Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Bry 😁 Maja ja caly czas na diecie jestem,ale od dzis zaczynam taka specjalna bialkowa.Dostalam ja od dziewczyny z innego forum i jej bardzo pomogla 😁 A trwa 2 tygodnie,wiec dam rade.A cicho jest,bo sama ze soba to ja gadac nie bede,az tak zle ze mna nie jest 😉Zaraz ide moja mala koze wazyc 😁 😁 A dzis mam pierwsza rocznice slubu 😁

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No coz w takiem razie Monia czego sobie tylko zyczysz niech sie spelnia, i chyba wiesz co dla Was jest najlepsze, i Twoj maz rowniez, po prostu badzcie dla siebie 🙂

Ps, jak sie sprawdzi dietka to ja tez chcem:P ale jak to dwutygodniowka to pewnie bardziej detoksyzujaca niz odchudzajaca?

• Mamusia
Detoksik to ja juz od dawna mialam,wiec sie okaze.Polega na tym,ze przez tydz jesz tylko produkty bialkowe z listy,a 2 tydz laczysz je z wazywami.Zobaczymy,co z tego wyjdzie.A dziekuje Majeczko,mi wystarczy,zeby bylo,tak jak jest 🙂Dzis obudzilam sie,a na lozku lezalam ja,Juka i duzy bukiet roz 😁 😁 Ale mam dzieki temu dobry humorek hihi

• Mamusia
Ja tylko tak melduje się,że żyję! Jak narazie nie mam za dużo czasu,ale spokojnie....jeszcze troszkę i wpadnę w swój rytm mam nadzieję ! A dzisiaj nam smutno,bo babcia już wyjeżdża 😞
Ps. Milanek tyle je ,że muszę Go dokarmiać mlekiem sztucznym ,bo cały pokarm mi wysysa z piersi hihi i daję Mu na noc mleczko i pobudkę mam tylko dwa razy!!! 🙂

• Mamusia
Monia moj mail: [email protected] 🙂
Sylvia to swietnie Ci maly spi tak od poczatku........ 🙂
Gosia tylko pozazdroscic, to ja Michala widuje po 22giej w lozku ostatnio i juz zatesknilam, bo on nadgodziny lapie szaleniec, bo chce byc bezpieczny psychicznie ,ze nic nam nie zabraknie.....nie wiem czy to dobrze wyjdzie na jego zdrowiu bo to od 8-22, masakra.......
A teraz najlepsza czesc dnia. 😁 Dzis bylam ostatni dzien w pracy, nie wiedzac o tym, bo w trakcie zadzwonilam zapytac czy mam jakis urlopik, okazalo sie,ze mam 2 dni 🙂 i tak rozpoczyna sie rozdzial lezakowanie w moim zyciu 😁

• Mamusia
Dziewczyny dziekujemy za zyczenia.Gosiu moze Marcin zmadrzal? 😁 Majeczko to teraz bedziesz do nas czesciej zagladac hihi.Dietka wyslana 🙂Ja dzis blysnelam inteligencja...poszlam mala zwazyc i mowie do pani,ze mam szczescie,bo nikogo jeszcze nie ma na wazenie,a pani na to:no nie ma,nie ma,bo wazenie jest jutro 😁 😁 Brawo dla mnie 😁

• Mamusia
Dziewczyny dziekujemy za zyczenia.Gosiu moze Marcin zmadrzal? 😁 Majeczko to teraz bedziesz do nas czesciej zagladac hihi.Dietka wyslana 🙂Ja dzis blysnelam inteligencja...poszlam mala zwazyc i mowie do pani,ze mam szczescie,bo nikogo jeszcze nie ma na wazenie,a pani na to:no nie ma,nie ma,bo wazenie jest jutro 😁 😁 Brawo dla mnie 😁

• Mamusia
Majeczko rozkoszuj sie rozkoszuj 🙂 czytaj i relaksuj sie ile wlezie 🙂
ja dzisiaj do du sie czuje. rano mialam skurcze jak do porodu, potem rozwolnienie i bol zoladka. a teraz od paru godzin boli mnie glowa i mi niedobrze. ide spac, mam nadzieje ze mi przejdzie do jutra bo jutro asi wesele 😁

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):

mozna i tak 🤪

• Mamusia
nusia27 napisał(a):
MajaCh napisał(a):
Nusia oby Ci przeszlo, u nas jakis wirus panuje , tyle osob chorych......i wlasnie objawy to rozwolnienie i zwracanie.........:/

dzieki oby to nie ta bakteria e coli 😜

dobranoc kurczaczki 🙂

oby nie bo nas zarazisz;p
monia - haha 🤪 🤪

• Mamusia
Wstalysmy 🙂 musze teraz sobie dzien jakos zaprogramowac bo mam tych 8h dodatkowych, co ja bede robila?
a zaczyna mi juz wszystko dolegac, heheh, teraz mam jakie pykanie w uszku prawym jakbym zatkala woda i mnie to wkurza bo nie moge sie skupic. Ja tylko w ciazy jestem, to jak wyglada starosc?!!!!
Milego dnia, u nas sloneczko!!!!!!!