Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No i jestem spowrotem, teraz juz Mrs nie Miss, czytalam ze juz zdjecia podgladnelyscie, jak chcecie zobaczyc wiecej to dodajcie mnie na FB-Joanna Adamik.
Sluc i wesele sie udalo terza moge sie zajac soba i przygotowac na przyjscie na swiat maluszka.
Po 4 tyg dzwonienia udalo mi sie umowic na pierwsze spotkanie z polozna, poszlam 8.06 o 9 rano a ona na to ze nie ma dla mnie wystarczajaco czasu i sie nawet nie spodziewala ze w 16 tyg nie mam jeszcze ksiazki ciazy. Uparlam sie ze nie wyjde dopoki nie dostane ksiazki albo nie zorganizuja mi nastepnego spotkania gdzie bede ja mogla dostac.
27.06 o godz 16:00 mam spotkanie z midwife w szpitalu, bede wtedy juz 18 tyg i 5 dni w ciazy.
A mowia ze to w Polsce jest balagan.

• Mamusia
Mia bo Julka ma bardzo mala glowke 😁 Ja mam problem ze znalezieniem na nia czpki,Nusia moze ci to potwierdzic hihi.Zaproszenie na fb wyslane.Ciesze sie,ze slub sie udal,a polozna opiernicz,to nastepnym razem milsza bedzie 😉A ja dzis ostatni raz do szkoly ide 😁 😁 😁 Bo jutro mamy szczepienie i juz mowilam,ze nie przyjde,a w piatek mam egzamin 😉

• Mamusia
http://babyabcd.co.uk/shop/article_38/Wanienka-du%C5%BCa-r%C3%B3%C5%BCowa-z-termometrem-Aqua..html?shop_param=cid%3D87%26aid%3D38%26 ja mam ta wanienke tylko niebieska i zamowilam na ebayu fakt od polki ;p i jet n atyle duza ze marcin wszedl z nia choc gorzej bylo z wyjsciem 😜

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
http://babyabcd.co.uk/shop/article_38/Wanienka-du%C5%BCa-r%C3%B3%C5%BCowa-z-termometrem-Aqua..html?shop_param=cid%3D87%26aid%3D38%26 ja mam ta wanienke tylko niebieska i zamowilam na ebayu fakt od polki ;p i jet n atyle duza ze marcin wszedl z nia choc gorzej bylo z wyjsciem 😜

hahahah trzeba było trzasnąć fote i nam tutaj pokazać 😁

• Mamusia
sylvianka3 napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):

hahahah trzeba było trzasnąć fote i nam tutaj pokazać 😁

a wiesz jaka mialam polewke z niego jak zadowolony usiadl a on chce wstac a wanienka razem z nim bo sie zaklinowal 🤪 🤪