączyły do mnie dwie siostry mojej mamy - ciekawe czy i mama dołączy :lol 🙂. tak więc jedna rodzi w grudniu a druga po mnie - koniec lutego 🙂 a ta radość dziadków gdy dostaną pod opiekę troje wnucząt (no dwoje wnuków i jeden prawnuk) 😁