Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hey,wstawac spiochy,szkoda dnia 😁 Ja wpadlam tylko na chwile,powiedziec,ze noc byla bezsenna,bo Juli sie strasznie rzucala i spac nie mogla przez to glupie zabkowanie.Reke tak gleboko do buzi wlozyla,ze az zwymiotowala 😞To ja lece do lekarza wymusic na nim skierowanie na krew,bo czuje,ze cos jest nie tak..A do tego leje jak cholera 😞Milego dzionka.

• Mamusia
widzę wszystkie ps3 mają 😁 a mój Radecki gra na xboxie ,ale też można dokupić ten cały sprzęt grający 😉
a ja się nic nie odzywałam wczoraj,bo ciężki dzień był! najpierw pół dnia nam zeszło z tym notariuszem ;/ a później jeszcze na zakupy ,a na koniec dnia Milanka coś brzusio rozbolał , wymiotował mi dwa razy i był taki marudny 😞 na szczęście już jest lepiej tylko teraz czekamy na jakiegoś kupala ,bo od wczoraj wieczór nic nie było!
Gosiak Vanesska śliczniutka jest 🙂 no i paznokcie bardzo ładne 😁
Dziewczyny cały czas dawałam Małemu polskie mleczko Gerbera ,ale chcę Mu zmienić teraz ,bo nagle zabrakło w polskim sklepie i dupa i chce zmienić na angielskie ,żeby nie było znowu takich sytuacji ,jakie mi polecacie najlepiej? i czy nic się nie stanie jak tak nagle małemu zmienie mleko???

• Mamusia
Czesc, ja tez juz gotowa na podboj nastepnego dnia 😁
Monia powodzenia, tu trzeba choc tyle 🙂
Sylwia dziewczyny probowaly roznych mleczek ,metoda prob i bledow bo organizmy sa rozne..ja wiem o Aptamil ,ze sie czesto podaje, ale to musisz sprawdzic na malutkim..... Tobie kochana tez powodzenia:*

• Mamusia
a ja dzis odkrylam moj odciagacz do mleczka,zeby zobaczyc co i jak dziala i jak sie okazuje ( taka jestem bystra 😁) ze mam tam tak ispecjalny pojemniczek do sterylizowania 🙂 pojemnosci dwoch butelek, wiec super, i jeszcze butelke dodatkowa tam mialam i takie tam 🙂

• Mamusia
witam! co do mleka to mojej aptamil wogole nie podszdl i jestesmy nadal przy sma, a na kupke daje jej herbatke rumiankowa i od azu sraka jest 🤪
a my z panienka idziemy na zakupy ale nie chce mi sie szykowac leniaaaaa mam 🤪 😮
monisia wspolczuje 😞 trzymaj sie kochana 😘
sylwia moja to caly czas lezy na lozku naszym tylkow nocy w weekendy musi spac w swoim lozeczku 😜

• Mamusia
MajaCh napisał(a):
a ja dzis odkrylam moj odciagacz do mleczka,zeby zobaczyc co i jak dziala i jak sie okazuje ( taka jestem bystra 😁) ze mam tam tak ispecjalny pojemniczek do sterylizowania 🙂 pojemnosci dwoch butelek, wiec super, i jeszcze butelke dodatkowa tam mialam i takie tam 🙂

brawo!!! 🤪 🤪

• Mamusia
Wrocilam.Zmoklam jak cholera.Nawet kurtka przeciwdeszczowa mi przemokla.Dostalam skierowanie na krew i w przyszlym tygodniu pojde na pobranie,bo jutro mam egzamin w szkole.I jestem mega szczesliwa,bo od ostatniej wizyty 10.05 ubylo mi kolejne 6 kg 😁 😁 Sylwiu Milanek jest swietny,ale bedzie mial chlopak branie hehe 😁 A co do mleka to ja tez mam SMA.Maja czyzby tommee tippee?Jak tak to w pudeleczko do sterylizacji 3 butelki sie da wcisnac 🤪 🤪

• Mamusia
Jednak jeszcze mam speeda 😁 zobaczylam chmury i szybko poszlam i wrocilam 😁 mam ze dwa kilo truskawek, mniaaaaaaaam 😁i chyba zaraz sie poloze przykimac, martwi mnie tylko to,ze nie mam juz co czytac..........chyba jakies ebooki sobie posciagam ciekawsze 🙂

• Mamusia
Maja efekty widze i to nawet bardzo,tylko ten brzuch mnie martwi.Pytalam dzis mojego gp o to,to mi powiedzial,ze niestety po cesarce to jest normalne,bo ci miesnie i wszystko rozcinaja i troche to trwa zanim to sie zrosnie i zacznie normalnie dzialac.Dlatego tez wlasnie nie wolno przez pierwsze 3 miesiace cwiczyc.Powiedzial,ze nawet teraz nie moge sie przeciazac.I ze moge sobie tanczyc(nie powiedzialam mu,ze przy grze hihi),moge plywac i duzo chodzic no i czekac.On sam byl pod wrazeniem jak mi kg ubywa i stwierdzil,ze nie mial jeszcze tak zawzietej pacjentki 🙂Milo sie takie cos slyszy 🙂Szkoda,ze potem moja glupia siostra ktora zawsze wszystko wie lepiej musiala mi zjebac humor i doprowadzic do placzu.Jak mnie denerwuja ludzie,ktorzy gowno wiedza a wydaje im sie,ze pozjadali wszystkie rozumy!!!

• Mamusia
Dzięki Monia hihi i gratuluje zrzuconych kilogramów!:P już się doczekać nie mogę kiedy ja będę mogła coś zacząć działać,bo jestem zakomplesiona strasznie!I tak samo ten brzuch mnie denerwuje 😞
A Milankowi dałam troszkę rumianku na tą kupke ,myślicie że pomoże???
Ps. dobrze,że mam młodszego brata 😉

• Mamusia
A Julka wlasnie wciagnela caly sloiczek-gruszke.Maja ale ona tak zawsze.A dzis to juz mi chciala ewidentnie dopiec.Bo zawsze mi dokuczala,po ciazy,ze mam obzydliwy brzuch i nie moze na niego patrzec 😞 No to zadzwonilam do niej i powiedzialam,co mi lekarz powiedzial,a ona na to,ze pierwsze slyszy i chyba sobie to wymyslilam.Bo jej kolezanka tez miala cesarke a wg niej ma 10 razy mniejszy brzuch niz ja.Dodam,ze laska wazy prawie 100kg i zawsze byla duza.Dodala jeszcze,ze moze taka moja natura,ze juz zawsze gruba bede.I ze ona i tak zawsze bedzie chudsza ode mnie.I takie teksty sypala.Wiec powiedzialam,ze dziekuje,za mile slowa i sie rozlaczylam.

• Mamusia
Monia prawda jest taka ,ze Twoja siostra jest o Ciebie zazdrosna, w sensie nie tylko o Ciebie ale o cale Twoje zycie, ona dopiero musi byc strasznie zakompleksiona.......znam takie kliniczne przypadki i obawiam sie,ze imoja jedna siostra zmierza w tym kierunku.....ale to ich problem. Psychiczny..
A brata tez mam mlodszego na szczescie wariata 🙂