Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Nusiak - piekne zdjecie! Ale to nauralne jak modelki takie fajne 😆

Privit dziewczyn tak w ogole!! W koncu weekend!! 😆 Moje opiekunki maja urlop 2 tygodnie i teraz mezus z malym w domciu zostanie, wiec bede go miala tu przez 2 tyg rano przed praca i po poludniu po pracy 🙂 Nie wspominam juz o tych 2 calych wspolnych weekendach 🙃 hihi 🙂

• Mamusia
Wlasnie je kupilam 😁 😁
Stad biala: http://cgi.ebay.co.uk/Headband-Hairband-Choker-Flower-Baby-Girl-Woman-Gift-/320647064437?pt=UK_Girls_Accessories&var=&hash=item76bfd6db4a
A stad rozowa 😁 http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330570168289&var=540036703662&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

• Mamusia
🙂 zajebiaszczy irokez 🙂
A te kwiatuszki tez boskie, mi sie kolorki tylko inne podobaja zielen i pomarancz 🙂
A ja za miesiac moze juz bede tulic moja Zuzie!!!! Boje sie 😞
Obejrzalam nowy film z taka laska z "Nostalgii aniola" pod tytulem "Hanna" fajny tylko dziwnie sie skonczyl.......

• Mamusia
MajaCh napisał(a):
🙂 zajebiaszczy irokez 🙂
A te kwiatuszki tez boskie, mi sie kolorki tylko inne podobaja zielen i pomarancz 🙂
A ja za miesiac moze juz bede tulic moja Zuzie!!!! Boje sie 😞
Obejrzalam nowy film z taka laska z "Nostalgii aniola" pod tytulem "Hanna" fajny tylko dziwnie sie skonczyl.......

boj sie boj 😜 najgorszy jest pierwszy tydzien pozniej sie przyzwyczaisz hihihi

• Mamusia
dziecko wykapne, najedzone niekoniecznie spiace 😜
co do orodu to przypomnialo mi sie cos z mojego 😜
na naszej-klasie jest taka gra 'wiejskie zycie' gram w nia caly czas od X czasu i jak rodzilam i mialam te bole juz takie bolace gdzie miedzy przerwami zasypialam to mialam majaki o tej grze ze musze zasadzic marchewke itd 🤪 to chyba po tym gazie i tych znieczuleniach. a wogole to mowilam marcinowi zeby nie zapomnial sie zalogowac na tej grze bo nam punkty przejda... 😜

• Mamusia
nusia wybacz, ale ogladalam na fb Twojej tesciowej zdjecia z wesela 😜 ja juz tak mam ze wszytsko wszedzie znajde monisia cos o tym wie 😜 no i ... Panna młoda wygladala slicznie i ta rozowa limuzynaaaa 🤪 i bardzopodobalo mi sie zdjecie marylki usmiechnietej na kolanach (chyba) dziadka :p jeszcze raz przepraszam 😜